0 oy
984 göst.
önce Diğer kategorisinde tarafından
önce düzenlendi

......post silinsin

15 Cevaplar

+2 oy
önce (549 puan) tarafından

Dünyaya gelmeyi o cocuklar değil Allah'ın izni ile biz seçtik evet bazen gerçekten çileden çıktığımız anlar oluyor ama bu şiddetle çözülmez esinin anladığım kadarıyla evdeki insanlara ve sese katlanamama huyu var madem öyleyse evlenmeseymis ben çok kızınca odasına çekilme cezası veririm eşim de şiddet uygulayacak biri değil ama olurda vurursa da aynısını ona öyle bir yaparım ki feleği şaşar 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,122 puan) tarafından

Sakin bir vakitte eşinle konuş görevinin çocukları dövmek değil eğitmek olduğunu hatırlat. Bunun asla bir çözüm olmayacağını söyle. İletişim kurman gerekiyor doğruyu düzgünce anlatman gerekiyor. Çünkü çocuk bu ,bugün yediği tokatın sebebini oturtamaz kafasında yarın bir daha bağırır. Ona bağırmamasını anlatabilirsin ama çocuk bu anlamayabilir. Ama eşini eğitebilirsin. 

Buraya şikayet ederek, susarak, ağlayarak değil. 

önce tarafından

Konuştum yine konusurum.. konuştuğumu da burda belirttim zaten... 

önce (1,122 puan) tarafından

Sen konuşmamışsın annenin evine git diye bağırmışsın. Ben eğit diyorum eşini , çocuk nasıl bakılır öğret yoksa bu şiddetin önüne geçemezsen daha da kötüsünü yapar.

+1 oy
önce (164,069 puan) tarafından

cocuguna babasi vurdu sende annenin evinemi git dedin kanim donuyo ruhum cekiliyo ne yasiyosunuz neler yasatiyosunuz  ufacik cocuklara o cocuk oyle cani sıkıldikca bagirmaz o cocuk patlama yasiyo icinde o minicik yureginde neler oluyo yazik azicik vicdaniniz varsa cocuk sıkıldikca bagiriyo dusuncesini birakip onu pedegoga goturum

önce (12,660 puan) tarafından

Bu kadar da belli edilmez ki 😂

önce (27 puan) tarafından

Ben bu hesabı soruyu sormadan daha önce açtım babyboyums yorum yaptığımda hesap silinmemişti bile sonra yazdım posta zaten neden sildin diye. 3 4 gündür açık hesap. Zaten ben zaten yorumunda sana kötü bişey dememişsin kadın alıngan yazdım boşver demiştim

Demek istediğimi anladınız mı sanmıyorm ama

Abartmayın yanlışı var dedim siz dalga geçtiniz. Kadın kadının düşmanı diyorlar doğru. Çocuklarıyla ezilen bir kadın hakkında böyle dememiliydinz beni kendisi veya avukatı görmeniz sorun değil ama başkalarına böyle davranmayın herkesin yaşam şartı aynı değil  

bizi bilen bilir burda bilmeyende kendi gibi zanneder 😉 dimi özge 

cocuklariyla ezilen bi kadin oldugunu nerden cikarttin 

Postundan anlayabilirdiniz aslında yada cevaplarından zor değil. Özellikle anlamamaya çalışıyorsunuz neyse. Ben yine de içteniçe beni anladığınızı varsayıyorum . İyi günler 

Annenize de allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun inşallah 

+1 oy
önce (982 puan) tarafından

Soru başlığıyla içerik uyuşmuyor kocan çocuğuna mi vurdu yorumdan anladığım kadarıyla 

önce tarafından

Kocasi çocuğa 2 tokat atmış yukarida  olaylar büyüdü korkudan hesabını  silmiş 

0 oy
önce (7,184 puan) tarafından

Benm kızımda 5 yaşında dozu çok artırdığında sadece sesimi yükseltirim oda her zaman değil inanki . Hayvannn herif avuç içi kadar çocuğa nasıl vurabilir böyleleri baba olmamalı sorumsuz 

önce tarafından

Bende aynı şekilde sorunu çözmeye calisiyorum hatta çok yüksek sesle bagiramiyorum. Etkilenmesin korkmasin diye. Ben çok kalabalık bir ailede büyüdüm. Annem babam kardeslerm kimse ilgilenmedi benimle. Bana gösterilmeyen ilgili ben katbe kat oğluma göstermek istiyorum. O yüzden üzerine titriyorum ikisinin de 

önce (7,184 puan) tarafından

Çok iyi yapıyorsun kuzum 🌸 allah yardımcın olsun inşallah düzelir 

0 oy
önce (2,612 puan) tarafından

Okurken sinir oldum...

