0 oy
1,151 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kınaya geldim kızlar süslendim püslendim :D 18 ay sonra :D nasıl olmuşum ? 

18 Cevaplar

0 oy
(1,828 puan) tarafından
Wuhuu supeeer❤️☺️☺️
tarafından
Sağol canım ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çokta gozelll olmuşsun maşallah canım ☺❤
tarafından
Çok teşekkürler efendim ❤️
(150,258 puan) tarafından
hiiiii o guzel ben cirkin
tarafından
Hmmmm sen çok çirkinsin ama ☺❤
oyleyim gelme korkarsin
0 oy
(989 puan) tarafından
Yalan soylemek istenedigim icin susma hakkimi kullaniyorum ama sadece sunu diyeyim bu elbise bu vucudun elbisesi asla degil 
tarafından
Sana sormadım zaten yüzsüz gibi her postuma atlama sevmiyorum seni sev mi yo Rum
(989 puan) tarafından
Pardon da post atmissin ozellikle birilerini belirtmemissin adam gibi gorusumu yazdim neden seviyesizce cevap veriyorsun robokop gibi vucuda vucidundan uc beden dar elbise giyip resmini atmissin :))) Berbat cidden yemin ederim ben bu sekilde utanirdim
tarafından
Kizzzz sen seversin demi?? gerçekten söyleyeceklerin içinde kalsın bacım kalp kırma böyle günah günah
(989 puan) tarafından
Neyi severim anlamadim
Kalp kirmak icin demedim basta millet guzel guzel yazmis ama guzel degil yalana gerek yok kadincagiz gidip baska yerde giymesin yazik
tarafından
Senin fikirlerinin zıttını yaparım o derece gözümde düşük bir kadınsın uzak dur benden uzak
tarafından
Bende yorum yaptım gayette güzel olmuş neyi güzel olmamış bence sen çekemediğin için öyle yazdın ☺
Sever nickli bir arkadaş vardı aynı onu hatırlatıyorsun bana nedense yorumların tuhaf tuhaf postlarin ☺
(989 puan) tarafından
Yazik keske kalbin de yuzun kadar guzel olsaydi
(989 puan) tarafından
Cqnim neyini cekemeyecem ben yanlis elbise secimi dedim yanlis yani o vucudu tursu gibi gostermis aslimda guzel bir kadin yaxik etmis kendine
tarafından
Kalbim sana kötü canım emin ol kötülere öyle
(989 puan) tarafından
Sen bence herkese boylesin ben goruyorum ara ara yorumlarini
(989 puan) tarafından
Bak mesela 6 gun once birine boyle yorum yazmissin dirrk kavgacisin yani

Boş boş yazma Allah aşkına  önce okuduğunu anla sonra konuş burada kelime dağarcığın bile zayıf anca hakaretle kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ama bu zayıf insanların taktığı haberin olsun  kimin hasta olduğu belli birdaha oku ya da sus

