0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Kizlar 8.5 yıllık evliyim ama eşim sinir hastasıymis öfke kontrolü sağlayamıyor.2 tane çocuğum var biri 3 biri 7 yaşında.mesela diyelim ki kızım birşey yapıyor kızıyor ona ve kizarken çocuğa diş sıkıyor sürekli herşeyde azarlıyor çocuğu.artik bu ortamda çocuk yetiştirmek istemiyorum boşanmak istiyorum ailem şu anda hacda yarın dönecekler hemen döner dönmez söylemek istemiyorum uzulmesinler.ama nasıl aciklayacagimi bilmiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. .umarım düzelirsiniz özellikle de eşin. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuklarım ve kendimin mental sağlığı için onları bu derece kontrolsüz biriyle büyütüp hayatlarını karartmamak için boşanıcam de. 
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Çok doğru bir karar vermişsin öncelikle onu söylemek istiyorum. Konuşmaya gelince de sonuçta bir anne baba yuva yıkılsın istemez istersen 1 ay sonra söyle yine üzülecekler ister istemez o yüzden hiç vakit harcama güzelce konuş artık olmuyor de çok denedim olsun diye ama olmuyor de eğerki ailen arkandaysa daha hiç düşünme bile 
0 oy
(455 puan) tarafından
Çok güzel düşünmüşsün. Gerçekten öyle biriyle aynı evin içinde çocuk büyütülmez. Bunca yıl beklemişsin belki düzelir diye. Eminim tedavi konusunda da eşinle bir çok konuşma yapmışsındır. Ama sonuç vermemiş. Geriye tek çare kalıyor. Çocuklar korkuyla büyümesin. Bu durum geleceklerini de çok etkiler. Allah yar ve yardımcın olsun canım. 
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Eşini Piskiyatriye götürsün deniz bence düzelir
0 oy
tarafından
Boşanmak çözüm değil ki bir psikoloğa gidebilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 286 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 221 göst.