0 oy
737 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
Kizlar bana saçma geliyor yengenin ismi hülya ama herkez ona Sümeyye diyor bu bana saçma geliyor benim adım elif herkez elif diyor size saçma gelmiyor mu

16 Cevaplar

+6 oy
(5,254 puan) tarafından

Bence de çok saçma, biz de mesela herkese herkes der herkes yazarız,  herkez demeyiz herkez yazmayız  :)

(393 puan) tarafından
Edep yahu edep !!
(142 puan) tarafından
Seher o kadar haklısın ki ++++++
Bazı insanlar kibrinden ölecek farkında değil.
tarafından
Bir harfe mi takıldın kız
(5,254 puan) tarafından
Bir harf dediğin doğruyu yanlış yapıyor. Doğruya doğru yanlışa yanlış denir.
tarafından
Ay ne alaka
-Reklam-
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Nesi saçma canisi benim annemin de kimlik de ki adıyla gerçek de adı başka sebebi de var yani
0 oy
(890 puan) tarafından
Eşimin kardeşinin ismi talha ama eşim annesi hamile iken efe olsun istemiş annesi tamam demiş sonra bir şekilde talha koymuşlar öyle karar vermişler ben eşim ve bi kaç kişi talha değil efe diyoruz bana saçma gelmiyor onlar talha diyo biz efe diyoruz öyle alıştık çünkü
0 oy
tarafından
Ahahha çok var bunlardan ya benim adımda Beyza Fadime derler 
0 oy
(1,376 puan) tarafından
Evet çok saçma. Eşimin köyünde de öyle. Herkesin ismiyle söylenen ismi farklı bir eşimin aynı. Kaynım kayınpederim sonra köyde bir sürü isim farklı. 
0 oy
(117 puan) tarafından
İsim değiştirmek sünnettir. Hülya ismindense Sümeyye denilmesi daha güzel bence. Saçma dediğiniz şey sünnettir. Peygamber efendimiz anlamı güzel olmayan isimleri değiştirmiş ve değişilmesini tavsiye etmiştir 
(310 puan) tarafından
Bilmiyordum ben bunu
0 oy
tarafından
Benim bir arkadaşım vardi. İsmi Düriye ama Rümeysa demiş herkese. Çünkü kendi ismini sevmiyordu herkes de ona yeni taktiği isim ile sesleniyordu ama ben alışamadım. Çünkü ilk ismini bildiğim için. Öyle yanı hoşlanmıyorsa ailesinjn taktiği isimden normal 
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Vardır bı sebebi mesala eşimin adı Selahattin ama.keko der herkez öyle bilir Adıyamanlı lar kurtcede kardeş demek keko keke öyle kalmis
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Benim de eşimin orta yaş üzeri bi akrabası var kadına başka isim diyorlar alakasız. Ya lakap ya göbek adı gibi bişey heralde. Yaşı küçükse biraz saçma duruyor tabi. 
0 oy
(5,383 puan) tarafından
Hiçte saçma değil insan ismini sevemeyr bilir eşim de ismini sevmediği için kendini hep Ömer diye tanıtır o kadar Ömer ismine aşık ki oğlumuza bile Ömer ismi koydu

Ve bir tanıdığım var ismi mezhete ama kendine Nezahat dedirtmiş hep ben nu Nezahat diye biliyordum birgün kimliğinde gördüm ama şaşırdım ama yargılamadım ismi hoş değilmiş zaten 
0 oy
(3,251 puan) tarafından
Eşimin yengesinin ismi Gülay selenirken gögercin diyorlar ilk defa duymuştum değişik
0 oy
(231 puan) tarafından
Bu konu bana çok saçma geliyor tanıdığım biri var ismi güzide ama ismini çisem olarak kullanıyor geçen gün istada dolaşırken baktım ismini yağmur çisem yapmış o kadar saçma geliyor ki çocuklarının isimlerini de değiştiriyor ikinci bir ismi varmış gibi hayalinde ve kullanıyor bu isimleri bana çok saçma geliyor psikolojik rahatsızlık benim gözümde bu olay
(310 puan) tarafından
Psikolojik rahatsızlık olarak niye görüyorsunuz ki merak ettim
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Bana da saçma geliyor ama insanlar zaten saçma amaaan ne kafana takıyorsun baska derdin mj yok asko
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Genelde doğu tarafında öyle oluyor bizde 7 kardeşiz benim ve abimin hariç herkesin evdeki ismiyle kimlikte ki ismi farklıdır annemle babamın da öyle :)
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Ismini begenmiyodur. Bizim bi tanidik adi muallaydi degisti leyla dedirtti herkese. Olabilir.
0 oy
tarafından
Bana göre çok saçma ismini beğenmiyorsan gidip değiştir zor değil benim iş yerinde kızın annesinin adı rahime herkes Maria diyor kadın gavur sanki bence komik

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 83 göst.
12 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Zeynepzeynep (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 119 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 237 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Eda... (634 puan) tarafından soruldu

403,704 soru

12,095,025 cevap

36,392 kullanıcı