0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Kızlar kppsye hazırlanan varmı ben kpss ortaöğretime giricem universtem hala bitmedi  nasıl çalışıyorsunuz çocukla ben çocuğumla zor zar o uyuyunca çalışıyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(397 puan) tarafından
Canım ben çalışıyorum iki bebeğim var sabah erken kalkıp çalışıyorum bı yandan iş bı yandanda ders çalışıyorum bende önlisansa giricem 
-Reklam-
+1 oy
(1,009 puan) tarafından
Onlisans giricem ama nasıl olcak bilmiyorum konulara çok uzağım çıkmış soruları çözsem yetermi bilmiyorum onu da 
0 oy
(2,381 puan) tarafından
Ben artık hazırlanmıyorum puanlar çok yüksek eşim memur ama tayin için hazırlanıyor çok yoğun ve yorgun olsada en kötü gece yatarken youtube video açıyor konu anlatımı vs dinleyerek uyuyor hafta sonu bir saat test çözüyor vakit kalırsa kitaptan çalılmaya çalışıyot
0 oy
(394 puan) tarafından
Maalesef cefa olmadan sefa olmuyor.  Sık dişini biraz çocuklar uyurken filan çalış.  Ortaogretim lisansa göre kolay diye duymuştum.
0 oy
(4,071 puan) tarafından

Bu sene ben de girecektim ülke tasarrufa gitti :wassat: girenlerin de atanacağı bir sene olmayacak maalesef. 

0 oy
(140 puan) tarafından
Ben çalışıyorum daha yeni başladım önlisansdan gireceğim iki ay kaldı ve bütün motivasyonum daha başlamadan yerlerde çünkü iki ayda nasıl yetiştireceğim bilmiyorum sadece bir tane çocuğum var ama buna rağmen ne ev işi bitiyor ne de çocuğun istekleri akşam olunca da çok yorgun oluyorum ‍♀️
(46 puan) tarafından
Benimde bitane çocuğum var ama üç çocuğa bedel hiç durmuyor
(397 puan) tarafından
Sana tavsiyem tarih son konu çağdaş hariç hepsini hafıza teknikleri ile hallet coğrafya da öyle matematik de Mehmet bilge yıldız i dinle
(140 puan) tarafından
Ya benimki de bu aralar çok hareketlendi Dört yaşına girecek evde ne var ne yoksa döküyor deli oluyorum bazen o yüzden de işim bitmiyor yetişemiyorum
(140 puan) tarafından
Hafıza teknikleri ile nasıl oluyor bir de benim matematiğim sıfır o yüzden önce tarihten başladım coğrafya vatandaşlık hemen bitireceğim sonra Türkçe vakit kalırsada en son matematik aslında matematiğe bakmayı çok istiyorum ama temelim sıfır olduğu için bir konuyu anlayana kadar çok zamanım geçiyor
(397 puan) tarafından
Matematiğe hemen başlayın çünkü kısa sürede bitecek bişey değil hafıza teknikleri eğit akedemi var Instagram da oraya yazın yönlendiriyorlar indirim kodu da varsa çok uyguna geliyor
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Bende gireceğim ödeme nezaman sondu canim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 155 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
8 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eymen Alim25 (1,121 puan) tarafından soruldu

411,513 soru

12,388,124 cevap

43,633 kullanıcı

Kategoriler

...