+1 oy
337 göst.
Aile kategorisinde (296 puan) tarafından
Akşam yemeğini yiyor oturuyor koltuğa telefon elinde ben hiç umrunda bile değilim onu izliyorum belki farkeder diye oralı bile değil öyle üzülüyorum ki yani telefona benden daha çok ilgi gösteriyor yani ağlayasım geliyor bazen o derece 

8 Cevaplar

+2 oy
(2,287 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sen o evin Şam babası mısın kendini neden görmezden getirtiyorsun ki canım kalk vur masaya elini böyle evlilik gitmez de göndersin annenin evine bakalım gönderince dayanabilecek mi yoksa pişman mı olucak böyle susup köşeye oturduktan sonra böyle bir evliliğin anlamı kalmaz ömrün burnundan gelir
(671 puan) tarafından
Katılıyorum. Biraz tepkini koy. Hamileymişsin de , kendisine biraz ayrı kalalım belki değerimi kıymetimi anlarsın de ve bir süre annene git bence canım. Sürekli yanında kalınca da gitmiceğini zannediyor
(2,287 puan) tarafından
Aynen çok güzel söyledin canım
(671 puan) tarafından
Kadın da dibinde gözünün içine bakıyor diye o da kendini bir halt zannediyor. Ayrı kal ki değerini bilsin
-Reklam-
+2 oy
(1,816 puan) tarafından
Geneli böyle sanırsam .... Kadını açlık değil , ilgisizlik öldürür ama hala bunu kavrayamıyorlar maalesef...
(296 puan) tarafından
Hamileyim de 2 buçuk aylık öyle kendi kendime Bi duvara Bi tv ye bakıyorum kendimi yalnız hissediyorum
(1,816 puan) tarafından
Hamileysen ekstra alıngan oluyor insan .. Rabbim yuvalarımıza huzur muhabbet versin
+2 oy
tarafından
Erkeklerin çoğu evlilikten sonra değişiyor maalesef
+1 oy
(4,144 puan) tarafından
Aksi olan var mı canım valla bende onu merak ediyorum diyorum artık kendi kendime boşver hepsi aynı diye 
(296 puan) tarafından
Kadın dediğin sizce ilgi sevgi istemez mi ben boşver emiyorum fazla kafaya takıyorum
(4,144 puan) tarafından
Kesinlikle ister hepimiz istiyoruz ama olmuyor malesef bende çok sorun yaşıyorum özellikle özel günlerde daha çok tartışma oluyor ama napcan elinden birşey gelmiyor
+1 oy
(611 puan) tarafından
Alıp karşına konuşmayı denedin mi 
(296 puan) tarafından
Cvp vermiyor ki cnm işine gelirse ama o bişey dediği zaman cvp vermediğim zaman işler değişiyor az bişey tartışmamızda seni annenin evine yollıyım dşyor
(611 puan) tarafından
Sende yolla o zaman de hep sustugun için o da seni eziyor
+1 oy
tarafından
Sen kafaya taktın bunca zaman noldu bisey değişti mi bide tersini denesen gormesen umursamasan 
+1 oy
(2,326 puan) tarafından

Benimki de öyle evlilik böyle bisey demekki :'( sevgiliyken gözümün içine bakardi şimdi yüzüme bile bakmıyor çok sıkıcı koca evde bir o bir ben kocaman bir sessizlik 

+1 oy
(2,546 puan) tarafından
Umursamayacaksin bişey dese duymazdan gel sende sürekli telefona bak.sana seslendiginde bişey sorduğunda duyma,üçüncüde cevap ver efendim de.yuz verme aman görmezden gel ne diye canını sikiyon.ben uzun zaman oldu bu hallerini görmeyeli ohhh alıştım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 296 göst.
11 Eylül 2022 Aile kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 416 göst.
10 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Leyla343480 (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 478 göst.