+7 oy
1,849 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (133,675 puan) tarafından

2 gun once bi post okudum kadinin esi arabada cocuklari çimdikliyomus cocuklarin vucudlari mos mor olmus yaslari ya 3 ve dort yazmisti yada 2 ve 4 bu yasta cocuklarim oldugu icin  taktim kafama posta yazdim post silindi bi kac baska yorumda yazdim yorum gizlendi benim cocuklarimda durmuyo bizzat bu uygulamada olup cocuklarimi goren konusanlar sahittir cocuk bu durmaz ama çimdiklemek morartmak bunlar akil alcak bisi degil lutfen eslerinizin kendinizin huyunu bilirsiniz tavsan gibi uremeye ne gerek var siddetr meyilli insanlar anne baba olmasin olmussada bakamiyosaniz verin sosyal hizmetlere yazik 2 gundur o ufacik cocuklar aklimda 

fatoo postu kapatma tartisma postu degil o kadin cvp yazmadi belki okur diye actim zaten cok post acan biri degilim acmisken kapatma:woot:

17 Cevaplar

+6 oy
(394 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben yazınca herkes isyan ediyorsun diyor.

Benim çocuğum yok, olmuyor. Ama yeğenlerim var abimgil , ablamgil tatile giderler gezmeye giderler surekli bana bırakırlar içimdeki çocuk hasret az biraz yatışsın diye. Her yeri alt üst ederler, koşarak üzerime altlarlar, çok pahalı urunlerimi kırdıkları oldu , eşimin üzerine günlerce çalıştıkları dosyaları hep jelibon yaptılar, vs. Vs. Ama asla sesimizi daha yukseletmedik. Benim evladım olmasa bile onları asla korkutmadık. Arayan bulamaz , bulan kıymetini bilmez. Rabbım böylelerinin elinden alsın çocuklarını,  sosyal hizmetlere , koruyucu ailelere versin. Diyeceklerim bu kadar. Linçleyen buyursun.
(394 puan) tarafından
Çok haklısın canım.  Allah herkese senin gibi anne nasip etsin. Herkese bu bilinci versin inşallah.
(133,675 puan) tarafından
allahim sanada ayni anda ikiz bebek versin her iki meyveyode tek seferde tattirsin
(394 puan) tarafından
Amin canım çokça amin inşallah ❤️
(5,464 puan) tarafından
Bu sefer o kadar linçleyecek birşey yok ki kuzum. O kadar haklısın ki. Sevdoşum sen de.
(394 puan) tarafından
Teşekkür ederim Doga'cım.
-Reklam-
+1 oy
(14,470 puan) tarafından

:D

Ojemi geçirmiş eline ojemiiiiii

(14,470 puan) tarafından
Ne için kuzummmmm ♥️♥️
(13,189 puan) tarafından
Ben kırka merdiven dayamışken ikinci bebeği bekliyorum:') hunili olasım geldi
(14,470 puan) tarafından
Sen şaka mısın nagiiiiimmmmmm ????? Ay ben çok sevindim şuannnnnn kaç haftalikkkk ayyyy hayırla bereketle gelsin kuzummmm
herkesler gebe mervisim☺️❤️☺️❤️☺️❤️☺️
(14,470 puan) tarafından
Herkesler derken kim var baskaaaa :)))
+1 oy
(745 puan) tarafından
O postu sende mi okudun ben baya yazdım fakat silindi sinir olmuştum sonra kendime kızdım insan nickine bakar eder kim nedir diye )))
ben nickini biliyorum
(13,189 puan) tarafından
Kim yazdı sevdoş bunları
isim vermiyim hocam kisisel posta girer kapatirlar
(13,189 puan) tarafından
Tamam bebeğim
(11,483 puan) tarafından
Şu kaynana kpederi çocuğuna düğünde tokat atanı mı diyorsun
+1 oy
(10,057 puan) tarafından
Ne biçim bir baba o öyle tövbe bende kocama kızıyorum çocuklara arada kız diye ay tövbe demem artik
+1
babaya kizmadim ben bellili hasta akli dengesi yok akli basimda olsa çimdijlemez zaten kizdigim sen kadin siz olsaniz naparsiniz diyo ulan sen susmussun git rapor al sikayet et dedim postu gizledi
+1 oy
tarafından
düzenlendi

Burdayım Kız vazgeçtim gitmeyecem ☺☺❤ 

He o postu bende görmüştüm yaa Allah vicdan merhamet versin o kadına da kocasına da kadında da suç var anam öyle yaptığı zaman kocası ya şikayet etsin ya da niye öyle bir adama ( gerçeği öylesine adam demeye bin şahit lazım da) niye çocuk doğuruyorsun kardeşim 

(13,189 puan) tarafından
Hülyacım bebeğim bana bir haber verecektin var mı bir gelişme
var vaarr bayagi var hocam hulyosda
(13,189 puan) tarafından
Yaaaa unuttun mu beni ülyaaaa çok sevindim❤️
tarafından
Canım nagişim aklımdasın ama ozelin kapalıydı unuttum postuna da yazsam ❤
(13,189 puan) tarafından
Hülyoşum çok çok sevindim hadi bakalım inşallah sağlıkla❤️
+1 oy
(998 puan) tarafından
Gerçekten araba sürerken ehliyet alındığı gibi dünyaya bir canlı getiriyoruz yetiştirmek üzere ve bu geçici değil ömür boyu alınacak bir sorumluluk bu kadar önemli bir şeyi de test mi yaparlar rapor mu verirler artık bilinçlenmeliyiz ya bu kadar basit olmamalı. Geçen demiştin sen zaten şimdi iki gün bunu kafaya takıcam o çocuklara noldu diye, bekliyordum senden. Takilmayacak gibi değil 
dunyaya gelmis bakamiyosa versin devlete mis bakilir  o cocuklara kiz milyonlarca aile var tup bebek yaptiramayan imkani olmayam cocuk nasip olmayan yaa devletr vetsinler siddet uygulayacaklarina hic degilse duzgun bi aile alir cocuklar duzgum bi ortamda yetisir vallaha aklimdan cikmiyo 2 gundur
(998 puan) tarafından
Biliyorum canım bende üç tane kaybettim ilk evlendiğimde bir sene içinde komşum çocuklarıyla nispet yapıyordu seccade başında az ağlamadım bi ben bilirim cok üzülüyorum gerçekten onlar bu dünyadaki en masum en günahsız varlıklar
+1 oy
(4,455 puan) tarafından
Haklısın valla benim oğlum dün taksideyken telefonumu fırlatıp attı paramparça oldu üstüne telefonun arkasına sıkıştırdığım 500 TL param ve kredi kartım uçtu gitti hattımı kurtarabildim şu an annemin eski telefonuyla idare ediyorum bırak vurmayı kızmadım bile sadece yaptığının yanlış olduğunu anlattim evde her gün buna benzer bir sürü şey balkondan fırlatıp atıyor ama napim daha 2 yaşında bile değil oyun sanıyor hiç bir şey çocuğumdan daha önemli değil onun canı sağolsun yeter bana kafasındayım
+1
siddetle buyuyup bizim kizmaya korkup cekindigimiz evlatlarimizin karsisina cikacaklar ☹️ bu sekilde bi ailede buyuyen bi cocuk benim evladima es olsa nolcak
(4,455 puan) tarafından
Ayy Allah korusun gerçekten Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı umarım böyle çocuklar büyüdüğünde ebeveynleri gibi şiddete meyilli olmazlar
bi cocuk ne gorurse onu yasatir bacim
+1 oy
(7,073 puan) tarafından

Her zaman diyorum hatta bir arkadaşım bana bu konuda çok kızar Rabbim hakkıyla bakacak olana evlat nasip etsin derim diye bizim burda var bıtane çocukla alakası yok bakmaz pis gezdirir şiddet varmı bilmiyorum ama çocukla kimse oynamak bile istemiyor yazık günah durumuda olduğu halde herşeyden mahrum büyütüyor ne görse ona saldırıyor 

Dediğin postu görmedim 
iyiki gormedin esros valla aklimdan cikmiyo kac kez baska postlardada yazdim yorumu gizledi post gitti veya cevap vermiyo bemde oturdugun yerden o cocuklari dusunup duruyom hastaysaniz probleminiz varsa üremeyin yaa valla üremesinler bizim bakmaya kiyamadimoz evlatlarimozin karsisina boyle yetisip vuram soven doven denk gelse nolcak
+1 oy
(2,055 puan) tarafından

Benim anlamadığım bu insanlar buraya yazarken ne dememizi bekliyorlar beklentileri ne..

