0 oy
813 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (435 puan) tarafından
1.5 yildir evliyiz cinsel hayatımız aktif ve her istediğine açık biriyim fantazi anlamında daha önce 2 3 kez yakaladim izlediğini çok ağlamıştım üzülmüştüm yani onu tatmin mi edemiyorum benimle yetinemiyor mu diye ve bunu on açık açık söyledim hayır dedi sadece bekarliktan kalma bir alışkanlık ve çok utanmisti o utancı hissetmiştim yani 

Şimdide 2 haftadır annesi bizde kalıyor ve sanırım hep kalıcak cinsel hayatımızda bir degisiklik olmadı ama dizginledik diyelim 22 Haziran'da izlemiş pornup yazıyordu geçmişte girdim baktım o şeyler şimdi ne yapmalıyım çok sıkıldım bu durumdan bıktım artık 

8 Cevaplar

+3 oy
tarafından
bazı kişilerde bağımlılık yapabiliyor. sigara, alkol, uyuşturucu, telefon, oyun bağımlılığı gibi. nasıl insanlar birden sigarayı bırakamıyor aynı onun gibi zorlanır. onunla konuşarak yeri gelirse uyararak vazgeçirmen lazım.

istersen her gün ilişkiye girin o yine izler bağımlıysa. bir sapıklık, eksiklik, doyumsuzluktan ziyade bağımlılık olarak yaklaşırsan ikiniz içinde daha iyi olur. bırakması için desteğe ihtiyacı olabilir 
tarafından
Kusura bakmazsaniz peki bu psikolojik sebep neden kaynaklanıyor sebebi ne olabilir acaba her erkek izliyormu yoksa bazı erkekler tekmi erkeklerde hep böyle huylar var benim çevremde de çok bunun sebebini hep merak etmişimdir
tarafından
Gerçi her erkek izlemez günah almayalim da izleyende var izlemeyende biz kadınlar çok şükür hiç öyle seylerimiz yok ama erkekler rahat durmuyor
tarafından
bence her erkek hayatının bir dönemi izlemiştir şu an izliyordur ya da izleyecektir. merak eder en basitinden o yüzden izler.
kadınlarda da porno izleyen çok kimse oturup ben izliyorum demez yine aynı sebepten meraktan ötürü açıp izleyen var.
ergenlikte başlar diye düşünüyorum, biz kadınlar biraz daha iğrenç gözüyle bakıyoruz cinselliğe ergenlikte ama erkekler ilgi duyuyor. fırsatını bulan da açıp izliyordur. onların boşalması lazım, kendileri yapmasa bile geceleri rüyasında yine oluyormuş. eşime sormuştum hiç mastürbasyon yapmazsa bir erkek ne olur diye, yapmaz yapmaz rüyasında boşalır demişti.

izlemeye gelirsek işte kimi bu ihtiyacını gidermek için yapıyordur. özellikle partneri olmayan erkekler, ergenler.
düzenli cinsel hayatı olup hala izleyenlerde dediğim gibi bağımlılık olmuştur. bu tarz bağımlılıklar beyinde aynı uyuşturucunun yarattığı etkiyi yaratıyormuş. canı sıkıldıkça açıyor açtıkça istiyor. sonra da bırakamıyor. ilk bulduğu boşlukta, yalnız kaldığı ilk an eli pna gidiyor.
kafasını başka şeylere yorması lazım. nasıl sigarayı bırakmak isteyenler sakız çiğner, farklı bir hobi edinmeye çalışır beyni oyalamak için aynı bu şekilde bir şeyle oyalanması gerekir.

