0 oy
1,622 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,293 puan) tarafından
Kızlar annemlere geliyorum. Nedense çocuğum ona batıyor. Kim görse ne kadar akıllı çocuk der. İllaki şımardığı oluyo ama genel olarak zararı yok. Simariklik yapıyor mesela makyajlarini sürmek istiyor. Babamin sigarasını alıp kaçıyor. Kül tablasını döküyor. Annem babam bana gel gel diye yalvarıyor buda biz gelince mutlaka bi sorun çıkarıyor. Bugün de mutfakta tost yiyordu dedim kızım sende git otur teyzenle ye dedim. Ağzında çikolata vardı. Ağzındaki çikolatayı masaya koydu elini tam ekmeğe atiyodu. Kız kardeşim bırakmadı. Sen benim midemi bulandirdin bende sana vermiyorum diye bağırıyor çocuk da kendini yerlere atıyor. Bende en son bağırdım bı parca ekmektir ya ver çocuğu ağlatma dedim. Al al catladiniz mi agzindakini çıkarmış oraya koyuyo midemi bulandiriyo bilmem ne diye saydiriyo bende dedim b.ok mu koymuş sanki çocuktur nolmuş sanki dedim laf dalaşına girdik en son gitti odasına girdi onun korkusundan annemlere gelemiyorum ya bıktım vallahi 23 yaşına gelmiş evlenmiyo çalışmıyo annem evlensin de kurtuliyim diyo

36 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Teyzesini yaptığı hiç doğu değil çocuk senin çocuğun sen verirsin terbiyesini 

Sende ver terbiyesini uyar güzelce ne yanlisnne doğru kimseyi laf sahibi etme çocuğuna 
-Reklam-
+1 oy
(769 puan) tarafından
Ban onun için ailemi görmekten vazgeçmezdim orası onun kadar seninde evin evet çocuğunun yaptığı doğru değil ama bu şekildede konuşulmaz o çoçuk sendemi çocuksun teyzem onu peçeteye koyalım atalım ellerimizi yıkayalım önce dersin peçete verirsin çocuğa böyle öğrenir çıcuk midemi bulandırdın ne terbiyesiz benim kardeşim olsa defol git derdim acıkçası kardeşimin çocukları için ölürüm ya bezini bile değiştiririm kendi evladım gibi görürüm yaşıda ergen değil yani boşver takma
+1 oy
(13,606 puan) tarafından
Herkesin midesi aynı değil bulanması heyet normal bir durum bu konuda kardeşin haklı 
+1 oy
(20,617 puan) tarafından
Öğretmelisin yapmaması gerektiğini kardeşinede bağırmaması gerektiğini bildirmen lazım
+1 oy
(397 puan) tarafından
Cnm okudum ve en çok takildigim yer evlensede kurtulsak demen olmuş aslinda en büyük yanlış bunu kullanmaniz annenle beraber çünkü o teyze olarak küçüğüne öyle davranıyorsa sizde onun büyükleri olarak ayni sekilde ona davranmış oluyorsunuz yani kendine yapılmasını istemediğin bişeyi karşıya yapmamak gerek evlense esiylede Boyle sorun yaşasa yine donup gelip annesinin babasinin kapısını çalacak yani onun evlenmesini bi kurtuluş gibi görmeniz çok yanlış 

