+1 oy
771 göst.
Diğer kategorisinde (1,620 puan) tarafından
Eşimle.buyuk tartıştık bugün markete gitmiştik dönüşte kardeşim görüntülü aradı benim düğüne gitmiş öylesine göstermek için aramış.kapattik eşim delirdi ne arayıp duruyor lüzumlu lüzumsuz araiyor mesaj atıyor bilmem ne küfür etti bir sürü.acayip sinirim bozuldu moralim sıfır 

20 Cevaplar

+2 oy
(5,905 puan) tarafından
Mağara adamı galiba kocan kardeşim isterse günde 40 kere arar kimene yahu
(5,905 puan) tarafından
E o zaman kocan hasta ciddi anlamda tedavilik
(1,620 puan) tarafından
Emniyette memur kendisi gidemez psikologa falan. Bana kalsa gitmeli ama asla gitmez memur olmasa da kabul etmez
(390 puan) tarafından
Emniyet kimlere emanet desene.. Yazık...
(1,620 puan) tarafından
Eğer böyleleri varsa cidden yazık bütün işlere işçi alirken kesinlikle psikiyatri bölümüne gitmeleri gerekiyor sıkıyorsa yapsın iş yerinde böyle asilik sinirlilik bı dakka tutmazlar onu bildiği icin sesi çıkamıyor orda evde patlıyor
(254 puan) tarafından
Arkadaşlar işten ötürü zamanla askerler polisler böyle oluyo. Yaşadıkları stres olan olaylar hangimizin psikolojisi dayana bilir? Emin olun onlarda başta bizler gibiydi zamanla böyle oldular
-Reklam-
+1 oy
(394 puan) tarafından
Niye? Kendi kardeşi arayınca da böyle diyor mu ?
(394 puan) tarafından
Canım buna doktor napsın. Seref.sizligin tedavisi yok maalesef.
(1,620 puan) tarafından
******** biraz ağır oldu o kadar değil de var yani bı yerlerde sorun
(394 puan) tarafından
Erkek kardeşinden kıskanıyor seni. Oturup düşün.
(1,620 puan) tarafından
Yani ben öyle olduğunu düşünüyorum niye rahatsız olsun ki her zaman zaten aramaz çocuk muymus o kocaman adam niye seni arıyor diyor
tarafından
Benim yapacağım yorumu yapmışsnz gerçekten demekki kendi kardeşine de farklı gözle bakıyor tövbe. Emniyette çalışanların yüzde doksanı aşırı kıskançlar nedeni ise kendileri eşlerini aldattıkları için sürekli çapkınlık yaptıkları için kendi eşlerine de o gözle bakıldığını düşünür
+1 oy
(460 puan) tarafından
Kıskançlık değil bu hastalık resmen
(1,620 puan) tarafından
Kendisine desem delirir kesin
+1 oy
(10,687 puan) tarafından
yok daha neler kardeşinden de kıskanıyorsa hastalık artık bu
(1,620 puan) tarafından
Ben öyle düşünüyorum bilmiyorum umarım yaniliyorumdur
+1 oy
(2,233 puan) tarafından
Eşin eğer ailesinden biriyle konuşursa onu pişman et benim eşim karışmazda karışacak öylemi ters döner ona o ev 
(1,620 puan) tarafından
Beni ilgilendirmez kiminle konuşursa konuşsun
+1 oy
(2,098 puan) tarafından
O telefonu onu bi tatafina sokarim gorur ozman kufuru bagrmayi sala.kmidir nedir kardesmdende herald ekiskqnmaz yada aranzdaki iliskiyi kiskaniyor olabilir kendi kardesleriyle arasi iyi degilse eger
(1,620 puan) tarafından
2 kız kardeşi var pek iyi değiller yani sorun yok aralarında ama bı bağ da yok abilerini aramaz sormazlar eşim de öyle
+1 oy
(375 puan) tarafından
Ya ne güzel arıyor msj atiyor sahip çıkıyor ezdirme cnm kendimizi 
+1 oy
(86 puan) tarafından
Allah aşkına hadi kaynın yani eşinin erkek kardeşi olsaydı , dünyanın durumu çok kötü görüyoruz kıskançlık ediyor diye azda olsa hak veririrdim ama söz konusu öz kardeşin olunca çok saçma geldi. Bence bu kesinlikle bir hastalık bir psikiyatriye götürsen iyi olur ve ne olursa olsun eşinin asla sana ve aile küfür etmesine asla izin verme
+1 oy
(16,235 puan) tarafından
Kardeşim beni aradı diye kardeşime küfür edecek afedersin onu i.tin bir yerine sokar çıkarırım o kim k.opek
+1 oy
(741 puan) tarafından
Valla ben mi yanlış düşünüyorum acaba yorumlari okudum herkes eşini suçlamış.Adam polismiş her gün beler duyuyor görüyor.Demek ki kardeşinin hal ve hareketleri hoşuna gitmemiş vardır bir bildigi eşinin.Demissin alkol aldı gece 3 te eve geldi diye ben burada eşine hak veriyorum kardeşim de olsa gece 3 te alkol alıp bana gelemez kardeş kardeşe neler yapıyor şu devirde.Yada binadan biri görse eşin eve gece birini alıyor dese ne yapacaksın.Benim kardeşim de olsa çok önemli olay olmasa beni arayamaz istediği saatte.O evde éşin ve sen kalıyorsun kardeşin değil.Evin huzuru kaçmaması icin kardeşine biraz mesafe koy. Yada çocuklarınız varsa kötü örnek olur diye düşünüyor olabilir eşin 
(741 puan) tarafından
Canım eşin haklı küfür etmesi hoş olmamış ama diğer şeyde haklı alkollü insan ne yapacağı belli olmaz birde erkek gücün yetmez onu durdurmaya hani kız kardeşim olsa neyse derim. bunlar sıkıntılı sen kardeşinle konuş böyle alkollü eve gelme falan de.Herkes burada yorum yapanlar kardeşini kıskanmış demiş.Tabiki eşin kıskanır seni size zarar gelmesinden kıskanır korkar gerçekten haklı birde polismiş benim kız kardeşim de polis her gün neler neler görüyor .Erkek kardeşin efendi gidip gelip gitse musait zamanlarda arasa eşin bu kadar tepki vermezdi emin ol.Kardesin de olsa eşinle aranızı huzurunuzu bozmasına izin verme canim.
(1,620 puan) tarafından
Eşimle Bozustuk zaten konuşmuyoruz aynı evin içinde. O da kendince haklı ama birden anı çıkışları canımı sıktı sinirlerine hakim olamıyor ne dediğini bilmiyor
(741 puan) tarafından
Canım polis olanların bir çoğunda öfke problemi var .barışırsınız tekrar sıkma canını
(1,620 puan) tarafından
Polis değil bekçi eşim polisten farkı yok tabi
(741 puan) tarafından
Aynen canim konuşup duzeltirsiniz aranizi
0 oy
(3,779 puan) tarafından
Sana mi sorucam kardesimle konusurken der umursamazdim ben. Istedigi kadar afkursun.
(1,620 puan) tarafından
Ben hiç cevap vermedim susmuyor zaten karı gibi çenesi var ben cevap vermedikçe iyice kuduruyor
(3,779 puan) tarafından
Hahaah ay beni guldurdun :D
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Lizumsuz zamanda aradiysa bilemem ama benim eşim kardeşimin aramasina karışamaz 
(1,620 puan) tarafından
Ona göre lüzumsuz birlikte otururken ne bileyim disardyaken eşimle birlikteyken denk geliyor napayım.oyle.gece yarısı veya sabah falan aramaz yani
(9,962 puan) tarafından
E canım ona göre mi ayarlicaz kendimizi
0 oy
(4,343 puan) tarafından
söyle başkasının  kardeşimiki sinir  oluyorsun  kardeşim  ile konuşamayacaksam  kimle konuşayım 
(1,620 puan) tarafından
Sen evli barkli çocuklu insansın da zırt birt aranmaz da çocuk mu o canı sıkıldıkça seni arıcak falan filan sıktı valla beni
(4,343 puan) tarafından
söyle sende kendi ailenle konuşma  delidir nedir
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Eşin normal davranmıyor canim . kardeşin isterse sende istersen yatıya bile kalır yanı kiskanmak nedir ?tibe estağfurullah 
(1,620 puan) tarafından
Yatıyor geliyordu arada sırada bayadir gelmiyor çalıştığı için bı şey demiyor o duruma kendisi gelsin kalsın der hatta
0 oy
(28,741 puan) tarafından

