Kızlar kızım 3 yaşında bir ay önce doğum yaptım Bir oğlum oldu şimdi durum şu an ben hamile kaldıktan sonra çocuğun bana aşırı düşkün olmaya başladı yani babaannesiyle her yeri gezerdi falan hiç yanımdan ayrılmamaya başladı ve sürekli ağlıyor vuruyor tükürüyor ısırıyor yani kızımın huyları öyle değişti ki gerçekten bu huylar onda kalıcı olur diye çok üzülüyorum normalde sevecen sıcakkanlı bir çocuk konuşması da 3 yaşındaki bir çocuğa göre iyi durumda beşli altı yedili cümleleri var her söylediğimizi anlar ve karşılıklı konuşabiliyoruz ama bir şey yapma dediğim zaman tekrar tekrar yapmaya başlıyor bilmiyorum ne yapacağım bir süreç mi bugün dönemime siz de böyle bir şey yaşadıysanız eğer lütfen bana akıl verin gerçekten çok strese giriyorum yani sürekli ağlıyor sürekli bağırıyor gerçekten çok moralim bozuluyor cevap veren herkese teşekkür ederim hani kardeşine karşı bir vurması falan yok seviyor öpüyor ama bize karşı gerçekten hamile kaldıktan sonra bir şeyler oldu yani hani günler günü toparlar diyorum sakince anlatmaya çalışıyorum yok yani bilmiyorum ne yapacağım ve aşırı bana düşkünü almaya başladı yani tuvalete bile gidemiyorum hemen ağlıyor kendini yerlere atıyor anne diye bağırmaya başlıyor ne yapacağım bilmiyorum