0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (2,735 puan) tarafından
Kizlar ben 6 7 ay once kurtaj oldum 7 haftalik hamileydim bebegimin kalbi durdu

Ama 2 oglum var onlara hamileyken hiç bi sıkıntı yaşamadim çok şukur

Ama bu hamileligimde tiroidim yüksek çikti malesef ustunede qrip oldum doktor tirod qripe bagladi bebegimin gelisiminin durmasini

Ama duzenli adet oliyorum çok şukur ve bu ay yumurtlama gunumde korunmadim  bebek istiyorum

Şimdi şoyle ki bu gun gittim kan verdim tiroidime baktirmak için sonra ilaca başliyicam

Ama içimde bi korku var hamile kalamazsam diye çunki baya arastirdim tiroid hamile kalmayi engelliyor gibi şeyler okudum 

Lutfen benim gibi olupta hemen hamile kalip saglikli doguran var mi?

10 Cevaplar

0 oy
(176 puan) tarafından
Benim 2 doğumum oldu ikisinde de tiroid ilacı kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Hala tiroid rahatsızlığım var korunmadığım ilk ayda hamile kaldım şuan 8 haftalığım hiçbir sıkıntım yok şok şükür
(2,735 puan) tarafından
Allah razi olsun canim içim rahatladi bi nebzede olsa çok tesekkur ederim
(176 puan) tarafından
Allahın dediği olur hiç canını sıkma canım, içini ferah tut inşaallah bir an önce istediğin gibi bir bebeğin olur :)
(2,735 puan) tarafından
InsAllah canim aminn
-Reklam-
0 oy
(506 puan) tarafından

Troid engel mi bilmiyorum ama tüm kan ile olan hastalıklar kalıtsal hastalıklar da hamilelik çok riskli hele ki sürekli ilaç kullanmak gerekiyorsa 

Bende hiper kolesterol hastasıyım bir tane düşük yaptım. Aradan 3 yıl geçti falan geçti yeniden evlendim ve hamile kaldım doktor çok riskli bebeğin açısından falan dedi çok zor süreç yaşadım kızım su ikizi olduğunu öğrendim ve sürekli kendisi aşağıdaydi yediklerimin çoğu su ikizine gitmiş ve kendisi çok fazla kilo alamadı yaklaşık 1 ay da önceden doğdu hamilelikte 3 kere kolesterol krizi atakları geçirdim ya ilaç ya bebeğim olacaktı ben her seferinde kızımı seçtim iyi ki de seçmişim şimdi çok şükür doğdu doğduğunda da hiç bir sağlık sorunu yaşamadık sadece zayıf doğmuştu şimdi toplandı çok şükür şuan 6 aylık olduk bile 

