0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (722 puan) tarafından
Kızlar 6 ay önce hayran kalarak tuttuğum evin tavanında çökmeler oldu. 1 buçuk aydır resmen evde rezil bir halde yasiyorduk. Ama bu evi de çok severek beğenerek büyük hayallerle tutmuştum. Okadar çok ev gezdim ki hem çok pahalı hem çok kötüler.Biz burayı tuttugumuzda burası 14 bin idi. Şimdi 14 bine cok çok kötü minicik evler var.  Asla o paralar o evlerin hakkı degil. Dün bı tane bulup tuttuk ama çokta içime sinmedi. Ben yüksek kat seviyorum tuttuğumuz ev giriş kat ve bu beni çok üzüyor. Bu evin balkonuna çim halisindan masasına kadar aldım. Yeni tuttugumuz evin balkonu minicik iki kişi anca oturur. Mutfagida küçük dolaplar az. Esyam çok ay napicam ben ya moralim çok çok bozuk. Eşime de diyemiyorum içime sinmedi diye. Çünkü artık bulamadığımız için bana sinirleniyor. Evde bir ayakkabilik bir fortmanto bile yok. Balkona aldığım takımı vs napicam ben ya satmakta istemiyorum. Herşeyde gözüm kaldı. Kiracı olmak ne kadar zor bişey ya. 

5 Cevaplar

0 oy
(142 puan) tarafından
Canım o kadar benzer bir şey yaşadık ki kendi evimiz teslim edilene kadar kiraya çıkmamız gerekiyordu yeni evleneceğiz ev yok ama gerçekten yok yani ilanda neyi görsek arıyoruz tutuldu diyolar perişan olduk neyse ilana koyulur koyulmaz aradık hemen yani bı ev bulduk ama evi bir gör asla yeni gelin evi demezsin, berbat değil ama iyi asla değil. Bide eşyalarım pırıl pırıl gelecek diyorum buraya mı konacak sonra diyorum e ev yok nereye oturcaz mecbur buraya oturcaz o evin içine girdik aile olmak en kötü evi bile yuva yapıyor. Mutfak eşyalarım asla sığmadı ben de sadece günlük kullanılacakları elimin altına koydum konsola misafirlikleri koydum kendi evim daha da küçük, teslim edildi ama burda da eşyaları bodruma koyduk başta çok üzüldüm ama hakikaten bak önemli olan şey o eve kimle girdiğin o evde ne anılar biriktirdiğin. Salıncağımı satınca çok üzülmüştüm ben de ama şimdi aklıma bile gelmiyor
(722 puan) tarafından
Çok hakilsin evet ama ne bileyim ya giriş kat evde nefes alamıyorum. Ztn panik atak falan var bende karanlıkta aşırı bunaliyorum. Eşim birgün evde birgün değil camlarda demir yok. Olsa ztn o görüntüde hiç duramiyorum. 12. Kat çamaşır odası bile olan 14 binlik evden çıkıp giriş kat hiçbir fonksiyonu olmayan bir eve 15 bin vermek aşırı moralimi bozuyor. Kaç kişinin başına tavan yıkılmıştır ki mesela geldi beni buldu. Ağlıyorum ya resmen. İnsan emeklerine üzülüyor.
