Aramaz pek ben mesaj attigim zaman akşam eve gelir hemen namazını kılar yemek yer koltuğa uzanır karı sen bana mesaj atmışsın der çok erken gördün ya teşekkür ederim derim benim canım sıkılırsa 1 kere çağrı atarım müsait olunca eşim geri arar bazen aramaz bile ama takılmıyorum sitres yapmıyorum çünkü çalıştığı iş hem çok yoğun hem çok tehlikeli rabbim sağ saglim eve gelmesini nasıp etsin de aramasın önemli değil
Ahahaha ben saat başı aradığım için adamın aramaya zamanı yok aramyıncada merak eder arar alıştırmışım adamı sksksksk hiç kafama takmam ya çünkü gerçekten yoğun çalışıyorlar
Bız hala ergenız çat çat çat msjlaşırız herkes der ıyı yazıyosunuz haa sıkılmadan dıye
Anca uzun mesafe yürüyorsak sıkılmamak için ararız birbirimızı
İşteyken hemen hemen hergün bır halımı hatrımı sorar akşam gelırlen eksık varsa yazarım onı konuşuruz marketten 15000 tane foto atar hangisi şu muydu bundan mıydı vs vs
Benim de öyle özelikle annem gile gittiğimde hiç aramaz eskiden çok takar canımı skardim ama takmıyorum anladım ki bende bir tane daha yok
Ben aramam ama eşim arar yazar
Bir şey diyecekse arar , oğlumuz hastaysa veya ben hastaysam arar bir şey olmadıkça o da bende aramayız aslında ama iş ortamından dolayı da biraz aslında tersanede çalışıyor çünkü ve çok gürültülü ortam . Telefon da düzgün çekmiyor. Ama hiç sorun değil benim için. Bir komşumun eşi de sürekli arıyor mesela o da bundan çok rahatsız
Sıkıntıdan sizinki bence kız zaten akşam evde görmüyor musun
1,492,533 soru
24,387,338 cevap
349,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın