0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (988 puan) tarafından
bebeğim hem emiyor hemdr mama veriyorum 2.5 aylık yani sütüm artmıyor bir türlü ne yediydem ne yaptıysam power pomping yapıyorum yaptığım zaman artıyor bırakınca yinr azalmaua başlıyo benim gibi bu durunu yaşayan var mı? devamlı da sağım yapamıyorum 1 saatimi alıyor yoruluyorum

3 Cevaplar

0 oy
(28,774 puan) tarafından

Stres etme sütüm az diye oluruna bırak 

(988 puan) tarafından
cnm valla bırakmıştm ama azaldı işte sürekli sağım yapmam vs de zor oluyo ne gıcık bi durum ya hiçte stresli değilim keyfim yerinde
(28,774 puan) tarafından
Bol süt olur insAllah
(988 puan) tarafından
inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Bende öyleydim canım kendi sut sagma makinam olmasina ragmen profesyonel sut sagma makinasi bile kiraladim meme mama gittim hep 4. Ayda solgar brewers yeast bira mayasi tabletini keşfettim bir tek o sütümü ciddi anlamda artırdı günde 5 sefer verdiğim mamayi  2 sefere düşürmustum tamamen kesecektim mamayi bu seferde meme reddi başlamıştı çok efektif emziremedim sonradan emmesi duzeldi ama zaten ek gıdaya başlayınca da üstünde durmadım 14 aylik hala emiyor arkadaşımda 4 aylıkken komple mamayi bırakmıştı seninki daha küçükmüş dediğim tablete sans ver derim 
(988 puan) tarafından
nasıl bi tablet cnm o dediğün gibi en azından mamayo azaltmış olurum ne kdr anne sütü alsa kar.mamillac kullandım ama fayda etmedi bu eder mi acaba ki ya
(1,036 puan) tarafından
https://ty.gl/d6j6yxjm09
Ben eczane deposundan getirtmistim trendyolda da var bana güvenilir gelmiyor
(1,036 puan) tarafından
Sabah 2 öğlen 2 aksam 2 tablet şeklinde kullanıyorsun
0 oy
(74 puan) tarafından
Bende öyle büyüttüm şuan 15 aylık sadece meme emiyor 10 aylık falan di galiba kendi kendine mamayı bıraktı ek gıda meme olarak devam ettim hâlâ öyle uyku zamanları meme diğer zamana yemek meyve sebze 
(988 puan) tarafından
canım ek gıdaya geçince bende mama vermeyi düşünmüyorum açıkcası anne sütü + ek gıda giderm de o zamana kdr anne sütüm azalsın istemiyorum işte :( ama mamayıd abırakabişcrk gib değiliz doymuyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 28 göst.
0 oy
6 cevap 134 göst.
0 oy
4 cevap 121 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Rozakayalp (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Rozakayalp (55 puan) tarafından soruldu

403,405 soru