0 oy
270 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (335 puan) tarafından
benim yerim olmadgi icin kayinvaldemin bi odasi bostu kose takimim orda koydeki evindede bi koltuk takimim var ama kullaniyorlar onu kendi koltuklarini ust uste koydu onuda kullaniyorlar yerim yok maalesef ama onlarda soyleniyorlar iste koseyi getirsen suaraya olur felan diye benimde gercekten yerim yok ve laf yemek istemiyorm getirip hepsini ikinci elciye satsammi sizce onlar satilan mal bibdaha alinmaz diyorlar benim yanimda ama duyuyorm rahatsiz olduklarini bazen alttan alttan laf sokuyorlar

4 Cevaplar

+2 oy
(1,047 puan) tarafından
Bence sat gitsin. Laflarını çekmektense sattığın eşyaların parasını al daha iyi. Onlar da bi yerde haklılar. Senin nasıl yerin yoksa onların da yeri eşyalardan tıkış tıkış olabilir. Kimse fazla eşyalı evi sevmez. İnsan içinde boğuluyor. 
-Reklam-
0 oy
(6,196 puan) tarafından
İkinci el de yok parasına alır ama diyelim ki sen biseyi 20 milyara aldın demi onu 5 milyara bile almıyor ikinci el yeri 

Biz gecen sene hiç kullanilmamis iki tane baza verecektik ikisine 500 lira veririm demiş gerizekalilar 
(225 puan) tarafından
Ay AP.tallar nefret ediyorum spotculardan sen sat bakayım satarmsn şeref.sizler ya
(6,196 puan) tarafından
Eşim baya küfür etmişti haklı olarak o yüzden satacaksan bile hanımlar grubu oluyor ya Facebook ta oralarda sat canım
0 oy
(7,582 puan) tarafından
Sat canım sende önce çevrene bı sor soruştur olmuyo ikinci elcilere sor hangisi daha iyi fiyat veriyo bı yönden haklılar bana balkondaki koltuk bile batıyo fazla eşya temizlik yaparken çok sıkıntı oluyo yanlış anlama bunu ben az eşya çok huzur diye düşünüyorum 
0 oy
(8,263 puan) tarafından
İkinci elciden ziyade letgoya filan da koyabilirsin

İlgili sorular

0 oy
77 cevap 1,893 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Naz07 (105 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,671 soru

24,417,931 cevap

351,380 kullanıcı

...