Tövbe kafası iyi değil eşinin 

0 oy
(2,065 puan) tarafından
Ben zaten eşlerin gereksiz kıskançlıklarını hiç anlamam eşim anneme izin vermez konuşmama izin verme yok kocam annesini çok arar bırakın artık bu saçma kıskançlıkları kardeşin tabi arayacak seni ne güzel ablasını düşünüyor özlüyor demekki eşinin yaptığı saygısızca 
(1,620 puan) tarafından
Saygısızlık zaten onun yaptığı saçma.sapan var zaten başka kıskançlıkları.burda anlatsam nasıl normallestiriyosun derler
0 oy
tarafından
Kardeşin sizin huzurunuzda bir aranızı bozma durumu varsa eşn haklı ama seni araması çok normal arıyor ne güzel kardeş sonuçta 
(1,620 puan) tarafından
Yok asla yok öyle bı şey öyle.kotu dusinceleri olan biri zaten değil ama eşime sor bide
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Benim eşimde rahatsız olur hatta bazen bende ama bizim durum farklı benim kardeşim 9 yaşında ve Instagramda her gördüğü şeyi atar bazen de sürekli arar şakasına der bide 
(1,620 puan) tarafından
Yok benim ki 22 yaşında o da diyor küçük olsa çok da ciddiye almam küçüktür derdim diyor
0 oy
(687 puan) tarafından
Töbe ya daha neler duyacağız bence eşini bu konuda uyar hatta sl karşına açık açık konuş derdin ne diye. İnsanın kardesi de ariyamiycaksa yani 
(1,620 puan) tarafından
Kafasında neler dönüyor düşünüyor bı bilsem
0 oy
tarafından
Acaba eşin de kardeşine farklı gözle mi bakıyor herkesin kardeş ilişkisi farklıdır seni aramasından ya da yatıya kalmaktan rahatsızsa kusura bakma senin eşinin gözü dışarda hani mesleğinden dolayı görüyor ediyor demeyin o meslekte çok var eşini aldatan arkadaşının eşine bakan ne bileyim karı kız ayağı olan insanlar genelde o şekil davranır kişi kendinden bilir işi diye bi laf var tabi kardeşiniz gece 2,3 te görüntülü arıyorsa ya da normal sohbet için arıyorsa eşiniz haklı olur
(1,620 puan) tarafından
Kardeşine falan asla başka türlü bakmaz lafı bile olmaz da.kardesim yatiya da gelmişti ama sorun olmamıştı hatta kendi dedi gelsin kalsın diye. O kadar ileri saatte de aramıyor 12 diyim en geç

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
+1 oy
46 cevap 986 göst.
13 Eylül 2024 Aile kategorisinde SehribanGorel (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 225 göst.
0 oy
5 cevap 448 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu

401,989 soru