+1 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Psikolojik olarak iyi değildim deprem oldu kardeşim benle kaldı o sırada dershaneye gitti ilk sene istediği bölüm gelemedi o sırada da tayin çıkmıştı eşim farklı şehire dış karakola gitti evimizi götüremedik  yine kardeşimle kaldık o dershaneye gitti geldi depremden dolayı ailemle kalamadı konteynerdalardı yer yoktu bende kardeşim içinde iyi olur o kafayla yapamaz bende tek başıma yapamam dedim baya mutluydum şimdide eşimin tayini merkeze çıktı geldi yanımıza ama kardeşim gidiyor ailem gel diyor ameliyat olucak burnundan tercih yapıcam yine olduğumuz ile diyor ama eşimde bende aşırı alıştık ne komşuya ihtiyaç duydum eşim gittiğinde işe bir ses olmuştu bana önceden sessizlikten kafayı sıyırmıştım şimdi hem kendim tekrar sıyırırım diye korkuyorum hemde kardeşimi baya özleyeceğim aklıma gelip duruyor diğer ay annemlere bende gidicem hep beraber olucaz ama o 1 ay bana bir ömür gibi eşimde iyi ama sessizdir yani konu konuyu açamayız o da açamaz napıcam bilmiyorum ya içimi dökmek istedim size o da gitmek istemiyor ama abla mecbur diyor 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sağlık olsun canım çok mu uzaksiniz
(1,541 puan) tarafından
8 saat birtanem kızımda var tek gitmeye giderimde 2 yaşında ya gram durmaz otobüste eşimde diğer ay gidelim sen gidersen ben napıcam burda diyor kaldım yani kardeşimide bırakmak istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,789 puan) tarafından
Gitmesin yaaa kiyamam 
(1,541 puan) tarafından
Söylerken bile gözlerim doluyor keşke gitmese diyor burnumu yaptırmasam geç gideriz beraber giderizde burnum var diyoe bende gidersem hem konteynerde ailem hemde dedeme bakıyorlar eşimde diyor sen gittin ben napıcam diğer ay gidelim diyor da 40 gün ömür gibi geliyor bana
0 oy
(390 puan) tarafından
Taş yerinde ağırdır canım.  Eninde sonunda gidecekti, alışmaya bak.
(1,541 puan) tarafından
Evet biliyorum da yani bir şehirde birin bile olsa nefesin çikiyor ama ne komşuluk kaldı ne de kocamla hergün muhabbetimiz aşırı oluyor zaten genellikle işte hep kardeşimde benimle iyiydü bende onunla yoksa biliyorumda tekkende psikolojim çok bozuldu gidemedim gelemedilerde
(390 puan) tarafından
Anlıyorum seni canım.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 190 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,566 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
25 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Thinkofvictory (1,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 371 göst.
2 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,612 soru

24,620,897 cevap

364,599 kullanıcı

...