Yanımızdaki okul panoya asmis ocak 2021 itibari ile diye. Diğer okul da Ocak 2020 diye asmış okuldan okula değişiyor. Bu arada kreş değil yani anaokulu olarak geçiyor devlet anaokulu ama 3yastan alıyor. Üst üste gidince neden sorun olsun ki eşiniz yanlış düşünüyor çocuğun gelişimi ve sosyalleşmesi için ne kadar giderse o kadar iyidir. Sonuçta ilkokuldaki gibi eline kalemi verip okuma yazma öğretmiyorlar oyun odakli ders görüyorlar. Duzenli uyku düzenli beslenme olacak oyunlar eşliğinde her branştan eğitim alacak evde bu imkan mümkün değil olamaz. Şahsen ben evde TV telefon başında çocuğu manyak etmek yerine, birkaç sene üst üste okula gönderme taraftarıyım. Bu arada kızım tablet telefon hiç bilmez yani şükür öyle bir sorunum olmadığı halde evde sıkılmasın diye, kendimi yeterli görmediğim için istiyorum. Bence bunu bu şekilde eşinize izah edin anlayacaktır bakın bebeğiniz de olacakmış en azindan çocuğun okulda olduğu saatler bebeğe ağırlık verir, okul dışı saatlerde de büyüye ağırlık verip kıskançlık olayını azaltirsiniz :)