Kızlar annemlere geliyorum. Nedense çocuğum ona batıyor. Kim görse ne kadar akıllı çocuk der. İllaki şımardığı oluyo ama genel olarak zararı yok. Simariklik yapıyor mesela makyajlarini sürmek istiyor. Babamin sigarasını alıp kaçıyor. Kül tablasını döküyor. Annem babam bana gel gel diye yalvarıyor buda biz gelince mutlaka bi sorun çıkarıyor. Bugün de mutfakta tost yiyordu dedim kızım sende git otur teyzenle ye dedim. Ağzında çikolata vardı. Ağzındaki çikolatayı masaya koydu elini tam ekmeğe atiyodu. Kız kardeşim bırakmadı. Sen benim midemi bulandirdin bende sana vermiyorum diye bağırıyor çocuk da kendini yerlere atıyor. Bende en son bağırdım bı parca ekmektir ya ver çocuğu ağlatma dedim. Al al catladiniz mi agzindakini çıkarmış oraya koyuyo midemi bulandiriyo bilmem ne diye saydiriyo bende dedim b.ok mu koymuş sanki çocuktur nolmuş sanki dedim laf dalaşına girdik en son gitti odasına girdi onun korkusundan annemlere gelemiyorum ya bıktım vallahi 23 yaşına gelmiş evlenmiyo çalışmıyo annem evlensin de kurtuliyim diyo