0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar görümcem kendi abileriyle bile sorumlu abisi bunu oğlunun düğününe davet etmemiş ben onu bayramlarda aramam diyor o beni düğününe davet etmedi çocuğum olduğunda aramadı diyor tutarsız davranışları var menfaati için insanlara yaklaşır geçen bayram abiciğim bayramın kutlu olsun yengeme selam söyle diye yanında arıyordu ve işine gelmeyen insanı Karalar hep asla samimiyetine inanmıyorum siz olsanız böyle bir insanla samimi olur musunuz bana da bir yenge diyor bir ismimle hitap ediyor Bir de benle aradı en ufak sorun yaşadığı zaman yüzüme bir şeyleri çarpıyor sen söyle demiştin ben senin aklında şunu duymuştum falan gibi bunu ne amaçla yapar ben gerçekten anlam veremedim sizce ne olabilir Bir de şey benim de iyiyken beni çok Mete der işte senden iyisi yok benimle çok samimiymiş gibi davranır ama en ufak tartışmada görmezden gelir içinde nefreti tutar abisiyle olan samimiyetini bile kıskanır ama içten içe iyiyken bunu yansıtmaz kötüyken yüzüme çarpar kıskançlık yapar 

6 Cevaplar

+5 oy
(394 puan) tarafından

Şu gorumceni bil sal bacım.:D

tarafından
Bir yerde karşıma çıkıyor ya
(394 puan) tarafından
Görmezden gel , boşver.
-Reklam-
+2 oy
(1,169 puan) tarafından
Yine görümce yine sen:)
tarafından
Her yerdeyiz canım görümcem
0 oy
(745 puan) tarafından
Muhatap olma hiç 
tarafından
Çıkarcı mi deniyor böyle insanlara
(745 puan) tarafından
Kendini düşünen egoist insan deniyor genelde
0 oy
tarafından
Başkası yazsa bunları sen nasıl bir yorum yapardın ? Sorunun cevabı belli zaten canım . Bile bile lades demenin anlamı yok 
tarafından
Sen söyle yinede fikrini
0 oy
(3,769 puan) tarafından
Şimdi sana 5 elti 6 görümcesi olan biri olarak söyleyeyim bacım salla gitsin yoksa hayat geçmiyor takma valla ben hiç birinle konuşmuyorum hepsinle mesafeliyim konusmadigim halde arkamdan ekleyip atıp tutuyorlar takmıyorum eşime bakarım ben diyorum salla gitsin 
0 oy
(555 puan) tarafından
Bunu gorumcen icin demiyorum kim olursa olsun boyle bi insanla asla samimiyet kurmam cunki anlattigin bu karekter samimiyeti sadece isine geldi gibi kullaniyo galiba ne sir verilir nede samimiyet kurulur
tarafından
Ne söz denir böylesine tam olarak
(555 puan) tarafından
Bilemedim simdi menfatci olabilir egoist olabilir

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 879 göst.
13 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Tekaskallah9056 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 176 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eylulervam03 (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 262 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hilay (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 342 göst.
7 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,363 puan) tarafından soruldu

410,937 soru

12,366,207 cevap

42,045 kullanıcı

Kategoriler

...