Biride aynı şekilde ona Tokat atsın görsün nasıl oluyor minicik çocuğa nasıl kıydın diye sorarlar 

önce tarafından
+1

Böyle mağara adamına ne desem de anlamaz ki.. 

0 oy
önce (2,304 puan) tarafından

Pardon da annenizin yanına git diyen adam neden yatıp çocuk yapıyor? ******** eşimle böyle şey yaşasam sesini bile yükseltse orda dur bu. Çocuğu tek başına yapmadım yapmayacaksın çocuk istemiyorduysan diyorum 

0 oy
önce (8,971 puan) tarafından

çocuk sahibi olmak gözle görülmeyen bir hücrede ibaret değil. ohhh ne ala, gelmesin çocuklar yanıma bedavadan baba🤦🏼‍♀️

önce tarafından

Aynen iştee odasına çekiliyor hep ben bakıyorum ama çocuk birşey yaptığında ona bağırıp çağırıyor.hep sen onu simartiyorsun diyor.. Konustum az önce yine inşallah bir daha tekrarlanmaz

0 oy
önce (1,010 puan) tarafından

Eşim çocuğuma vuracak ne olacağını düşünemiyorum en basiti kapinin önüne koyarım heralde bı kere yapan bi daha yapar.

önce tarafından

Valla gerçekten öyle olması lazimm. Tekrar konuştum onunla inşallah tekrarlanmaz 

0 oy
önce (2,308 puan) tarafından

Çocuk durduk yere neden bağırıyor acaba . Bir pedagog yardımı mi alsanız bacım. 

O babasından elleri kırılsın inşallah 

önce tarafından

Oğlum daha üç. Yaşındayken götürdük canım hiçbir sorunu yok dedi doktor. Akranlarıyla vakit gecirsin konusmasi falan da düzelir dedi konuşması biraz geride akranlarina göre belki kendini ifade edemediği için bağırıyor olabilir demişti doktor ama şu an konuşması gayet iyi. En yakın zamanda yine götürürüm doktora bağırdığı için 

0 oy
önce (79 puan) tarafından

Onun elını anasının ılk getırdıgı yerde saklarım o. Benım yanımda cocuguma bırı vuracak babası  dedesı nenesı halası hıc onemlı degıl hıc gozunun yasına bakmam dalarım o kim ki 9 ay tasımısım aksama kadar ben bakıyorum. Evlılıgı ne sanıyoelar ya bunlar cocuk vocuk derler yanına bıle gelsın ıstemezmıs ne geregı var o adamın o evde ıyı demıssın sende 

önce tarafından

Aynen oylee bende işte buna sinir oluyorum herşeyiyle ben ilgileniyorum. Bir dakika çocuğa bak desem bakmaz. Ben çocuğun cefasini cekiyorsam benden başka kimse ona birşey diyemez ki ben de çocuğum o kadar şey yapmasına rağmen yüksek sesle bile bagiramiyorum çocuk korkmasın diye. 

0 oy
önce (26,430 puan) tarafından

Yapmadı yapsa aynı şeyi tekrarlarsan seni şikayet ederim derim muhtemelen de ederim benim çocuğumu asla hırpalayamaz kızdığında bile bazen biz takışıyoruz kendimde kızmama rağmen onun sesini kontrolsüzce yükselmesine tahammül edemiyorum 

0 oy
önce (29 puan) tarafından

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun 

0 oy

Neden sildin ki postu

0 oy
önce (103 puan) tarafından

Eşimde oğluma kızar ama hemen pişman olur dk bile geçmez birbirinden ayrı durmazlar asla.  Çocukların kıymetini bilsin Vala ne evler var  çocuk hasreti çeken Ah o hasretlik  bnm Bi kuzenim var hiç çocuğu olmadı eğer olsaydı şimdi torunları da vardı amcam hep derdi keşke Bi çocuğu olsaydı da sakat olsaydı yarım olsaydı ama yeteri olsaydı  denemediği tedavi kalmadı garibin geçen yıl yumurtalıklarını ve rahmini aldılar artık hiç umut yok   Bi gün gelecek çok pişman olacak inşallah o gün çok geç olmaz 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 447 göst.
6 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,258 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 376 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde sevimebeci (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 999 göst.