0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Normal doğum yaptım üç ay önce ama doğumdan sonra büyük lavaboya çıkamıyorum kusura bakmayın ama sanki daralmış yapınca kan geliyor sürekli acaba dikiş mi yanlış yapıldı gerçekten çok zorlanıyorum

4 Cevaplar

0 oy
(2,936 puan) tarafından
Benm ilk dogumumda dikisim olmuştu özellikle o bölgeye bişey koymuşlardi canım öyle bir yer değilki orası yırtılma olsunda dikilsin küçücük bir delik sonuçta sen bol lifli şeyler tüket ekmek yeme özellikle kayısı tüket şeftali tuket
(4 puan) tarafından
Anlamadım ki doğumdan sonra oldu ya ne yapicam bilmiyorum
(2,936 puan) tarafından
İşte kabız olmamaya bak canım bol su salatalık tarzı şeyleri bol tüket
-Reklam-
0 oy
(545 puan) tarafından
Kabız olma sıvıyı bol tüket zeytinyağlı sebze çorbası kefir ev yoğurdu kepekli ekmek tüket. Şimdi meyvede var erik filan ye. Normal doğumu herkes kolay sanıyo ama o da kolay değil geçmiş olsun
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Orası dikiş şeyi yanlış yapılacağı bir yer değil normal doğum sırasında fazla ıkınma ile birlikte çatlak oluşmuş olabilir ona bağlı da büyük abdestini yaparken kanaman olması normal fazlaca acı hissettiğin için daralma hissi de oluyor olabilir ama 3 ay kısa bir süre değil şimdiye kadar çoktan iyileşmesi gerekirdi ya da en azından biraz da olsa rahatlaman gerekirdi bence en kısa sürede bir genel cerrahi doktorundan randevu alıp muayene olmanda yarar var
0 oy
(988 puan) tarafından
canım o dikilen yerin büyük abdestinin çıkış yeriyle alakası yokki, zar gibi bir şey var vajinanın çıkışında o kesilip dikiliyor.kabız olmış vr buna bağlı kanaman vardır, kabızlıktan dolayı kolay yapamadığın içinde daralmış gibi gelebilir.bol su iç kabızlığına çözüm bul kanamsn geçmezsede bi genel cerrahiye görün ama doğumla alakası yok emin ol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 242 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Zeynep hanim (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
22 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cat_mom (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.

406,461 soru

12,188,466 cevap

36,703 kullanıcı

...