0 oy
154 göst.
Aile kategorisinde (45 puan) tarafından
Erkek Kardeşim Hıc Söz Dinlemiyor Ve Ve Bu Konu Canımı Sıkmaya Başladı Ne Oda Toplanıyor Ne Kıyafetler Hiç Sözüm Geçmiyor Fikri Olan Hep Sanane Sen Yap Ablasın Ya Annem Olsaydı Yapardı Diyor 

3 Cevaplar

0 oy
(6,143 puan) tarafından
Kaç yaşında ki canim
(45 puan) tarafından
Herzaman Merhametliyim Ben Urasıma Onlara Uymadım Konuşmuyorum Zaten Onca Lafları Ettikten Sonra
(375 puan) tarafından
Sen sakın onlara uyma. Ve sadece şunu düşün sen urasa nasıl davranırsan bır baskasıda aynı sekıl senın çocuğuna davranıcak   bunu bil ve böyle davran  kalbını kırma  kırık kalbın duası da bedduası da tutar
(45 puan) tarafından
Tamam Canım Bundan Sonra Nederse Yapıcam Yeterki O Iyi Olsun Ondan Başka Kinsem Yok
(375 puan) tarafından
Allah razı olsun senden çok teşekkürler   ... Çünkü ben şuan o çocuğun kalbının ne kadar üzüntülü olduğunu empati kurarak hıssettum     ve öyle garıpler üzülmesin
(45 puan) tarafından
Üzmem Canım O Benim Herseyim Canım Kanım Kiyamam o güZel yüreğine Sağlık cok merhametlisin
-Reklam-
0 oy
(4,138 puan) tarafından
Bu senin camasirlarini karıştıran miydi ya? Anneniz vefat mi etti bi yere mi gitti? Eger hep seninle yasayacaksa bunun ergenligi de var bi padagogla konuş bence. Cunku ergen oldugunda daha hırçın olacak
(45 puan) tarafından
Evet Hep Benimle Yaşıcak Sokağa Atamam Ya Depremde Vefat Etti
(4,138 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin. Travmatik bi kayip oldugu icin daha cok etkilenmis belliki. Sen profesyonel bi destek almaya çalış. Dedigim gibi ergenlikte daha da hircinlasabilir sizden kopabilir. Cunku ailesini kucukken kaybedenlerde buyuyunce biraz daha vurdumduymaz yasama sekli olabiliyo.
(45 puan) tarafından
alicaz tabiki ama annem varken dogdugunda en cok bana düşkündü ben büyüttüm ama artik benden soğumaya uzak durmaya başladı
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Heveslenmesi lazım iş yapması için. Bnm oğlan 8 yasiqda şuan çamaşır yıkar kek yapar . Makineye çamaşır atar asar  . Ben yapmasını istemiyorum o ayrı konu . İçinden gelmesi lazım birde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Umayy17 (1,914 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 247 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 160 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,974 soru

12,102,081 cevap

36,418 kullanıcı

...