Kaynak: https://annelertoplandik.com/forum/15588279/kocam-tvdeki-kadina-laf-atti-yine-ben-suclu-oldum
tarafından
Yav he he hadi uza
(2,358 puan) tarafından
çok güzel olmuşsun canım,elbisen de gayet YAKIŞMIŞ❤️
aa pardon yanlış yere yazmışım:))
(989 puan) tarafından
Daha cok delilim kanitim var hem kavgacisin hem uslupsuzsun hem de kendini iyi biri saniyorsun gastamonulu sen de iyice tanimadigin insanlari yorumlama gir bu kadinin da yorumlarini oku benimkileri de oku anlarsin
tarafından
İle ile bu platformda seni herkes tanıyor zaten merak etme. İdili de tanıyor seni de. İdilcim bebek gibi olmuşsun. Düşman çatlatma başarılı:))
tarafından
Aslında annemin elbisesi canım benim değil kilomdan dolayı kendi elbiselerim olmadı yani öyle ama yazan arkadaşı hiç sevmiyorum defalarca kavga ettik hala yazıyor hala yazıyor böyle yüzsüzlük yok
(989 puan) tarafından
Asla yanlis anlasilmak istemem ben elbiseyi yorumlarim yuzu guzel de dedim ayrica benim nasil gorundugumu biliyor musun ki dusman catlatiyorsun diyebiliyorsun hep hava civasin hayir dusunuyorum nasil bir cirkinlik ki seninkisi bunu bu kadar goge cikarabiliyorsun abartmayin guzel kadin ama abartilacak kadar da degil
(989 puan) tarafından
İdilcim sen kavga ediyirsun sen cekemiyorsun bende sorun yok yani
tarafından
Offff sus ve git aynen çekemiyorum çok kıskanıyorum senin engin ve dingin bilgilerini ne olur git
(989 puan) tarafından
Ayrica cok kilolu da degilsin elbise kucuk senin fizigin guzelken kotu gostermis
(989 puan) tarafından
Ay gidiyorum bye
(17,804 puan) tarafından
İyi ki susma hakkını kullanmissin ha susmasan ne yazardın acaba
tarafından
Şükür Rabbime kızlar :D
tarafından
Kızlar napiysnz ya :( yemin ederim üzülüyorum surda bir sürü kadiniz,birbirimizi hoş tutsak incitmesek olmaz mı ya
tarafından
Abicim her kadın güzeldir ve abartilacak kadar da güzeldir. Ben de çok güzelim . Bebek gibiyim. Senin kalbin kötü onun için düşman çatlatma başarılı dedim. Ha her kadın güzeldir cümlesinde de seni kapsamiyorum. Zaten sana ne sorsak farklı yerlere çekiyorsun. Burda zamanında bir kadın vardı smali bebeklere fitre verilmiyor denildiğinde bazılarını şeytan ilan etmişti . Sen o kadınsın . Yeni hesap ile karşımızdasin . Bilmiyorum sanma. Yakalandın sekerim
tarafından
Elbisem küçük değil canım annemin nasıl küçük olsun olan buydu bunu giydim amma uzattın güzel de geç ben buraya atıyorum diye podyuma çıkacağım demiyorum 18 ay sonra bir annenin kendine vakit ayırıp çıkabildiği eğlenebildiği için mutluluğumu paylaşıyorum lütfen artık
tarafından
Kanıtların varmış birde hahah beni bu kadar takip etme canım sakin ol herkes biliyor beni burada tartışsam da biryerde diğer yerde barışırız senin gibi birinin arkasını kovalamıyor kimse
(989 puan) tarafından
Normal hayatta da bu kadar ozguvensiz misin
tarafından
Bende susma hakkımı kullanıyorumda kalbiniz çok çirkin hanfendi çirkin baktığınız için çirkin görüyosunuz  !
tarafından
Evet normal hayatta da böyle özgüvensizim :D
(989 puan) tarafından
Surekli birilerini arkana alma modun acik beni herkes biliyorlar ki desen herkesle iyi anlasiyorum demeler mi desen herkes beni seviyor demeler mi desen az bagimsiz ozguvenli ol ben senle tartisamiyirum farkinda misin cunku ortada sen diye bor sey yok herkes var siz varsiniz :)))
tarafından
Aynen canım biz biriz sen teksin yani bu herşeyi açıklıyor o yüzden hala yüzsüzlük yapanda sensin bu kadar kendini ispatlamaya haklı olmaya endeksleme gerçek hayatında olamadığın kiişiliği burada yaratmaya çalışma balık baştan kokar baştan sen kokmuşsun belli değil mi uzatma uxa
(989 puan) tarafından