İkinci olarak çocuğum çok akilli demişsin ama yaptiklarinida saymissin kultaplayin içimdekini dokuyor makyajlarini surmek istiyor diye simdi çocuktur ne yapsa yeridir diye bi tabir vardir ama iste o öyle hak verilecek bi sözde degil aslinda eğitim mutlaka küçük yasta sizinle başlayıp ileriki yaşta okulda devam edilmesi gereken birşey kiz kardeşin bekar hani evli olur onunda çocukları olur ve seninkine akilli denilir tabiri caizse herkes icinde o zaman evet yine yanlış bi dusunce olur  kıskanıyor demek için  ama eee hadi o zaman belki diye biliriz ama daha bekar bi genc kizdan bahsediliyor ve çocuğumu kıskanıyor diyorsun 
+1 oy
(2,940 puan) tarafından
Hala kardeşim demem ben ona. Yani bana terbiyesizlik yapsa evet anlarım ama kızıma asla. 
+1 oy
(926 puan) tarafından
Son postuna cevap yazdiktan sonra icimden geldi sorularina bakayim dedim ve bu sorunu gördüm cok iclendim benimde 3 ablamdan biri çok sıkıntı eskiden beri hic anlasamazdim abla demek bile istemiyorum tam bir kiskanc kemdi evlenmedi hic bisy yapmadi hepimizi kiskanip hasetleniyor abimin karisi ondan daha cana yakin yani neyse benimde yeni cocugum oldu 4 aya gelmek uzere 1 kere anneme gittim cocuk oldugundan beri agliyor diye agzimiza s.cti o kadar uzulup iclendim ki inanamazsin ve diger ablalarima bu kdr yapmiyor yada abimin cocuguna en cok bana yapiyor ve benim birsuru yegenim var onlar oldugunda ben bekar okul okuyan kizdim hep aglarlar dunyayi dar ederlerdi yaramazlardi agzimi acip hic birini kırdığını bilmem çok üzüldüm demekki varmis boyleleri
(1,293 puan) tarafından
Var canım var mesela kızım şuan annemlerde babası gitti getirmeye ben gindermiyodum annem zorla kendiyle götürdü götürdü.Sabah makyajlarini almış koltuğa sürmüş bacimda oturmuş ağlamış ben aradığımda anneme bagiriyordu madem getirdin sen temizlicen sen silecen ben elimi sürmem diyordu bi milyarlik ürünümü sürmüş kim alacak şimdi diyip ortalığı ayağa kaldırmıştı hemen eşimi aradım yalandan dedim çocuk bizi özlemiş getir diye
+1 oy
(1,957 puan) tarafından
Agizni yirtarda evime ole giderim davun cikasica da noluyo derdim kardeşim öyle yapsa
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Teyze huysuz ve aksi... Ben olsam uzun süre gitmem, gitsem de muhattap olmam 
0 oy
(6,339 puan) tarafından
İyide herksesin miğde yapısı bir deil migdesi bulanmış olabilir bu konuda kardeşin çok hakli
0 oy
tarafından
Allah sabır versin bende annemlerdeyim ben geriliyorum oğlum huzursuzluk cikariyo diye ama ne annem babam ne kardeşlerim hiç bişey demiyorlar bi kaç kez eline vurdum babam bana kızdı geçen oğlum kardeşimin yatağına isemis kardeşim hicbisey olmaz sic oğlum ben yatarım dedi küçük kardesim desen benden iyi oyaliyo hiç öyle tiksinmediler bu zamana kadar erkek haliyle normalde tiksinir bezlerini falan hep o attı bu zamana kadar 
0 oy
tarafından
Cocuk hani cocuktur da 23 yaşında eşek kadar olmus kız cocukla ne cocuk oluyor yarin birgün kendi evladı da oldugu zaman paşa paşa anlar yaptiklarını.Çocuk dusunememıs cikolatayı masaya koymus insan gibi bak teyzecim oyle yapma yanlis vs seklinde anlatabilir cocukla çocuk olmak yerine.Çocukla iddalaşması çok sacma insan yegenınden tiksinmemelı ayrıca canın bir parcası yani o kız normal degil bence kendi icindeki dusunceleri o sekilde dısa vurması da garip gitmeye devam ederseniz cocugunuzu uzaklastirin kardesinizden ayni odada bile bulundurmayın gerekirse cok rahatsiz oluyorsaniz da bi sure gitmeyin ısrar ettiklerindede soyleyin sebebini açık açık onun anne babasının eviyse sizinde anne babanizin evi evlendigi zaman o eve gittiginde kendi yabancilık ceker zaten allah pjsman eder ama aşırı derecede kiskanclık var bence insan yeğeninden tiksinmez sonuçta ne olursa olsun mesafe koyun bence
0 oy
(538 puan) tarafından
Sende kardeşinden daha betersin kusura bakma lafların laf değil yemeğe b..ok denmez
0 oy
(892 puan) tarafından
Ay ne ergen kafasında ya böyle simartmayin doğrusunu yanlışını söyleyin benim halam 40 yaşında ama ergenden beter onunla yaşamak nefes almak imkansız böyle narsist yetistiriyorlar sonra gidip gelmek istemiyosun
0 oy
(643 puan) tarafından
Canım bende de erkek kardeş sorunu var. Bilirim ne mal olduğunu kızım etrafında dolaşırsa alırım. Sende biliyosun yollama hiç yanına
(1,293 puan) tarafından
Çok şükür evleniyor da kurtuluyoruz
(643 puan) tarafından
Darısı başıma :D
0 oy
(84 puan) tarafından
Ben sadece ağzındaki nimete b** mu var dediğine takıldım öyle denmez

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 403 göst.
0 oy
8 cevap 404 göst.