+1 oy
493 göst.
Diğer kategorisinde (2,251 puan) tarafından

Kızlar ev taşıyacam kısmetse gideceğim daire insaatten teslim temizlik şirketleri çok fazla istiyor bende yapabilirim severim elimden de gelir kardeşimle gideceğiz ama bazen böyle çok temiz çok düzenli kadınlar var çevremde de mesela 4 /4 Luk temizlik yaparlar( hiç bir zaman kıymetleri bilinmese de:'() siz nasıl yapıyorsunuz temizlik sever misiniz söyle ufak tefek işime yarayacak tüyolar verin şu arkadaşınız a<3

11 Cevaplar

+1 oy
(6,966 puan) tarafından
Hiç inşaat pisliği temizledim ama gidenler çok zor oluyo diyo canım Allah yardımcınız olsun birde çalışmaya bağlı eğer temiz çalıştılarsa kolay olur ama diğer türlüyse 
(2,251 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(6,285 puan) tarafından
zor ya pandemide ben temizlikci aldim bi tane bide ben annemler falan gelme ccga bak dedim hem kalabalik olmayalim dedim. ama resmen geberdim cogu seyi kadin yapti .   siva boya pisliklerini kaziyacak jilet takilan aletler var cam mam fayans cizmeden kaziyir. laminantlar 50 kere sildik belkide parlamasinicin surekli ayakkabiyla basilinca islemis pislik resmen. banyo korifor fayans derzleri hic duaunmek bile iatemoyorum temizlendi saniyorsun islakken. bi kuruyor bulutlu bulutlu lekeler:)en kolay kapilardi yani temizlikte.
(2,251 puan) tarafından
O derz lekeleri nasıl temizleniyor canım tel ve kireç sökücü iş görür mu
(6,285 puan) tarafından
kirec sokucuyle alakasiz o . tel yada kazima spatulassi ucunda jilet olan. onla tasik olanlari cikarcan cok katilasmis kalintilari. ama cif bulasigi gbi beyaz toz gibi oluyor ya  onlar kabus iste naparsan yap us beş tur fircalaman lazim araba yikama fircalari varya onlarla hasur husur girişceksin anca ole cikio.
(6,966 puan) tarafından
Zor ya o dediğin şeylere görümcemlerde çok zor diyo onlar da gitmiş önceden hatta biri bayram öncesi gitti kızıyla beraber akşam 9 gibi gelmişler çok zordu kollarımız ağrıdı diyodu
-Reklam-
+1 oy
(12,949 puan) tarafından
Buraz zor oluyo ama bizde kendi evimizi temizledik. Sifir ev insaattan. Tel al bulaşik teli. Bolca silme bezi sunger cif porçöz. Boyalari porcozle soktuk hep. Yer silme viledasi var ya bezi cikip yikaniyo ondan aldi esim duvarlari onunla sildik. Yavas yavas yaparsin yani. Ama suyun baglanmadiysa zor oluyo biraz biz tasima suyla yaptik mecburen
(2,251 puan) tarafından
Yok benimki suyum var bitmiş daire bu porcoz dediğin kireç sökücü mu tek benim de aklımdaydı teşekkür ederim canım
(12,949 puan) tarafından
Bizim suyumuz tam girecegimiz zaman baglandi. Su varsa iyi. Aynen kirec cozucu var ya
+1 oy
tarafından
Evim sıfır di temizliğini kendim.yaptim.ilk.onve yerlerden başladım ve camlardan çıktım tülleri takip mobilyaları yerleştirdim 

