0 oy
146 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (438 puan) tarafından
30 yaşındayım eşim Çok iyi yüzme biliyor ama ben bilmiyorum Bir iki teknik biliyorum sadece ilerletebilen var mı Sonradan öğrenip de yüzmeyi

6 Cevaplar

0 oy
(13,399 puan) tarafından
istersen yaparsın bence. yüzmeyi öğrendikten sonra hızlanmak güç işi, kollarını güçlendirirsen hızlı yüzersin. ben çocukluğumdan beri biliyorum ama hızlı yüzemem hem kollarım güçlü değil ama nefesim yetmiyor. 
-Reklam-
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Kursa gidebilirsin. Benim kayinvalidem gitmisti suan yuzuyo ama bi yuzucu gibi degil, su da duruyo diyim :) cok uzun gitmemisti. Ne kadar erken o kadar iyi bence hem cesarette oluyo. Oglum 4 yasindan beri gidiyo 6 yasinda suan mesela baya teknik yuzebiliyo. Uzun zaman gitmek gerek 2 ay gitmeyle cokta iyi yuzulmuyo.
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Ben çocukken öğrenmiştim iyi yüzdüğümu düşünüyorum 
0 oy
(9,719 puan) tarafından
Ben evlendıkten sonra 26 lı yaslarda öğrendim yuzmeyi. Suya atlamayı sevmem teknik felan ugrasmam ekıpmansız yuzeyim yeter :) 
0 oy
(883 puan) tarafından
Ben sahil kasabasında büyümüş biriyim ama hiç yüzmeyi öğrenmedim ne biliyim yüzmeyi bilsem nolur ki kıyada çırpınıp dururum öyle derinlere gidicemde nolcak. Bu benim fikrim tabi dhjdjdjjd
(11,575 puan) tarafından
Haha benim fikrim de tam olarak öyle. Panik atak olan biri olarak çocuklar gibi kenarda çıpıldarım aileden kimsenin de uzağa gitmesine misade etmem :)
(883 puan) tarafından
Bendede ağır panik var doktora gidicem hatta biraz daha zaman veriyorum kendime ilaç kullanmak istemiyorum çünkü bu yaşıma kadar ağrı kesici bile sıkışınca kullandım en ufak mg bile etkiliyor beni
(11,575 puan) tarafından
Doktora git canım ihmal etme
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Bende 29 yaşındayım geçen seneden beri eşimle denize gittiğimizde öğretiyor bana. Öğrendim ama çok iyi değil tabi. Kollarım güçsüz olduğu için çabuk yoruluyorum. Bu kadar yeterli zaten olimpiyatlara hazırlanmıyorum nede olsa :) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 106 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (851 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
25 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karcicegi (1,382 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 222 göst.
8 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 108 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hilay (396 puan) tarafından soruldu

410,927 soru

12,365,974 cevap

42,021 kullanıcı

Kategoriler

...