(2,735 puan) tarafından
Saglikla buyusun canim çok sevindim senin adina insAllah bende senin kadar guclu ola bilirim
(506 puan) tarafından
Allah tüm evlatlarımızı korusun inşallah
Güçlü olmak zorundaydım. Annelik duygusu çok ağır basmıştı
Doğum esnasında bile doğuma girmeden bile önce dedim ben ölsem de bu kız doğacak tüm mesuliyet benim dedim imza attım ama çok şükür birşey olmadan doğdu hatta doktorlar küveze falan alınır derdi ama kızım da güçlüymus aramızda ki bağ çok güçlüymus öyle bir durum yaşamadık
(7,795 puan) tarafından
Kaç kilo doğdu ki ? Sağlıkla büyüsün yavrun
(506 puan) tarafından
8 aylık 2400
(7,795 puan) tarafından
Benim yavrum da 2190 gram doğmuştu (⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠) şimdi 4.5 yaşında hey gidi zaman
0 oy
(1,909 puan) tarafından
10 senelik tiroit hastasıyım doktor kontrolünde ilaç kulladim Hamile kaldım her ay düzenli tahlilerimi yaptırdım çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım hiç sindi 4 yaşında oğlum hiç korkudan yaşamadım açıkçası 
(2,735 puan) tarafından
Keske bende kafama takmasam ama sabirsiz bi insanim malesef
Saglikla buyusun oglum canim darisi basima
0 oy
tarafından
Hamilelikte tiroit çıktı şehirli hemde baya mücadele verdim ilaçları var düzenli kullan saati saatine inşallah hayırlısı ile hamile kalirsin
(2,735 puan) tarafından
Bende az once tahlil verdim zehirli mi degil mi bakilcak
InsAllah canim aminn
tarafından
Korkma şuan kızım 5  aylık troiti atlattım çok sinirlilik yaptı eşim dedi var sende bişey ağlama krizleri falan bayada yüksek çıktı benimki elhamdülillah atlattım
(2,735 puan) tarafından
InsAllah darisi basima canim saglikla buyut kizini çok tesekkur ederimm
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ bişey olmaz düzenli iç ilaçları
0 oy
(224 puan) tarafından
Doktor kalamazsin diye bişey dememiş nasıl araştırma yapmışsınız keşke önce doktora sorsaydiniz :)) bu tiroit bezi çalışmazsa zeka geriliği vs. Sebep oluyor doğuştan tiroit hastasıyım 2 tane çocuğum var 
(2,735 puan) tarafından
Doktoruma sordum zaten canim  şehir dişinda oldugu için detayli cevap veremedi
Bende kadinlar kulubu uygulamasina rastladim orda yazmislardi yasayanlar hamile kalamiyiruz falan diye bende stres yaptim
Ama bu gun hemen gittim hastaneye tahlil verdim bekliyorum şimdi
0 oy
(4,160 puan) tarafından
Aşırı mı yüksekti? 

Kullanınca zaten normale dönüyor değerler. Hamileliğe olumsuz bi etkisi olmaz. Ben de ilacı kullanırken hamile kaldım. Hala devam ediyorum. İlaca başlaman iyi bişey normale döner vücudun yani. 
(2,735 puan) tarafından
6 7 ay önce 5.2 di ama bu gun kan verdim 2 saat sonra sonucunu alicam insAllah
(4,160 puan) tarafından
Çok yüksek değilmiş. Belki geciktirir bilmiyorum ama bu değer yüzünden düşük olmaz heralde ya.
0 oy
(3,784 puan) tarafından
Ben zehirli tiroid hastasıyım iki tane çocuğum var kardeşlerimde haşimato tiroid hastası birinin iki çocuğu birinin dört çocuğu var hamile kalmana engel değil
(2,735 puan) tarafından
Ayy insAllah canimm çok tesekkur ederimm
0 oy
(29,515 puan) tarafından

Zirvede bir troid ile hamile olup dokuz ay ilaç kullandım Rabbime sığın ilaçlarını kullan korkma olur Allah'ın izni ile

(2,735 puan) tarafından
InsAllah canim ya çok tesekkur ederim guzel dilegin için
(29,515 puan) tarafından
Rica ederim ne demek
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Hasimato var bende benimde yüksekti ilaç kullanınca duzeldi degerin duserse hamile kalabilirsin değerin yüksekliği ne bilmiyorum ama benim 2 ay sonra normale dönmüştü 
(2,735 puan) tarafından
Valla bende tahlil verdim bekliyorum 2 saat sonra ogrenicem heyecanliyim
0 oy
(3,745 puan) tarafından

Evet bi nevi engelliyor çünkü troid vucuttaki bütün dengeyi bozuyor ben iki kizima tedaviyle hamile kaldım çünkü kendimi bildim bileli troidim hep yüksek çıkar 

Troidin düzene girmeden zor canım 
(2,735 puan) tarafından
Hayirlisi artik canim rabbimin taktiri
(3,745 puan) tarafından
Aynen kuzum hayırlısı olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 448 göst.
20 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 2,307 göst.
23 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Mucizemi Bekliyorum (835 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 247 göst.
1 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysekulder (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,321 soru

12,412,091 cevap

44,891 kullanıcı

Kategoriler

...