Maalesef Bizim burada da çevremde de çok var 

Çok  üzülüyorum:'(

Kocam küçük kızımı canını acıtarak severdi ikizdi minnacık halen yüzü küçük minyop...

Her defasında kızardım halen de kızıyorum Bir keresinde bu gidişle seni boşayacağım dedim...şok geçirdi. Kıza resmen eziyet ediyorsun dedim farkında değilsin..

(2,055 puan) tarafından
Gerçekten de çok yazık
İnşallah ya kadın bir yol bulur yada kocası aklı başına gelir

öyle çok insan var canım ya ..
Sen avrupa'dasın belki orada çok yok bizim bu bölgede de çok var maalesef:-(

Ama Ben bundan 1,5 yıl önce falandı pazara gitmiştim o zamanlar hamileydim bir tane adam nalbur gibi bir şeydi eşya satıyordu bir tane adamı ip verecekti galiba ben biraz uzaktaydım çok fazls
Değil ama etrafında 10 adam rahat vardı oğluna ipi verdi gerdir diyordu oğlan görsen titriyordu gerdirmeyi bilmiyordu iki defa söyledi çocuk anlamıyor 8-9 yaşlarında var yok

o oğlaanı aldı pazarın ortasında havaya kaldırıp yere attı kilitli taşların üstüne oğlan nasıl mahçup oldu ağladı uzaklaşmaya başladı babası yine bağırdı buraya gel diye korktu gelmedi gidip vuracaktı oradakiler susturdu..

Ama kim bilir  evde çocuğa ne yapmıştır hiç unutamadım o zaman 2 hafta hep düşünüyordum belki daha fazla oğlana ne oldu diye
burda boyle seyler yok dun okullar kapamdi bak evde benimkiler kavga ediyo birbirlerini çiziyolar tirnaklariyla  gorursem ayiriyorum gormez snr fark edersem okula gittigimde ohretmene soyluyom boyle oldu diye zaten buyuk insanmi yapto cocukmu yapti anliyolar kuzey gecem yil kışın evde bisiklet suruyodu benim orta sehpamda köşeli oglum duscen yapma etme derken haliya takildi sehpaya carpti dudagi patladi yarildi kanada ogretmene hemen soyledim gecen hafta kuzeyin siniftan bi cocugu aldilar sosyal hizmetlere vucudunda morluk gormus ogretmenler bi kac kez ust uste gormusler kadin cocugu sabah birakmis ogleden snr almaya gittinde cocugu devket aldi demisler valla o kadim napti bilmiyom cidden siddet goruyosa alsin devlet anne baba bakamiyosa devlet bakar
(2,055 puan) tarafından
Ne güzel canım.. öyle yapmışsa alsınlar..

Ama çok sıkı denetliyorlarmiş
Benim öyle olsaydı işim çok zor ..

Bazen kızlar ikisi birbirine giriyor anlatamam

İkizlerim şimdiden kavga etmeye başladılar
Daha yarım saat önce kızım elinde kaşıkla nasıl oğlanı dövüyor hemen elinden aldım

Geçenlerde de çekmeceden oklavayı almış oğlunun kafasına vurmuş ay kafasını görmen lazımdı başta çok fark etmedim saçını kestikten sonra ortaya çıktı izi çıkmıştı kıpkırmızı tüm sülaleden azar işitmiştim