(142 puan) tarafından
Canım Allah esirgesin çocuğun başına da düşebilirdi tavan bak bunda da bir hayır vardır demek lazım. Hiiic ağlama o evi yuva yapan sendin bunu da yuva yapan sen olacaksın. Allah ın izniyle hiçbir şey olmaz korkma gerçekten bak güven kendine
(722 puan) tarafından
Umarım hemen alışır severim. Canım sıkıldıkca sana yazicam moral ver bana:))
(142 puan) tarafından
Ay tabi yaz canım sermin.mucahit benim Instagram hesabım ekle hatta ordan yaz  :)) <3
(722 puan) tarafından
❤️❤️ Allah gönlüne göre versin ekliyorum şimdi
(722 puan) tarafından
Pp sen eşin ve bebiş siyah kiyafet demi. Şimdi yanlışlıkla başkasına yollamiyim
(142 puan) tarafından
Evet hayatım aynen o benim
(722 puan) tarafından
Attım istek tek ben varım bende
-Reklam-
0 oy
(18,593 puan) tarafından
Kiracı olunca öyle oluyor kendi koltuğuna bile emanet oturuyorsun
(722 puan) tarafından
Aynen öyle valla. Ztn bu saatten sonra çok zor ev almak hayal oldu. 2 milyon en basit bı ev
0 oy
(2,942 puan) tarafından
Şuan bende kira dayım 6yil aynı evdeyim meşale bu evden çıkmak istiyorum eşim çıkmıyor kiralık 1bucuk bin ve çok çok ucuz evin ici iyi ama şehre çok uzak bi bakal bile yok yani o derece bende Çarşı istedim oralarda kiralar çok pahalı olunca eşim tutmadı şimdi evimizi yapiyoruz yaptığımız evde buralarda şehre değil yani kaynimla ortak yapıldı biz baştan ben istemedim beni dinlemedi ailesini dinlendi o evde de hiç gönlüm olmadığı için bitmek bilmedi inanki evin sahibi kavga sürekli evden çıkın diyor artık bende oturduğum evden tiksindim  ya eltim de kiracı üstümde ayrı onuda ben getirdim eskiden kaynaanmla beraber oturyorlardi şimdi o geldi sürekli çocuklarıma laf atıyor bahçeyi kırk etiniz dağıttınız diye bide bu çıktı biran önce bu evden çıkmak istiyorum
(722 puan) tarafından
İnsan istemediği evde oturunca kabir gibi geliyor valla. Valla bı önceki evim çok çok güzeldi sadece daha gzuel daha geniş olsun diye taşındım başıma gelmeyen kalmadı bi evde. Allah hayırlısını versin inşallah seninde gönlündeki olur.
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Bir kiracı olarak evin içine sinmesi lazım benim bir önceki evim şimdiki evim kadar güzel değildi ama 2 tane balkonu vardı arkada önde 2.kattı en azından şöyle çıktığımda hava alabiliyordum bu şimdi ki evim herşeyi çok güzel ev sahibim genç gelin olduğundan kendine göre yeni gelin evi olarak yaptırmış herşeyi çok güzel ama giriş kat balkonu kapalı balkon ve arkada şimdi keşke kirası ucuz diye girmeseydim dedim pişman oldum. Bence ev içine sinmeli canım eşinde sinirlenmesin sonuçta o evde çok durmuyor işe gidip geliyor sen genelde evdesin sen daha çok vakit geçiriyorsun biraz daha aramaya devam et canım etrafına haber sal onlarda bulurlar
(722 puan) tarafından
Ben ev konusunda aşırı hassasım aslında çalışıyorum sürekli evde bile değilim fakat çocukluk travması resmen hep kötü evlerde oturduk. Oyuzden yemeğim olmasın ama güzel evde oturayım gibi bı düşünce hep. Ama yok 1 buçuk hatta 2 aydır aramaktan ev bakmaktan artık kusmak geldi. Ben Ankara dayım birde burda hemen herkes memur kiracı istiyor. Normal çalışan istemiyor. Düşün ki şuan eve benzer evler 25 bin falan olmuş. Ben 15 tuttum . Bide giriş kat dolap vs çok az. Ama şimdi kalkıp eşyaları topliycam ama bir yandanda ağlayasim geliyor.
0 oy
(7,867 puan) tarafından
Canım ne yap ne et küçükte olsa kendi evini almaya çalış. Birlikten kuvvet doğar sende çalışırsın yaparsınız. Kira nereye kadar 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 326 göst.
0 oy
11 cevap 658 göst.
0 oy
14 cevap 785 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 384 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,513 soru