Hepsinden önce çatal kaşık tabak kase yerleştirdim 

Temizlik tüyosu ise sirke cof yağ çözücü canım 
+1 oy
(617 puan) tarafından
Once eline spatula bol bez bulaşık teli sungeri dis fircasi bol porcoz ve camasir suyu faras çöp torbasi elektrik varsa evde elektrikli supurge ile daha iyi olur tozmaz insaat pisligi oteki turlu cok tozar .. sonra baslarken once kafanda odalari sirala oncelige gore çünkü cok yorucu olacak ve en onceligi olanlar bana gore mutfak banyo ve wc .. mutfak dan baslarken gorceksin once ceri copu doldur kapiya cikar elinin ayaginin altında döküntü kalmasin sonra farasla bir tur supur ki ilk toz kalksin temizledikten sonra toz kalkarsa yinr pis olur sonra balkon varsa balkondan basla boya kalintilari varsa spatula ve tel isini gorur ellerine eldiven ihmal etme mumkunse sari eldiven lerden olsun kapilarda pencerelerde etiketler olur onlar genelde islatip bi 5/10 dk beklersen telleyince cikiyor camlardan pimapene tel vurma cizersin
(2,251 puan) tarafından
Çok teşekkür canim aşağı yukarı kafamda kileri yazmışsın
(617 puan) tarafından
Sonra mutfak balkonun demirleri yerleri kapisi cami bitince mutfak dolaplarina gecersin ordan kapisina prizlerine takiliysa kombi sonra balkon mutfak supur sil kapisini kapat banyoya gec once bir kutu porcozu guzelce yay ovala ve cik baska biseyle karistirma sonra gir once bi su tut arindir sonra da varsa dusa kabin klozet falan kucuk fircayla dibi kosesi guzel temizlenir dusa kabini cif ve posetle parlatabilirsin iz de birakmaz durularken sonratepeden tirnaga köpüklü su yap kovayla fircayla ovala ovala en son dusa kabin varsa parlat kapisini prizleri sil cik tuvaletr gec sonra diger odalar kolay zaten cam pencere etiket kapi su doldurmak icin wc yada banyoyu kullanacaginran surekli girip cikarsin o yuzden ayrintilar bitince evi komple supurge makinesine cek camasir suyula sil en son dis kapini sirkeli sularla durulayarak bitir
(617 puan) tarafından
Ben bir kez okul temizligine gitmistim 17 yasimdaydim o etiketleri sokecem derken ellerim parcalanmisti 20 tl ydi günlüğü ona bile 1 hafta surundurmuslrrdi gozumde canlandi :) kolay gelsin canim agiz tadiyla otur insallah
(2,251 puan) tarafından
Çok sağol Allah razı olsun eşimde sıcak suyla etiketler çıkar dedi de ben de bakacam artık
+1 oy
(135,783 puan) tarafından
genelde sifir evleri kaba kiri alinmis teslim ediyolar ben direk pislik icinde temizledim camlsrin jelatinini sök  evin tum camlarini ac once supurgeyle supur kaba tozu bi gitsin somra camlari sil yerleri sil kapiyi sil odayi kapat cik mutfagim cami dolaplati fayanslari yerlero sil banyo fayans dus wc temizle cik en son kridoru yap
(2,251 puan) tarafından
Bende de iki çocuk var anneme bırakacam iki günde bitiririm inşallah
(135,783 puan) tarafından
aboo oyle adamin ensesinden tutup diliyle sildircen o yerleri aayyy cok sinir edici
(722 puan) tarafından
Allah kolaylık versin valla. Şimdi tasinacagin yerde sıfır ama kabasini almışlar en azından. Benimde çocuk var bakalım nasıl olacak. Rabbim güç kuvvet versin ikimizede
(2,251 puan) tarafından
Amin amin canım
(722 puan) tarafından
Onada bişey diyemedim akciğer hastası tozda hemen tıkanıyor. İnsan bı sorar yani silsem olur mu diye. Babanın evinde kalsın yapacağın iş dedim kovdum :)
0 oy
(722 puan) tarafından
Yerleri önce çok güzel bir şekilde süpür iyice tozu çek önce kuru bı bezle tozunu al. Sonra sulu sulu sil ve çek pasla çek ustunede bı mob at terzemiz oluyor. Benim yerler berbattı anca cekpasla çekince bitti o çamur. 
0 oy
(982 puan) tarafından
Kız inşaattab sonra çok zor temizlemesi, 
0 oy
(982 puan) tarafından
Fayanslard kirecler olacak mutlaka kalın eldiven götür tel spatula götür boya için olan onları öyle ancak temizlersin 
0 oy
tarafından

Insaat pisliği Allah düşmanıma nasip etmesin dünyanın en zor temizliğidir 1 ay oldu taşındım evime yemin ediyorum hala yorgunluğu geçmedi... duvarlar tavanlar fayanslar tadilatlar molozlar supurgelikler kapılar camları kazıma aayyy yeter imdat diye bagiracam şimdi :D

(2,251 puan) tarafından
Zaten gözümde Büyütmustum sende korku ekledin üstüne:) teşekkürler
tarafından
Buyutsen iyi olur cnm ona göre önlem alırsın yoksa görünce daha beter moralin bozulur mutlaka birini tut eğer buna durumun yetmiyorsa birileri sana yardım etsin altından maalesef tek başına kalkilmiyor ve en az 3 gununu tabi yardımla temizlikle geçireceksin buna hazırlıklı ol
0 oy
tarafından
Benim ev tadilattan geçmişti su borularina kadar herşey baştan yapıldı inşaat teslim ev giib dusun duvarlar yeni badana olmuştu zaten onları ellemedik kaynanam camları sildi annem banyoları halletti ben mutfak dolaplarında girdim sonra odaların yerlerini silip çıktık şöyle ilk önce çok tozlu oluyo o yüzden ıslak bezle bi tozunu sildik sonra deterjanlı bezle köpük köpük sildik sonra iyice duruladik islak bezle en son iz kalacak yerleri kuru bezle geçtik mutfak dolapları camlar banyo bu şekilde fayanslari sildik duruladik kuruladik hemen parkeleri önce bi fırçayla supurduk sonra viledayla sildik baktım içime sinmedi tekrar elimle sildim parkeler aşırı kirli oluyo ince toz yerlersiyo güç istiyo bu kadar 
0 oy
(13,858 puan) tarafından
Eğer harç kalıntısı varsa ıslak telle kolay oluyor. Derz temizliği varsa kuru temizleme yapılmalı yoksa derzin tozu daha da yapışıyor sağa sola. Onun dışında sadece toz varsa eğer aslında eski hi süpürge olsa onunla cektirseniz tozunu nefis olur diğer türlü ne kadar yaparsan yap tozu bitmiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 143 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ozgen (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 173 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 302 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Bicirik1 (148 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 63 göst.