0 oy
569 göst.
Aile kategorisinde (162 puan) tarafından
Eşim anne babasıyla her gün konuşur. Her seyimizden haberleri var. Bu kadar sık konusmasaniz, her şeyimizi anlatmasan olmaz mı diyorum. Benim ailem bir şey saklayamam diyor. Esas ailen biziz diyorum, siz ayri onlar ayri diyor. Eşim aramasa onlar arıyor. Bazen kafama takıyorum. Önceden kız çocukları böyleydi. Artık erkekler de mi öyle? Sizin eşiniz nasıl?

40 Cevaplar

0 oy
(1,032 puan) tarafından
Hic saymadım bereketi kaçmasın 
-Reklam-
0 oy
(2,681 puan) tarafından
Annesini gunluk babasini bayramdan bayrama arar ilk zamanlar bende kafaya takiyordum ne konusuyolar bu kadar dakika die aman simdi naparlarsa yapsinlar
0 oy
(409 puan) tarafından
5 dklik mesafede oturmamiza rağmen her saat başı onlar ariyo eşimi,  güya çocuklari merak ediyorlar ama öyle deil kaynanam çok meraklı ne yapıyoruz ne yiyoruz ne pişirdim nereye gittik sorguya çeker eşimi Allah'tan eşim hergun evde deil hiç cekemezdim öyle.. eşimde detaylı hiç bir şey anlatmaz ama üsten üsten cewap verip konuyu kapatır 
0 oy
(245 puan) tarafından

Ohhoooo bizim alt katta otururlar maşAllah eşim her işten geldiğinde önce onlara gider sonra evine gelir. Bir de yetmez yemekten sonra ben bulaşık çay işlerini halledene kadar bazen bebeği de alır gider. Evimize bir şey alsak bir ay öncesinden başlar söylemeye bunu bunu yapcaz böyle yapcaz diye. Eşimle beraber dışarı çıkalım diyelim ayak sesleri duyar duymaz kapıya koşarlar nereye gidiyorsunuz napıyorsunuz kardeşinde sizinle gelsin oğlum saat kaçta geliceksiniz yorgunsun erkenden gel bir şey yapma uyu direk vs. Onlar kapıya gelmeselerde eşim kapılarını çalar biz gidiyoruz der yine aynı sorular döner sonra ben derim niye izin alıyorsun ailenden diye o da der ne var bunda haber veriyorum merak etmesinler diye. Eve geldikten sonra da kaynanam çekemediği için sudan sebeple bir olay çıkarır kavga gürültü bağırış çağırış sen oğlumun parasını yiyorsun falan filan sonra istiklal marşı ve kapanış Allah kabul etsin 
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Bir sebep olmazsa aramaz. Bazen haftalarca aramadığı olur. 
0 oy
(20,070 puan) tarafından
Takma kafana boşver elbet bıkar bi gün eşimin babası vefat etti annesiylede binde bir konuşur 
0 oy
(443 puan) tarafından
Bu konuda canım kocam herşeyin dozunu bilir aramanın da anlatmanın da ki mesela ben asla karışmam anlat anlatma ara arama gibi yani 
0 oy
(12,868 puan) tarafından

K.validem vefat etti k.peder dibimizde yani aramasına gerek yok :)

Ama hiç bisi anlatmaz kimseye bana dahil

0 oy
(5,558 puan) tarafından
Hergun aramaz evde olanı da asla anlatmaz çok şükür.
0 oy
(6,291 puan) tarafından
Benimkide hergun konuşur ama herseymizden haberleri olmaz hal hatır sormak için arar
0 oy
(900 puan) tarafından

Benimki annesi ile günde en az 5 defa konuşuyor ne anlatiyor bilmem ama gün içinde her aradığımda meşgul olur telefonu en ufak bir boşluk oldumu arıyor sanki sevgilisi gibi ben çok takmam kayinvalide iyi kadın sadece telefon bağımlılığı var onlarda ailecek çok konuşurlar .biz İzmir'de ailesi Ankara'da yaşıyor.yilda bir defa gideriz ondada eşim 5 6 günde hemen sıkılır yani telefonla konuşmayı seviyorlar yanyana duramiyorlar pek sözde çok bağlılar ama telefondan:)

0 oy
(2,917 puan) tarafından
Benim eşim fazla aramaz ama bacısı var sabahın köründe arar adam daha yatakta ydi aradi ya
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Haftada 1 anca. Bazen de ben ara diyorum 10 günü geçince filan. Ama araları filan iyidir şükür 
0 oy
(878 puan) tarafından
Benimde eşim böyle, annesi her gün arar her şeyi anlatır 
0 oy
(1,744 puan) tarafından
benimki her gün yada iki günde bir arar annesini çocuğu gösterir hata bende dahil oluyorum öyle hep beraber konuşuruz 
0 oy
(180 puan) tarafından
Kayınpeder sizlere ömür, kayınvalidem hergün beni arar konuşuruz. Eşimle alakası pek yok genelde, kayınvalidemle ben konuşuyorum sürekli 
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Eşim asla aramaz hatta bilmezler ama gel gelelim ki aynı apartmanda yaşıyoruz ama yine de eşimden korktukları için kapımı bile çalamazlar bı 8 ay öncesi olsa onların böyle olmasına kına yakardım kendime ama artık alıştım herhalde üzülüyorum  yani ne bileyim ama baristirmays da çalışmıyorum 
0 oy
tarafından
Bence sen de her gün anneni babanı ara bakayım o da ne yapacak ters tepki verdiği zaman dersin ki sen de her gün her gün konuşuyorsun seninki anne baba da benimki anne baba değil mi sen de böyle neydi ismi bilerek yanında böyle ne yapsın anne oturuyor işte evet ya bugün de şöyle oldu böyle oldu diye otur bir anlat bak bakayım senin nasıl anlıyor bir erkek empati kurmaz kuramıyorlar zorlanıyorlar çok nadir Kur'an var o yüzden dolayı empati kurabilmesi için senin de aynı şeyi yapman lazım ona yaşatman lazım ki o da seni anlasın
0 oy
(650 puan) tarafından
Hiç aramaz babasıda işi düşünce arar zaten :))
0 oy
(9,691 puan) tarafından
Şimdi şöyle anası babası isterse günde 10 öğün konussun beni ilgilendirmez bana sende konuş diye ısrar etmiyosa sorun yok ama evde olan biteni anlatması benimde canımı sıkar benim esimdd öyleydi ama herşeyi yani evde ampul patlar babasına arar söyler evde komik bişey olur annesine anlatırdi herşeyi ama yani hiç unutmuyorum çocuk yeni doğdu dönence aldık o da bi süre çalıştı bozuldu babasını aradı ben oyuncağı mağazaya götürüyorum böyle böyle sorun çıkardı diye sonra baktım o herşeyi anlattıkça ailesi de fikir yurutuyolar öyle olduysa böyle yapın şunu şöyle yapın bunu böyle yapın herşeye yorum yapiyolar çocuğun bakımından evin temizliğine yemeğin yapımına kadar sürekli akıl veriyolar ben en son bi patladim dedim herşeyi söyleme konuscakdan düzgün konuş bizim ozelimiz yok mu herşeyi onlar biliyo dedim 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,884 göst.
22 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 410 göst.
8 Kasım 2023 Aile kategorisinde VB. (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 550 göst.
10 Nisan 2024 Diğer kategorisinde nehir2020 (887 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 664 göst.