0 oy
597 göst.
Diğer kategorisinde (611 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar sorum şu sizde benim kadar unutkan mısınız ? Dün yaşadığım olayı anlatayım, eşimle hastahaneye gidecektik randevumuz vardı neyse saat 14:40 civarı ocağa küçük göze bir tencere dolusu patates koydum haşlansin diye civcivlere verecektim neyse eşim hadi hadi dedi acele ettirdi geç kalacaz diye bende ocakta unutup kapıyı kilitledim çıktık gittim neyse işimizi hal ettik dolmuşa bindik saat 17:00 bir an aklıma dank etti ömrüm ocakta tencere var dedim Allah'ım ikimizinde eli ayağına dolandı ne oldu acaba ev mi yandı yoksa gaz kokusu mu girdi diye çok korktuk kimseyi arayamazdik çünkü tüm kapılar kilitli idi ben stres yaptım çok korkuyordum eşim bana kızdı üzülme korkma gebesin Allah büyüktür tevekkül et dedi Allah razı olsun biraz sakinlestim:'( eve geldiğimiz gibi eşime eve koş ben sana yetişirim dedim eşim gitti baktı patatesler biraz yanmıştı ama çok şükür hiç bişey olmamıştı Allah'tan küçük göze bırakmıştım eşimle birbirimize sarıldık çok şükür dedik öyle işte kızlar verilmiş sadakamiz varmış, var mı sizinde benim gibi unutkanlık durumları anlatın hele :angel:

24 Cevaplar

0 oy
(1,439 puan) tarafından
Esin iyi birisiymis başka karakter yoksunu biri olsa seni otobüste dövmeye kalkardı ustune
(611 puan) tarafından
Ayn yaa vallahi, Allah ondan razı olsun hep hatalarımı düzeltmeye çalışan kusurlarimi örten biri oldu kendisi Allah onu başımdan gönlümden eksik etmesin amin amin amin
-Reklam-
0 oy
(272 puan) tarafından
Bende cay suyu koyup unutmussum icindeki su bitmis caydanlik yanmisti kac defa anhtari unuttum hamileligimde dugun vardi kizimiz daha kucuk neyse hersey aldim ettim anahtari cantaya atmisim unutmusum esimde hadi hadi cabuk falan olunca hemen ciktik kizimda kucuk oldundan esimin ustune kustu anahtari yine unuttum sanip esim pencereyi kirdi iceri girebilmek icin o an cantada oldu alkima gelmisti 
(611 puan) tarafından
Ayy kız senin durumda fenaymis haa ama en azından benim gibi evi yakmamişsin
(272 puan) tarafından
He ya bi o kaldi insallah basima gelmez
(611 puan) tarafından
Ayy kız Allah korusun
0 oy
tarafından
Bu unutkanlık değil ki aceleye gelmiş nefret ederim acele ettirilmesinden hadi hadi lafindan
(611 puan) tarafından
Bende öyleyim yaa ama işte randevu saatine az kalmıştı bizim hep gittiğimiz doktor değildi başka doktordu öyle olunca yani tanıdık değil bizi ne diye beklesin dedik acele ettik
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Ben bir kere kayınvalidemin evinde kuru fasulyeyi haslanmaya bırakmıştım suyunu da az koymuşum unuttum da ocağa bir şey koydugumu, dibine tutmuş tencere fasulye yanmıştı.onun dışında bir şey unutup dışarı çıktığım olmadı çok şükür Allah korusun herkesi
(611 puan) tarafından
Ne güzel valla benim unuttuğum nice şeyler var bı bilsen ohoho roman olur

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 502 göst.
5 Eylül 2020 Aile kategorisinde Bags Bunnuy (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 71 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 616 göst.
22 Haziran 2020 Aile kategorisinde Ezgihatice (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
25 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,840 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,356 cevap

36,222 kullanıcı

...