0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından

Kızlar iki buçuk yaşında bir tane oglm var çok tüketiyor beni aşırı hareketli ve yaramaz bir yere çıkamıyorum çünkü sözümü çok dinlemiyor parka gitsek yola çıkıyor zorla getiriyorum eve. Evde olsak yaptığım temizlik temizlik givi kalmıyor. Heryeri dağıtıyor kahvaltı yaptık daha demin ağzımdan geldi gerçekten reçeli gözüme baka baka dökmek istiyor. Bazen çok tükenip ağlıyorum kendimi sıkıyorum ve sabır çekiyorum çünkü çok yoruluyorum  ben çalışırken baabanesi baktı gündüzleri oda her dediğini yapmis malesef  . Şuan üç aydkr evdeyim işten çıktım kendi kurallarımi.koyayim diyorum ama olmuyor dün oturup sinirden ağladım  bilmiyorum gercketen:( aşırı hareketli camdan bakmak istiyor açmak istiyor çok dikkatli oluyorum bazen kendimi suçlu yorum iyi bir anne değil miyim diye :(

1 cevap

0 oy
(12,862 puan) tarafından
Bu yaştaki cocuklar gerçekten her şeyi kendileri yapmak istiyor yani bu senin iyi bir anne olmadığın anlamına gelmez benim kızım da 25 aylık yani kendimi çocukla kavga ederken buluyorum hiç mi oturmaz bi yerlere tırmanıyor bi şeyleri bi yerlere vuruyor korkuyorum bisi olacak diye
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 241 göst.
3 Kasım 2022 Aile kategorisinde Filizsena (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 46 göst.
15 Ekim 2024 Aile kategorisinde Kayla4 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 255 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Baloglum. (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
22 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu

401,009 soru

12,000,261 cevap

36,182 kullanıcı

...