0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (1,310 puan) tarafından

Kızım hastalanınca nöbet geçiriyor epilepsi gibi bir kaç gündür ishali vardı dün diazem verdim bugün iyiyiye gidiyor diye nöbet geçirmeden önceki ilacını “diazem” vermemiştim ateşide yoktu aslında.sabah mutfaga gitmiştim bi baktım yerde nöbet geçiriyor yavrum 40 saniye sürdü mü bilmiyorum ve nöbetten sonra uyudu şimdi uyuyor normal mi uyku ? Doktorun nöbet için verdiği ilacı vereceğim az daha uyusun yada uyku arasında veriririm çok korkuyorum ya Mahvediyor bu nöbet beni

7 Cevaplar

0 oy
(11,579 puan) tarafından
Hiç bilgim yok canım çok zor vallahi Allah sağlık sıhhat versin bebeğine sana sabır ferahlık versin inşallah 
(11,579 puan) tarafından
Güzel dileklerde bulunmuşum sağol  demek çok mu zor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım kac aylik bebegin nöbet için ilaç varsa kullan canım bizdede luminaletten var nöbet önleyici ateşi olunca veriyorum
tarafından
Yoğun bakımda yeni doğduğunda geçirmiş bir kere 6 aylık doğmuştu evde hiç geçirmedi nöbet çok şükür önlem amaçlı ilaç kullandik nöroloji doktoru eeg ve kafa ultrason sonucu temiz çıkınca yavaş yavaş keselim ilacı dedi çocuk nörolojiye gittiniz mi
(1,310 puan) tarafından
Oy kuzum benim yavrum.çok şükür annesi darısı bize benim beneğimde 32 haftada doğdu beyinnteniz ama hastalanınca geçiriyor nörolojiue gittik eeg temiz nöbetler kısa olduğu için nöbrt önleyici ilaç olarak diazem verdi ancak diazemi ilk defa kullanmaya başladık
tarafından
Ne zamana kadar kullanicak bebegin canım bisey dedi mi doktoru
(1,310 puan) tarafından
Doktor çok uzun sürmez dedi yaş aldıkça bu hastalık düzelir dedi.Takip ve seyrine göre bu zaten sürekki
İçilen ilaç değil kuzum sadece hasta olduğunda içecek
tarafından
İyi o zaman canım
0 oy
tarafından
Ben uyurken veriyorum  uyuyor geri hastanede de hemşireler uyurken veriyorlardı 
tarafından
İyi yaptın canım
(1,310 puan) tarafından
Bunu verdim ya bu ateş düşürür mü acaba ya yüne calpole gerek var mı
tarafından
Ates kac şuan yüksekse bir yarım saat falan sonra ver yoksa kusar
(1,310 puan) tarafından
Aynen beklesem daha iyi canım
tarafından
Evet canım
0 oy
tarafından
Epilepsi gibi rahatsızlıklarda nöbet önleyici ilaçları mutlaka kullanmak lazım. İyi diyerek kesmemek lazım. Bu ilaçların kullanımı çok uzun sürüyor, nöbet uzun zamandır olmasa bile. Doktora danışarak hareket edin.
tarafından
Doğru canım
(1,310 puan) tarafından
Epilepsi gibi ama değil zaten o yüzden ilacı verirken kafa kwrışıklığı oluyor ateş ne zaman gelecek belli değil demekki gelmeden direk verilmeli hastayken
tarafından
Ateş olduğu zaman mi nöbet geçiriyor? Doktor ateş olduğunda mi ver dedi ?
(1,310 puan) tarafından
Evet canım ne zaman hasta olsa böyle oluyor
0 oy
(396 puan) tarafından
Benim kızımda teşhis konmuş epilepsi var benim de kızım nöbet geçirdikten sonra uzun süre uyuyor çünkü beyni elektriklenme yaşadığı için uyuyor normal ama yine siz dikkat edersiniz rabbim şifa versin İzmir'e yakınsınız gül Aktan tavsiye ederim ben başta Behçet uza gidiyordum şimdi değiştirdim 
(1,310 puan) tarafından
Kıyamam yavrum eegsi nasıldı ?
(396 puan) tarafından
Eeg bozuktu sonra tekrar çekildi bir sene arayla iyi dendi ama ben guvenmedim doktorlara çünkü sürekli asistan değişip duruyordu çok ilgi alaka yoktu en son özele gittik az biraz bozuk çıktı şimdi tedavimiz devam ediyor inşallah düzelecek
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Eeg si nasıl ? Epilepsi hastası olmadığına emin misiniz ? Nöbet sonrası bütün hastalar yorulur uykuya geçer idrar tutamaz vs. Allah şifa versin hepsine 
(1,310 puan) tarafından
Eegsi temiz.epilepsi mi  bilemem. emin olduğum tek şey çocuk hastalandığında nöbet geçiriyor.Doktor korkulacak bi durum değil bu dedi epilepsi değil diye zaten dedi.
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Oğlum düzenli ilaç kullanıyor hiç uykuda geçirmedi çok şükür. Nöbetten sonra uyku normal vücutları çok yoruluyor nöbet geçirirken
(1,310 puan) tarafından
Uykuda olmadı canım nöbetten sonra yorgundu uyumak istedi sizede geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 197 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 354 göst.
0 oy
0 cevap 24 göst.
18 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabiaadarrrr (70 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 123 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde honki ponki toninok (13,419 puan) tarafından soruldu

410,999 soru

12,368,940 cevap

42,236 kullanıcı

Kategoriler

...