0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından

Kızlar iki buçuk yaşında bir tane oglm var çok tüketiyor beni aşırı hareketli ve yaramaz bir yere çıkamıyorum çünkü sözümü çok dinlemiyor parka gitsek yola çıkıyor zorla getiriyorum eve. Evde olsak yaptığım temizlik temizlik givi kalmıyor. Heryeri dağıtıyor kahvaltı yaptık daha demin ağzımdan geldi gerçekten reçeli gözüme baka baka dökmek istiyor. Bazen çok tükenip ağlıyorum kendimi sıkıyorum ve sabır çekiyorum çünkü çok yoruluyorum  ben çalışırken baabanesi baktı gündüzleri oda her dediğini yapmis malesef  . Şuan üç aydkr evdeyim işten çıktım kendi kurallarımi.koyayim diyorum ama olmuyor dün oturup sinirden ağladım  bilmiyorum gercketen:( aşırı hareketli camdan bakmak istiyor açmak istiyor çok dikkatli oluyorum bazen kendimi suçlu yorum iyi bir anne değil miyim diye :(

1 cevap

0 oy
(15,833 puan) tarafından
Bu yaştaki cocuklar gerçekten her şeyi kendileri yapmak istiyor yani bu senin iyi bir anne olmadığın anlamına gelmez benim kızım da 25 aylık yani kendimi çocukla kavga ederken buluyorum hiç mi oturmaz bi yerlere tırmanıyor bi şeyleri bi yerlere vuruyor korkuyorum bisi olacak diye
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 681 göst.
3 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Filizsena (102 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 654 göst.
29 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kubrabas (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 486 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tokyo (238 puan) tarafından soruldu
0 oy