0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (1,745 puan) tarafından
Kızlar 2 buçuk yaşında kızım var . Konuşması iyi benim kadar konuşabiliyor . Kilosu boyu da iyi ama çok hiperaktif asla oturmuyor .ve odaklanmıyor uzun uzun bir oyuna daldan dala atlıyor diyebilirim . Bu ay tuvalet eğitimi verecegım . Şuara yemeğini zorla yiyor yaz olduğu için sanırım . Sizin çocuklarda durumlar neler gelişimine katkı sağlamak için neler yapıyoruz ? Çok hareketliler mi tüm gün nasıl vakit geçiriyorsunuz ? Bir günde beslenme düzeni neler  

4 Cevaplar

0 oy
(186 puan) tarafından
Bende post açmak için girmiştim ayni yastalar ne konuşuyor ne tuvalet eğitimi alıyor tuvaletini yaptırmak istiyorum yapmıyor erkek benimde.
(1,745 puan) tarafından
Hiç kelimesi yok mu canım
(186 puan) tarafından
Baba dede nene
(186 puan) tarafından
Şubatta 4 yaş olacagiz ama tuvalet ve konuşma konusunda çok gerideyiz ne yapayım bilmiyorum
(1,745 puan) tarafından
Pedagog çocuk doktoru vs götür canım
-Reklam-
0 oy
(2,603 puan) tarafından
2 yaşına girecek fiziksel herşeyi yapabiliyo ama konuşması hiç yok anne falan demez su bile demez nası öğretcem günde yüz kere anne diyorum su diyorum yemek diyorum hiçbirini demiyo
(1,745 puan) tarafından
En az 30 olması gerekli kelime sayısı
(1,745 puan) tarafından
Ve 2 yaşında 2 li cümle kuruyor olması gerekli
(2,938 puan) tarafından
Doktora götürülmesi gerek 2 yaşına kadar 2li cümle söyleyip ayriyeten vuxud dili ile kendini ifade etmesi gerekiyor. Mesela istediği birşey için yapmak istediği şeyler için yine de dediğim gibi doktor daha iyi değerlendirir gelişim doktoru.
(2,603 puan) tarafından
Götürsem ne diyecek ki kreşe ver falan ama eşim olcak kişi vermez erken diyo hiç kelime kurmaz el işareti yapmaz ağlayarak ifade ediyo kendini
(1,745 puan) tarafından
Dil terapistine yönlendirir canım
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Kojusmasi çok güzel herşeyi biliyor ama geçen hafta tuvalet eğitimi vermeye çalıştım ben götürünce yapıyor çişini sonrasında oyun falan oynarken altına yapıyor unutuyor söylemeyi 
(1,745 puan) tarafından
İnş alışır çabucak canım
0 oy
(102 puan) tarafından
Oğlum 32 aylık aynı durumda asla bir dk oturmuyor ve hiç susmuyor surekli konuşup soru soruyor . Benden başka kimse ile işi yok akli fikri anne modunda .Tuvalet eğitimini vereli 2 Ay oldu şükür güzel gidiyor . Hic bir oyuncakları 5 dk dan fazla oynamaz surwkli oyuncak ve oyun değiştiriyor çok mizmiz bir cocuk parkta falan oynar ama evde asla oynamıyor hep peşimde.  Zaten oldu bitti yeme problemi var sabah yarım yumurta zar zor salatalık zeytin falan yediriyorjm öğleden sonra bir kaşık yemek yese çok şükür diyoruz 
(1,745 puan) tarafından
Çok zor dimi böyle hep sana yapışık :( aynı sorun bizde de var :( tuvalet egıtımını nasıl verdın canım detaylı anlatır mısın
(102 puan) tarafından
Valla canim tam 2.5 yasindaydi psiik oluyor diye gunfe yarim gün altini aciyordum 15 gün falan yarim gün altini açtım bu arada bir kaç kere kaka falan yaptı tuvalete sonra bir gün altında bezi olmasına rağmen kakasını tuvalete yapmak istedi bende tamamen çıkardım ilk zamanlar gece 3 kere kaldırıyordum arada kaçak oluyordu tabi qma sonra alıştı şimdi kaldirmiyorum çişi gelince kendi kalkıyor

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 315 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
2 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,981 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Maviiii (183 puan) tarafından soruldu

403,618 soru

12,092,525 cevap

36,386 kullanıcı

...