0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Kızlar benim evim teraslı iki odam var biri yatak odası biri oturma havalar sıcak terasta oturuyoruz normalde kapalıyız kısa kollu eşofmanla geziyorum hep evde az önce eşim babasına gelmiyor musun buraya diyor kendisi oturmak istiyorsa gitsin hava zaten sicak gelince kapanmak zorundayım çocuğuma da süt veriyorum zaten terliyorum bende hava sıcak kısa kolluyum niye çağırıyorsun diyorum napim kovimmi diye bağırıyor bana ***** sanki kov dedim anlayışsız pislik abartıyor muyum zaten hava sıcak bari evimizde rahat gezelim

4 Cevaplar

0 oy
(7,062 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Senin kocan aileci artık bunu biz bile öğrendik be canım 
(275 puan) tarafından
Valla anne babana bu kadar düşkünsun evlenmeseydin onların koynundan cikmasaydn dedim
(275 puan) tarafından
Emin ol bilsem zaten böyle bir insanın koynuna girmezdim böylesini eminim gormemissinzdr
-Reklam-
0 oy
(5,080 puan) tarafından
Sürekli çağırmıyorsa sorun etmezdım ben. Bieliktte mi yasıyosunuz tam anlamadım ama. 
(275 puan) tarafından
Alt katimda oturuyor ya bugün işten gelmiş 2,3 saat zaten aşağıda oturmuş eve gelmiş çok mu ayrı kalmış da özlüyor mersinde yaşıyorum havalar aşırı derece sıcak
0 oy
(146 puan) tarafından
Canım eşinin babası sana haram değil ki kısa kollulu gezebilirsin yani tek sorun buysa
(275 puan) tarafından
Onlar öyle demiyor işte çoraba kadar giymemi istiyorlar eşim sanki benimle tek kalmamak için takla atıyor sohbet ediyorduk ikimiz tek birden babasını çağırdı biliyor babası gelince benim kalkmam lazım babasının yanına oturmam bile ayıp bunlar için
(146 puan) tarafından
Yani o zaman sen çok haklısın canım hangi çağda yaşıyorlar ama bence en büyüm suç eşinde madem biliyor yanımda durmayacağım çağırmayacak
(275 puan) tarafından
Gelmiş bide hoş geldin de diyor her gün 5,6 defa gördüğüm insanlar sanki ayda yılda bir geliyorlar saka gibi ya kavga etmeye yer arıyor kavga etmesi gereken kişi benken
0 oy
(394 puan) tarafından

Ya yok olursan ? :D

(394 puan) tarafından
Çok abartıyorsun bence
(275 puan) tarafından
Çok abartmiyorum bak az once de annesi geldi oğlumu uyutuyorum en ufak sese kalkan bir çocuk annesi bağırarak konuşuyor soru sordu bende sessiz bir şekilde cevap verdim eşim gelmiş kadına niye hoşgeldin demiyorsun diye cikisiyor bana ya günde kaç defa gördüğüm insanlar her defasında hoşgeldin mi diyeceğim Çocuk ayağımda kalk meyve getir diye bağırıyor
(394 puan) tarafından
Çocuğu kayinvalidenin ayağına versen. Hem sen dinlenmiş olursun. Hemde işini yapabilirsin kuzum.
(275 puan) tarafından
Almıyor ki işte iki dakka kucağına verince söylenmeye başlıyor bide sallayacak mı verince diyor ben hastayım benim kalbim ağrıyor ama düğünlerde halay çekiyor
(394 puan) tarafından
O zaman çok haklısın.  Kusura bakma. Esin kalksın kendi getirsin ,agirlasin misafirini.

İlgili sorular

+11 oy
15 cevap 588 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 379 göst.
16 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ela94 (1,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
14 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Fatma001 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 753 göst.