Allah'ım minnacık ablalarını bile dövüyor derdim ortanca kızım kimseden Korkmaz ondan korkuyor
Yeni doğduğunda ilk 4 ay hep acırdım kızım küçüksün minnacıksın kardeşlerin hepsi seni döver diye hiç öyle olmadı
anne olmak sabir isi kuzey plastik sandalyesi var almis dondurucunun onunr koymus şimoşu cikarmis sandalyeye acmislar dondurucuyu kuzey şimoşun kafasini itiyo dondurucuya sokmaya calisiyodu ☺️☺️☺️ bi şok gecirdim
(2,055 puan) tarafından
Ah çocuklar..
Kolay gelsin sana..
+1 oy
(3,146 puan) tarafından

image

Sabah Kuzey yapmış daha da niceleri,aldı bide süpürdü sonra kendi:)
benim duvarlar koltuklar heryer kalemle boyandi boyayin diyom saldim cayira
+1 oy
(2,647 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın 
ama ben nick biliyorum yorumda yapiyo aktif
(609 puan) tarafından
Kim kadın nicki ne
yazmiyim simdi yasakdir postum kapanjr
(609 puan) tarafından
O kadını şikayet etsene canım o çocuklara yazık devlet koruma altına alsin içim acıdı benim de onlar hep şiddet gorucek oyle anne baba olmaz olsun iki tane kızım var yüzlerine bakmaya kıyamıyorum ya
postu sildi
+1 oy
(9,718 puan) tarafından
Ebeveyn tutumu cocukta herseydir. Cocuk yaramazlık yapıyosa ebeveyn kendine baksın 
yaramazlikda yapar normal yasi neyi getiriyosa yapar ama cocuga siddete karsiyim ben burda boyle yazdilarmo takiyorum.kafama
(9,718 puan) tarafından
Tabi yapabilir yavru ne bılsın
+1 oy
tarafından

Ilgın TV yi çizdi bildiğin delmis 4 yerinden ondan bana hatıra olsun 

Bir kaç gün önce besigimiz kırıldı olsun canı sağolsun 
Yatak kırıldı yattığı olsun yenisini alırız iki kardeşe 
Saatimi kırdı altın olsun saatçi yapar 
Sandalyede baldan oturulmuyir olsun bugün silemedim yetişmedi ama yarın silerim 
Ev duvarlar delindi birşeyler attığı için yaralandı olsun bir kova boyaya bakar hepsi birde ustaya 
benimkilerde tv ye cam sil sıktı bozdulardi 1 ay olmadi yeni aldik
tarafından
Çocuk bu bacım çocuk olur ya canları sağolsun
+1 oy
(935 puan) tarafından
O kadar haklısın ki
☹️☹️☹️ o cocuklar aklimdan cikmiyo
(935 puan) tarafından
Herkes anne olamaz babası dahi olsa ao hareketi yapmasına izin vermeyecek ay ne bileyim herkes farklı kafada
0 oy
(66 puan) tarafından
Sevdaaaaaa kacjnciyi dogrudun kizzz
tarafından
2 çocuğu var
(1,370 puan) tarafından
Baby boyum çoktandır aktif değil . Birşey mi oldu acaba
(66 puan) tarafından
Haberim var canim
(66 puan) tarafından
Bilmiyorum ki bende yeni geldim gibi gibi
(1,843 puan) tarafından
Sen o zaman simosa diyorsun canim iki cocugu var şimal ile Kuzey ben yeni hamile sandim
0 oy
(6,081 puan) tarafından
Canım merak ettim bebegin deki  elinde çıkanlar neymis götürdünmü dr
(12,720 puan) tarafından
Kız ordada mı var
varmis yaa
(6,081 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım  benim oğlum ilk olani çok ağır gecirdi çok çektik 2 hafif gecirdi
hamd olsun cok agir atlatmadik yaa
(6,081 puan) tarafından
Çok şükür canım  sevdim valla  zor bir hastalık  çünkü
0 oy
(674 puan) tarafından
Sildim Sildim 
aay foto paylasti sen ne ara yakalsdin gene☺️☺️
(674 puan) tarafından
Ya fato bacı sizde uygulamaya özelden foto atma şeysi getirin litfeeennnn jgjfjfudt
Foto attım sevdoşa
aay bide ozelden grup yazismasi olsun please
(674 puan) tarafından
Hemşo kıyağı yap bana arada foto paylaşmak için hortlatim eskileri
(674 puan) tarafından
Aaa evet oda olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 832 göst.
0 oy
29 cevap 926 göst.