Bak ikimiz konusunca bile en az uc dort kisi senin adina konusup olaya mudahil oluyor bu normal mi senin kendini savunmana bile musade etmiyorlar:))
tarafından
Yukarda yazacağımı yazdım ve susuyorum artık gerçekten çok yazık sana
tarafından
Kuzular herkes birer kahve yapsın bı sakinlesn leeee hepimiz kadınız hepimiz çok değerliyiz ,♥️
(989 puan) tarafından
Ben surekli burda degilim cok az girebiliyorum cunku normalde asiri yogun bir insanim ama her girdigimde sen burdasin  ben burada grup kurma yandas toplama derdinde asla degilim girmezsem bir yerim de eksilmez zaten biktim sen ve senin gibi ozguvensizlerle ugrasmaktan daha da asla bu uygulamaya girmem
tarafından
:D ok
tarafından
Puhahahaaaaa güle güle kizzz birdaha asla girmezmiş azcık git kafanı dinle sen çok konuşma ☺☺☺
Sever Sever sen seversin bunu niye söylemiyorsun peki saklıyorsun ☺
(2,537 puan) tarafından
Ben bununla (ile ileyle) ilgili post acmistim herkes onu göklere beni yerlere vurmuştu .görüyorum ki admine yazmakta ise yaramiyor işte güya uyarı verildi
tarafından
Niye bu kadar abarttınız kızlar, herkesin bir üslubu var ve ile ile de bu şekilde soylyor hepiniz toplaşıp yazmışsınız.
Idilin yaşına uygun bir elbise değil kız birseg dememiski
(2,537 puan) tarafından
Hayır bu kişinin bi hadsizligi var ters cevap alınca hemen bel Altina ve anneligine kadar tükürüyor böyle üslup olmaz.bu ilk degilki bin kez oldu binnn
tarafından
Ben sevmiyorum arkadaşı bana defalarca yazmamasını söylememe rağmen yapıştı çıkmıyor ben sevmiyorum istemiyorum ayrıca masum bir insanda değil neler diyor neler bana ağza alınmayacak şeyler söylemişti defalarca çok berbat bitir
(2,513 puan) tarafından
İle ile dünde söylemiştim özünde belki çok iyi birisindir özgür platform haklısın yazmak doğal hakkın herkes gibi ,burda kimseyi tabımıyorum ama selamlaşıp laf attıklarım var dünde yazdın kendini anlattın bazı yerlerde hak verdim ama şöyle bir durum var örnek idil kadın seni tanımıyor sende onu tanımıyorsun gördüğün kadarıyla yada sana yansıttığı kadarıyla biliyorsun şimdi samimiyetiniz olsa yazdıklarını farklı türlü algılar tamam ya samimiyiz der niyeti bilir şimdi bunu iyi niyet kötü niyet algılaması zor çünkü burda sadece yazdıklarımız bizi ifade ediyor mimik ve beden dili göremediğimiz için yanlış anlamaya çok müsait bir durum birde şunu kabul edelim ki çoğu kişi tarafından mimlenmissin anladığım kadarıyla yazma diyorsa sana boşver yazma yazma diyipte böyle bir yorumda bulunursan doğruyu bile söylüyor olsan yanlış algılanacak ve bu fitili tetikler aslında bunu çoğu insan için söylüyorum sadece sen değil yeri geliyor bizde yapıyoruzdur eminimki kim kimle kavga etmiş yanına almış arkadaşlık vs bizleri ilgilendirmiyor sivri dil fevri çıkışların çok herkes gibi ama senin biraz fazla dediğim gibi yanlış algılayan bizlerde olabiliriz tarafsız bir göz olarak yazmak istedim hepinizi seviyorum eminim bir araya gelsek hoş sohbetlerimizde olur ama dediğim gibi yalan söylemeyim lafı işim içine girince direk tahrik ediliyormuş gibi algılanıyor ya hiç yazma tarafların keyfi kaçmasın yada yumuşatırsam senin açındanda iyi olur benim düşüncem ben beğenmedim ama sen beğendiysen önemli olan o de geç emin ol hiç bu polemikler olmaz bir kadının en hassas noktası bedeni ve annelliğidir ortalığı çok kolay al evlendirir gerek yok herkesin vaktini aldım kusura bakmayın gördüklerimi yazmak istedim hepinizi seviyorum arkadaşlar
(11,847 puan) tarafından
Ne kadar boşsun ya “ile ile” işin gücün yok mu millete kin besleyerek yaşıyorsun resmen. Hülya ablanın dediği gibi “Sever” kesin sensin
0 oy
(16,221 puan) tarafından

