0 oy
949 göst.
Diğer kategorisinde (138 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Soruyu silelim lütfen Rica ediyorum 

21 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Hemen kollarını aç çok özür dilerim kocacim telefonunu karıştırmakla hata ettim affet beni de ayaklarına kapan 
(745 puan) tarafından
Doğru söze ne hacet bir birde biz buna yağ gibi üste çıkmak diyoruz bacım :)))
tarafından
Bı geldin ortalığı karıştırdın hele git Berke bak sen .d..d d
tarafından
Berk uyuyor bi ara bakarım:))))
tarafından
Ben uyucam demistim ya sana ben yemek yiyene kadar ikiside uyandı. Oturup aglicam artik.
tarafından
Otur ağla sana mustehak bebeler uyurken anında uyuyacaktin o bu şu diye oyalanmayacaktin şimdi derdine yan :))))
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Afedersin canım ama eşin öküz mü telefon kırıyorsa öfkesini kontrol edemiyor özür diledi mi bari 
(138 puan) tarafından
Yoo dilemedi telefonu kırmakla kalsa iyi.. git evden dedi  ben evdeki karıma güvenemezsem kime güvencem dedi
tarafından
Çok sinir oldum vurdu mu canım sana
tarafından
Özür dilemediyse alma bence telefonu pişman olup özür dilesin
(1,858 puan) tarafından
Suçunu bu şekilde bastırmaya çalışmış.  Eşinin telefonuna bakabilirsin bunda bir şey yok saklıyor mu senden telefonunu. İzin mi vermiyor bakmana . Bence ortada güvensiz kişi varsa esin . Senden gizlediği senin görmeni istemediği bir şey var suçunu kapatmak için senin tel kırmış.  Güvensiz kişi seni ilan etmiş otur bir düşün derim bacım . Ben eşimin tel yada eşim benim tel bakamayacaksa gizli saklı iş yapacaksam ne anladım bu evlilikten.
tarafından
Evet canım mesela eşimin şifresini ben bilirim oda benim şifremi bilir
+2 oy
(2,983 puan) tarafından
Bu kadar fevri hareket yaptığına göre korktuğu yada senin görmemeni istemediği birşey var 
0 oy
(650 puan) tarafından
Telefonunu kırdı tabletten falan mı yazıyorsun merak ettim 
(138 puan) tarafından
Eski telefonumdam yaziyorum
(650 puan) tarafından
Anladım cnm idare ediyosa bunu kullan
0 oy
(334 puan) tarafından
Hemen aklıma geliyor demeki bişey saklıyor.. hakkı yoktu telefon kırmaya bende aynısı yakardım ona .. 
0 oy
(962 puan) tarafından
Ne vardida senin telefonunu kırdı bu kadar sinirlenecek ne var saçma sapan bise, kız kadınlar şu telefonu kurcaliyorsanz gizli yapin benim karım asla karıştırmaz telefonumu imajı verin
(138 puan) tarafından
Gecenin üçü parmak izini okutayım parmağına  dedim uyandı :D kendi malını kırdı s.lak banane benim cebimden çıkmadı ki parası
(357 puan) tarafından
Sizin değil mi telefon kendinizkini kirsaydi ayrıca gecenin 3 de neden karıştırmak istediğiniz şüphelendiğiniz birşey mi oldu eşinize mi guvenmiyorsnz
0 oy
(142 puan) tarafından
N'olacak canım evlilik her şeyin ortak olması durumu değil mi? Karıştırmaktan kasıt ne yani nolmus baktiysam çok şaşırdım ben de hep bakarım ille de açık aramak için bakılmaz ki
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Neden telefonunu karıştırıyorsunuz?

Daha önce güveninizi kıracak bişey mi yaptı...

Tlfon onun özeli değil siz onun ozelisiniz 

Acaba bir anlık korkuyla mi kendisine hakim olamadı kiriyorsa kendi telefonunu kırsin sizinkini niye kırıyor 
0 oy
(149 puan) tarafından
Aklıma gelen telefonunda görmeni istemediğin şeyler olabilir o yüzden konu değiştirmek için kırmış olabileceği. İnşallah öyle bir şey yoktur diyeyim
0 oy
(8,393 puan) tarafından
Şuan nerden giriyosun buraya
0 oy
(611 puan) tarafından
Ya arkadaş karı koca arasındaki şu özel denen şeyi anlayamıyorum yaa, karı kocanın tek özeli ikisidir yok telefon benim özelim giremez bakamaz saçma sapan adetler yaa aynı yatağa baş koyduğun kişinin şifresini bilmemek ne kadar da saçma yaa, neymiş karıştırmış Vallahi eşime ver telefonunu diyorum alıyorum yada ortada ise gene alırım onun benden başka özeli olamaz benimde ondan başka özelim olamaz, kalkmış bide telefonunu kırmış ne cüret yaa 
0 oy
(447 puan) tarafından
Çok net suç bastırma davranısı bu  adamın bi suçu var ve o telefonda delil var çok korkmuş sen telefon karıstıtınca o panikle telefonunu kırmış aslında bı nevi korkusunu bastırmış telefonu kırarark  kesınlıkle bı b.oklar var  
0 oy
tarafından
Kocan seni aldatıyor sen telefon derdine mi düştün 
(138 puan) tarafından
Bunu daha öncede yapmıştım ondan kızdı telefonuna baktım yok birsey
0 oy
(4,538 puan) tarafından
Telefonlarımız ortalıktadır hep, bir şey olursa birbirimizin telefonunu kullanırız yakında eşim benim ben onunkini kullanırım, nette dolanırız vs. İkimiz de takılmayız ama gecenin bir köründe gelip parmak izi okutmaya kalksa ben de eşime ciddi tepki veririm. Çok saçma bir davranış bu, şüphelendiğin bir şey varsa bilemem ama yoksa güvenmediğin bir ilişki içerisinde olduğunu hissettirmen hiç hoş olmamış ve işin ilginç yanı sana hak verenler olmuş. Eşin sana yapsa aynı davranışı zoruna gitmez mi? Telefon kırmak abartılı bir tepki ama ben olsam çok bozulur ve ciddi bir tartışma çıkartırım. 
(138 puan) tarafından
Evet bende haklıyım diyemiyorum zaten bende de hata var aynısı bana yapılsa kıyamet kopardı mesela çok kızardım ama telefon kıracak kadar da abartmam saçma
0 oy
tarafından
Bence eşin masum değil bi haltlar yiyiyor açığa çıkmasın diye telefonunu kırıp seni suçluluk psikolojisine sürüklüyor böylece üste çıkıyor yani bence siz telefon kırıldı diye değil de eşinizin bişeyler gizlediğinin derdine düşün
0 oy
(6,340 puan) tarafından
Aynısını onun telefonuna yapardım 
0 oy
(51,775 puan) tarafından
buraya nasil giriyosun baska telefon da mi vardi
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Laf!  Onun telefonunu alıp kocanın kafasını kırsaydın. Tamirden gelecek olan telefonu kabul etmemek mi tepki yani?  Öff saçmalık ya. 
(2,312 puan) tarafından
Sağol,yazmama gerek kalmadı
0 oy
(7,107 puan) tarafından
O telefonda Allâh bilir ne vardı da suç bastırmaya çalışmış 
0 oy
(996 puan) tarafından
O esnada sende onunkini kapıp kirsaydin 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,058 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berat2021 (570 puan) tarafından soruldu