0 oy
536 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,412 puan) tarafından
Kizlar biliyorsunuz meme kanseri teşhisi kondu demistm tedavi göreceğim henüz ilaca başlanmadi. Pet çekimi sonucunda kemik takip önerilir yazıyordu doktorda mr istedi onun sonucuna göre ilaç verilecek. Bana kaç çocuğun var diye sordu . Bi kızım var 2 yaşında ben 30 yaşındaym. 3. Evre dedi. Ben öneriyorum ileride çocuk istersin yasin genç dedi. Acibademe sordm. Şehir hastanesinde yapmıyor larmis. Acı badem 45 50 bin civar dedi. 10 12 gün sürüyormuş. Tıp fakültesi de yapıyormuş ama oraya sormadm. Bi yanım.hemen ilaci almak istiyor.bi yanımda yaptir diyor. Çok kararsızım bu konuda. Eşim zaten yaptırmaya ger3k yok Bi tane var yeter diyor. 

Önce ilaç sonra ameliyat olacagm. Orta agresifli Bi tümörun var dedi doktor amw şanslısın uzak yerde metastaz yok dedi. Kemik içinde emin olacaklar işte..

Yumurta dondurma işlemi olmadan da hamile kalan oldu mu hiç duydunuz mu..?

13 Cevaplar

+1 oy
(5,346 puan) tarafından
PYaptırmanı şiddetle tavsiye ederim. Bu erkeklerin ne zaman ne b.ok yiyecekleri belli olmaz. Ama artık başlayın şu tedaviye ben burada deliriyorum 
(1,412 puan) tarafından
Burdan tanıştığım Bi arkadaşm var Emine oda aynı şekilde önce kemoterapi akıllı ilac sonra da ameliyat olacak. Ayni şekilde biri ile daha tanistm başka Sitede oda önce ilaç sonra ameliyat  .. önce ameliyatta olan var ama demek ki türüne göre değişiyor.. Bi an önce bende başlamak istiyorum
(1,412 puan) tarafından
Ahm  yumurtalık kanseri olup tüp bebek yaptıran sendin değil mi
(1,946 puan) tarafından
Ewt ama öncesinde yaptırmıştım. Hasta olunca yeniden anne olmak için ,dondurulmuş embriyom transfer edildi
(5,346 puan) tarafından
Sana da çok çok geçmiş olsun Allahım hepimize tekrarını göstermesin tekrar yaşatmasın.
(1,946 puan) tarafından
Tşk ederim. Aminn canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok duydum hatta eşimin yengesi 4. Çocuğu bile yaptı 4. Evre kanserdi :)

(1,412 puan) tarafından
Yani dondurma dan mı hamile kaldı. Ve tüp bebek flan olmadan mi oldu. Ama olmayanda cok..

Ne kanseri idi acaba kaç yaşında suan
tarafından
Meme kanseriydi evet dondurmadan kaldı ve kanseri atlattı şuan 65 yaşında vardır oğlu 19 yaşında olması lazım
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Postm çıksın kizlar
0 oy
(1,589 puan) tarafından
Yaptır bence inşallah iyileşip de kardeşi olsun istersen ve olmazsa üzülürsün bence yaptır maddi gücünüz elveriyorsa
0 oy
(393 puan) tarafından
Senin eşin gerçekten özürlü gibi bişey!
0 oy
(9,509 puan) tarafından
Bence dondur öyle tedavi ol 
0 oy
(790 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım şifalar versin tez zamanda inşallah bence ilk önce tedavi başlamalısın yaşın daha geç cnm
0 oy
(4,697 puan) tarafından
arkadaşıma  hiç böyle birşey demedi doktor ama hala onada  tedaviye baslamadi nerdeyse bir sene oldu  durmadan emar çektir ultrason çektir diyotlar 
(4,697 puan) tarafından
amin  inşallah  cnm onlarda genetik anneside teyzesi hep meme kanseri
(586 puan) tarafından
Ay rabbim şifa versin tedavi niye olmuyor anlamadım kesinse
(4,697 puan) tarafından
durmadan doktor bunu yap bunu çektir diyor ama hala tedavi yok nerdeyse 1 sene olacak  yaşıda  küçük 32
(586 puan) tarafından
Hala kesin bsey yok demeki yoksa bidaha bidaha niye cektirsinker tetkik istemezler
(4,697 puan) tarafından
3 doktora gözüktü üçüde kanserdin dedi fakat yaşi küçük diye takip didiyorlar büyüme  küçülme  varmi diye kitlede
0 oy
(838 puan) tarafından
Ya cnm o bebegını aldıran senmıydın acaba hastaydın dıye yanlıs bılmıyorsam
(1,412 puan) tarafından
Evet bendm
(838 puan) tarafından
Aldırdınmı cocugu
(1,412 puan) tarafından
Evet canm maalesef
(838 puan) tarafından
Ayy vallhı kaç gündür aklımdasın ya gecmıs olsun canım inşallah sıfa olur sana duam
0 oy
(13,502 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun Allah'ım lira versin canım 

Eşimin ablası da göğüs kanseri oldu nişanlı olduğu dönem de teşhis koydu ve yumurta dondurma işlemi yaptırdı 3 sene önce doğal yol ile bebeği oldu
(1,412 puan) tarafından
Maşallah..Rabbım evladı ile mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah
(13,502 puan) tarafından
AMİN canım hepimize
0 oy
(1,259 puan) tarafından
Cnm fiyatı iyiymiş devlette o fiyata çünkü 
0 oy
(3,360 puan) tarafından
Tavsiye ederim ilerde belki başka bebek istersin. Ablam 27 yaşında meme kanseri oldu ameliyat kemoterapi işin tedavisi kisacasi bayağı her şeyi gördü. Evlendi derken çocuk istiyor 1 yıldır ama henüz olmadı. 
(1,412 puan) tarafından
Neden yaptırmadı. Bekar olsam ben yaptirirdm şahsen. Tüp bebek denedi mi acaba
(3,360 puan) tarafından
Yaptırdı zaten yumurta dondurma işlemini. Daha 1 yıl oldu henüz yapmadılar tüp bebek
(1,412 puan) tarafından
Anladım canım. İnşallah hayırlısı ile sağlıkla Bi bebegi olur
(3,360 puan) tarafından
Amin rabbim sanada hayırlı şifalar nasip eylesin ilerde de sağlıklı bir evlat daha ♡ rabbim yardımcın olsun
(1,412 puan) tarafından
Amin canm.Allah razı olsun
0 oy
(1,811 puan) tarafından
Pek bilgim yok ama Allah yardımcınız olsun.

Bence yapmanızda yarar var gün geldiğinde ihtimaliniz olmuş olur.  Yine de yanlış yönlendirmek sizi üzmek istemem
(1,412 puan) tarafından
2 .5 ay oldu tedaviye başlayalı. Ben inanıyorum Rabbım bana Bi daha evlat nasip edecek. Hayırlı ile tabi ki.. onceligm sağlığıma kavuşmak. Bi daha olmazsa da üzülmem çünkü çok şükür Bi evladm var❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 203 göst.
18 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zelihaanne (1,573 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
+1 oy
1 cevap 66 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.

405,721 soru

12,157,977 cevap

36,597 kullanıcı

...