0 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,117 puan) tarafından
Kendim için konuşuyorum doğru düzgün ilaç kullanamıyorum bu yüzden de tedavilerim yarım kalıyor özellikle antibiyotikler iyileşmek isterken daha da hasta oluyorum mecbur ilacı kesiyorum geçende şiddetli vücut ağrısı ve ateş yüzünden acile gittim kanda ve idrarda enfeksiyon çıktı cipro diye antibiyotik yazdı oh be ağrılarım geçti iyiyim derken feci bir ishal ve mide bulantısı karın mide krampları kabuslar baş dönmeleri yaşadım yarı baygın geziyorum evde 9 aylık bebeğim var ama ben hiç ilaçtan diye düşünmedim hastalığım geçmedi tekrarladı galiba dedim sonra merak ettim yan etkileri okudum ve internette araştırdım en yaygın zaten ishal ve mide sorunları gerçekten şaşkınım nasıl iyileşeceğiz bu ilaçların çoğu çok ağır yan etkileri çok fazla ve çoğu ilaç da bana dokunuyor rahatça korkmadan kullanabildiğim parol vermidon ve basit kas gevşeticiler. Doğum kontrol hapı Yasmin bile dokunmuştu onu bile kullanmadım.

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Antibiyotik yan etkileri bunlar maalesef bende grip enfeksiyon olunca ancak Antibiyotikle iyilesebiliyorum ondada ishal oluyorum hep ağır geliyor doktora söylüyorum düşük olan Antibiyotik veriyolar
-Reklam-
+1 oy
(2,255 puan) tarafından
Benim kızımda da var o . Antibiyotik ishal yapıyor. Bebek olduğu için hemen pişik oluyor.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 39 göst.
0 oy
8 cevap 146 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gurbett (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
28 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde damlaceyhun (33 puan) tarafından soruldu