benim eşimin de izlediğini düşünüyorum açıkçası özellikle hamileyken ve lohusayken. hamileyken çok çekiniyordu ilişkiden, korkuyordu biraz da korktuğu gerçekten belliydi yasak yoktu ilişki oluyordu ama lohusayken ilişki yok ve 40 gün de erkekler için uzun bir süre. sormadım ama yapmıştır. bu yüzden telefonuna falan da bakmadım. ha şimdi yaparsa buna canım baya sıkılır.
evde buna vakti olmuyor kız baya yoruyor sonra tv karşısında uyuyor :) iş yerinde mümkün değil devlet memuru
tarafından
+++ çok net anlatmışsın olaya böyle bakılması gerektiğini düşünüyorum yazık buraya yazıp yazıp gaza geliyorlar kimse bunun için bosanmiyor
tarafından
çoğu kadın hatayı kendinde görüyor ya da eşini sapık zannediyor. evet bunu izlemek bence de hoş değil ama biz kadın kafasıyla yaklaşıyoruz olaya onlar gibi düşünemeyiz onlar da bizim gibi düşünemiyor. sorunu oturup konuşarak halletmek lazım
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Ben senın için hayatımdan fedakarlık edıp annenle yasamayı kabul edıyorum herseyıne yetmeye çalışıyorum sende şeyinin keyfınden fedakârlık yap mal mal işlere kalkışma başlarım alıskanlıgına benı ayar etme dangalak de 
+1 oy
(1,018 puan) tarafından
Annesi neden hep sizde kalacak 
(435 puan) tarafından
Diğer ogluda köyde yaz orda kış burda olacakmış ve ameliyatı var bu ay bacaktan o yüzden yazda burda yani
(5,415 puan) tarafından
İnsanların böyle birilerinin sırtına hörgüç olmasına u****oluyorum
0 oy
(9,112 puan) tarafından
Her istediğine açık biriyim derken umarım sağlığına zarar olan şeylere müsade etmiyorsundur..  sen istediğin kadar cinsellikte aktif ol bu psikolojik bir rahatsızlık izlemeye devam edecek. 
(435 puan) tarafından
Yok canım sadece giyim konusu falan
0 oy
tarafından
Uzerine gitmeden nazik nazik vazgecirmeniz lazım kadınlarin eslerine yetememesi vs gibi bir durum değil aslinda esiyle yaparken ayri bi zevk aldıklarının izleyerek yaparken farkli zevk aldıklarının düsüncesindeler.kendinizi uzmeyin zamanla bırakır.
0 oy
(3,730 puan) tarafından
Bende ilk evlendiğimiz zaman 1 kere yakalanıştım onun burnunu sürttüm süründürdüm suratına bakmadım koynuna girmedim bağırdım çağırdım tavır aldım o günden beri hiç daha görmedim sende öyle davran bak nasıl mum gibi oluyor heeeee olmuyorsa da çık git annengile değerini anlasın
(435 puan) tarafından
Kaç kere yaptım kaç kere en son söz verdi ama yine aynısı
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim rabbim doğru yola koysun inşallah düzelir 
0 oy
(719 puan) tarafından

Canım belki adam izleyince o kıvama geliyordur. Yani izlemeden belki yapamıyor. Yani bunun seninle değil adamın iltidarsizligina bağlarım ben. Alışkanlık haline getirmiş. Dini boyutunda yorum yapmayacağım. Artık okadar doyumsuz bir toplum haline geldiki porno vs basit şeyler geliyor. 

Arkadaşımın kocası mesela escortlarla yatıyordu. Sürekli para harciyordu onlara. Başka bir arkadaşın kocası başka bir kadından çocuğu olduğunu öğrendi. Ve yıllardır birlikteler mis.adamin ailesine kadar hepsi biliyordu. 
Yani artık bunları duya duya pornoya şükreder olduk. Baska bir arkadaşım yeni evli kocası kıza cinsel anlamda çok soğuk diye kız terapiste gitti ve birlikte porno izleyin demişti. İlişkide eğer. Çekingen ligi varsa bu şekilde atar diye. Eşininde ne amaçla baktığını bilmeiyoruz ki. Yani çok baskı yapmak vs bu durumda açıkçası bana pek doğru gelmiyor. Yine sen bilirsin tabi. Ben mesela bu tarz bişey görme ihtimaline karşı kurcalamam ineternette arattigi şeyleri. 
(435 puan) tarafından
Haklisinda canım balık baştan kokar bu yaptığından sonra diğer seyleride yapabilecekmis gibi görüyorum ben
(719 puan) tarafından
Sen en doğrusunu bilirsin tabiki ama o iş öyle değil emin ol. Mesela şeyi duymuştum ilkini mastürbasyonla bosalip ikincisini normal yapan daha uzun sürsün diye. Emin ol erkek kafası fazla aptalca çalışıyor. Detay vermek istemiyorum şimdi biri saçma sapan bişey yazar usgrasmak istemiyorum. Ama bu olaylar seni üzüyor ve sen bosanmayacaksin ayrilmayacaksan hiç bakıp araştırıp  kendini üzme. Sen uyarsanda bakıyor yani. Niye kendini tiksindiriyorsun ki. Başka bı halt yiyorsa da Allah önüne çıkarsın.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,211 göst.
12 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,492,824 soru

24,392,111 cevap

349,379 kullanıcı

...