0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

sizce bu model nasıl ben almak istiyorum siz aldınız mı kullana var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(273 puan) tarafından
Bizde kibrit çöpü diye geçiyor bu bilezikler. Evlenirken bunlardan istemiştim bilezik takacak olanlardan :) araba alınca sattık sonra eşim arabayı satınca yine bunlardan almıştım tabi yine araba için hiç biri kalmadı :))) ben seviyorum bu modeli
tarafından
Kibrit çöpü kadar ışık saçmayan insanların kendilerini olimpiyat meşalesi görmelerine hayranım aklıma bu söz geldi sjsjsj p
Ne demek tam olarak bilmiyorum ama
-Reklam-
0 oy
(11,626 puan) tarafından
bence güzel şık ve modern. altın bilezik takma taraftarı değilim ama bu güzel bunu takarım
tarafından
Evet ben de kesinlikle bileziklerimi düğünden sonra hemen çıkardım bankaya koyduk ama Çelik bilekliklere bayılıyorum özellikle gerçek görünümlü olanlara
0 oy
(6,658 puan) tarafından
Bu ajda olarak geçmiyor kibrit çöpü adı benimkiler burma bu değil ama ajdada şık bence iyi araştırda kararma yapmasın sonradan 
tarafından
Canım ben Çelik takılara bayılıyorum özellikle kullanışlı oluyorlar bu sayfanın resimleri çok güzel bana önerebileceğiniz Çelik takı sayfası varsa fikir alabilirim
(6,658 puan) tarafından
Ben kullanmıyorum ama arkadaşım handeliaksesuardan alıyor bak istersen
0 oy
(15,398 puan) tarafından
Çelik değilde altın olanından aldım ben bunların. Sade ve şık bence. 
0 oy
(4,811 puan) tarafından
Ben de var normalde hıc sevmem hatta 2 tane vardı normal burma bılezık takmazdım. Bundan aldırdım takmak ıcın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 158 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 244 göst.
3 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 296 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 494 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mutluhuzurlu (463 puan) tarafından soruldu

405,771 soru

12,159,892 cevap

36,601 kullanıcı

...