0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (1,036 puan) tarafından

Eskiden şarkıcıların oldugu CD koleksiyonum vardı. Şimdi de kitap koleksiyonum var kendi evime sığmıyor bir o kadar da babamın evinde var biri içinden bir tane istedi mi içim gidiyor :)

8 Cevaplar

0 oy
(11,288 puan) tarafından
koleksiyon denir mi bilmem ama büyük bir kütüphanem var
(1,036 puan) tarafından
Seninde biri istedi mi benim gibi için gidiyorsa denebilir canım :)
(11,288 puan) tarafından
evet sevmem içinden birini vermeyi :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim mektup koleksiyonum vardı küçükken ilk okuldayken sonra büyüyünce küçük kız çocuklarına verdim.
(1,036 puan) tarafından
Yaaaa çok tatlı keşke dursalarmis baktıkça gülerdin:))
tarafından
Ayy çok güzellerdi cicili bicili çiçekli renk renk ama napcam hep verdim tanesini 5kuruşa falan alıyorduk zamanla gittikçe pahalaniyordu
(1,036 puan) tarafından
Tahmin edebiliyorum bizde de kartpostal vardi hatta yurtdisindan gelen kartpostallarim vardı ne olduğunu hatırlamıyorum annem attı belki de :)
0 oy
(719 puan) tarafından
Bir ara sabun koleksiyonu yapıyordum buldum çeşitli sabunları biriktiriyordum kokulu şekilli

Ama şimdi evlendikten sonra bıraktım yani şu an için bir koleksiyon düşünmüyorum
(719 puan) tarafından
Tavsiye ederim evin kokusunu gerçekten değiştiriyor
(1,036 puan) tarafından
Banyoya hasir sepetin icine düşünüyorum canım hoş olur bence de
(719 puan) tarafından
Hasır sepete yapmıştım bende canım birde ona kurdelesini filan yaptım güzel olmuştu fakat şuna dikkat et her gelen bitane istiyor kokusuna dayamayip:))
(1,036 puan) tarafından
O zaman bir kaç tane ucuz sabunda koymak lazım ahahah :)) gorumcemin evinde de vardı çok güzel kokuyordu hacisakir kalıp sabunlari sepete koymuştu benimde ordan aklıma geldi çeşit çeşit olunca daha güzel olur tabi
(719 puan) tarafından
(⁠•⁠‿⁠•⁠)(⁠•⁠‿⁠•⁠)(⁠•⁠‿⁠•⁠)(⁠•⁠‿⁠•⁠)
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Hayatinizda duyup duyamayacaginiz en sacma seyin koleksiyonunu yapmistim cocukken☺️ UÇ KUTUSU KOLEKSIYONU ahahahah☺️☺️☺️☺️
(1,036 puan) tarafından
Ahahahahha o da iyiymiş uçları yediğim zamanlar aklıma geldi sen böyle deyince :))
(1,572 puan) tarafından
Hahhaahh çocukluk iste ☺️☺️☺️
tarafından
Hocam Aykut uç yiyor:):)))
(1,036 puan) tarafından
Ahahahah hakikaten oyleydik yaaa :))
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Çok küçükken davetiye koleksiyonum vardı ama çuval çuval  birde kartpostalla takvim yapraklarını çok biriktirdim şimdi hiç biri kalmadı ama hala daha takvim gördüm mü arkasını okumadan duramam oturup tek tek okurum :))
(1,036 puan) tarafından
Aaa takvim gördüm mü bende okurum mutlaka bende çok severim bir de atmaya kıyamıyorum onları :)
(4,589 puan) tarafından
Bende kiyamamiyordum gerçekten hatta rahmetlik bı amcam vardı beni bildiği için evinde biriktirir biz gidince bana tek tek okurdu onlari:)
(1,036 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin benimde rahmetli babaannemin okuma yazması yoktu cocukken bana okuturdu benim de çok hoşuma giderdi bir de babaannem yakmadan çöpe atmazdı
(4,589 puan) tarafından
Allah razıi olsun cümlemizin ölmüşlerine rahmet etsin rabbim ayet falan oluyor ya sağda solda ayak altında ezilmesin diye yapılıyor sanırım dedem de yakardı hep
0 oy
(6,771 puan) tarafından
Bekarken takı vardı da evlendikten sonra kullanmadım çoğu babamlarda kaldı ya da kayboldu hatırası olanları aldım ben bir kaç gane 
(1,036 puan) tarafından
Ne güzel aslan burcu musun :))
(6,771 puan) tarafından
Yok canım oğlak
(1,036 puan) tarafından
Genelde aslanlar süsüne düşkün oluyor ondan sorayım dedim canım:)
(6,771 puan) tarafından
Yok canım bileklik takmay com severdim
0 oy
(3,899 puan) tarafından

Benim hiç koleksiyonum olmadı galiba:)

Belki ajanda koleksiyonu olabilir sayılır mı bilmem. Alıp alıp çoğunu yazmaya kıyamayıp sağa sola istifliyorum:D

(1,036 puan) tarafından
Sayılır tabi kıymet verip istiflemissin :)) bir ara bende yapıyordum onu okulda isyerinde falan dagitirlarken bir mutlu oluyordum
0 oy
(4,088 puan) tarafından

Bekarken çeşit çeşit bileklik takmayı sevdiğim için bir sürü bileklik vardı evde sayılır mı :)

(1,036 puan) tarafından
Sayılır tabi bende o kadar çeşit olmadı kolye kupe takardim bileklik saat turu seyler takamazdim :)

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 829 göst.
10 Kasım 2024 Aile kategorisinde Kralice55 (6,282 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Defne21 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.