0 oy
89 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar benim 2 hafta önce boğazm şişti ztn sık sık şişiyo boğazım neyse 2 güne geçti yutkunurken boğazımda ağrı acı hissediyodum ışıkla boğazıma bakınca küçük kabarcıklar gördüm yayılmış hemde. Korktum nete baktığımda franjit diyo başka bir yerde kanser diyo . K BB'ye randevu 15 gün sonra ya var sağlık ocağına gidicem bugün ama eşim orası ne anlar gitme diyo ne yapayım ben yaa 

5 Cevaplar

0 oy
(988 puan) tarafından
kanser falan değilsindir cnm internete aldanma o kdr normal enfeksiyon olmuş seninkisi ailr hekimi de antibiyotik verecek kbb olsa daha iyi olurdu ama 2 hafta da uzunmuş biraz, bitki. çayları doğal şeylerle tedavi olmaya çalış barç kbb randevyn gelene kdr 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gitmekten zarar gelmez. Eğer çok kotuysen bir görün bence
0 oy
(3,673 puan) tarafından
Faranjitsindir canım hamile veya emzirmiyorsan adaçayı içebilirsin iyi gelir. Sağlık ocağında ki doktor da anlar neden anlamasın doktor sonuçta 
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Sen o eşin olacak adama söyle sağlık ocağında da Doktorlar hemşireler var ne demek ne anlayacak krup olmuştur boğazın git bence bı baksınlar 
0 oy
(13,485 puan) tarafından
anlar canım niye anlamasın, uzmanlık gerektiren bir durum olursa yönlendirir zaten. git için rahat etsin, geçende de sordun. İnternetten araştırıp panik yapma. faranjit herkeste olabilir. soğuk sıcak asitli tüketme yüksek sesle konuşma tamam

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 340 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canan can (247 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 164 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde Doga_DVM (5,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 458 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,187 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu

411,193 soru

12,377,108 cevap

42,922 kullanıcı

Kategoriler

...