Ay maşallah ne kadar güzelsin. Çokta şık olmuşsun <3

tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy
tarafından

Aslında baya güzelmişsin :D çocuklar bizi ne hale getiriyor ya 

tarafından
Valla 18 ayda ilk defa bele :D ❤️
tarafından
Bilirim bilirim bende erkek kardeşimin düğününde kendimi prenses gibi hissettim:D
tarafından
Hahaha bu ben :D
0 oy
(5,785 puan) tarafından
Maşallah maşallah ❤️ Arada totoyu kaşı fıstığımmm
tarafından
Haha canımsııın ❤️
0 oy
tarafından
Çok güzelsin fakat elbise seni yaşından olgun göstermiş 
tarafından
Evet canım alamadım zamanım olmadı olanı giydik :)
(4,598 puan) tarafından
Olsun buna da şükür diyelim demi :D
tarafından
Tabi canım 18 ay sonra şöyle bir çıkmışım meydana kız :D
(4,598 puan) tarafından
Cikamayanlar var kız en son sünnet düğünümuzde giyim kuşam olduk bizde :D
tarafından
Hahah valla işte bende Allah bilir ne zaman olur birdaha :D
0 oy
(29,606 puan) tarafından

Güzelsiniz...

tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy
(1,609 puan) tarafından

Maşallah çok güzel olmuşsun canısı :angel:

tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy
tarafından

Tatlimmmm bu ne güzellik maşallah sana <3 

tarafından
Sağol bebeğim ❤️
0 oy
boyun kac len
tarafından
168 :D
0 oy
(625 puan) tarafından
Maşallah bacım çok güzel olmuşsun:)
tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy
(5,440 puan) tarafından

Resmi goreydim bende yorum yapardım ammma velakin kaçırmışım :D

tarafından
Sen whatsapp tan görürsün abla :D
(5,440 puan) tarafından
Hahahahha doğru üptümmmm seni
tarafından
Ben de ❤️
0 oy
(393 puan) tarafından
Ayy ben göremedim ya .
tarafından
Ayy kızlar Google a düşüyor diye bir süre sonra kaldırıyorum ondan :)
tarafından
Sizin için koydum kız :D haha
(393 puan) tarafından
Güzel kadınsın maşallah.  :) teşekkürler
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
(6,534 puan) tarafından
Ben yine gormedim:))))
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Ohhhhh be sefan olsun ne doktrumussundur şimdi sen hangi salon canım elit e benzettim
tarafından
Ama ne güzel villalar varmış kız orada
(5,440 puan) tarafından
Güzel salon ama çok uzak taaa godenye yakin
(5,440 puan) tarafından
Ayyy evet yaaa
tarafından
Evet güzeldi valla
Allah bize de öyle evler nasip etsin ❤️
(5,440 puan) tarafından
Amin amin amin
0 oy
(655 puan) tarafından
Fıstık gibisin canım . İyi eğlenceler 
tarafından
Teşekkür ediyorum ❤️
0 oy
(11,847 puan) tarafından

Herkes elbiseye takılmış ben neden mük buldum acaba :kissing: elbise de sende çok güzelsin canım çok da yakışmış yaşlı falan da göstermemiş ❤️

tarafından
Kız annemin elbisesi zaten öyle görenlere de hak veriyorum şu kadından nefret ediyorum o kadar boş bir insan ki valla yazma diyorum ya yazma insan olana 1 kere söylenir hay vanlar bile eğitim sırasında anlıyor bir kaç defa da bu nasıl bir yüzsüzlük bana gelse çok güzel olmuşsun deseydi bile çıldırırdım kendime hakaret sayardım ya böyle iğrenç biri yok
(11,847 puan) tarafından
Yüzü olmayınca napsın yüzsüz işte
tarafından
Ayyy ayyy
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Ne güzelsin kız maşallah ❤️❤️
tarafından
Teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 879 göst.
1 Aralık 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Japonum benim (259 puan) tarafından soruldu
+4 oy
5 cevap 83 göst.
+3 oy
3 cevap 107 göst.
+3 oy
8 cevap 220 göst.
20 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Aaa.0123 (238 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,515 soru

23,708,226 cevap

312,077 kullanıcı

...