0 oy
529 göst.
Aile kategorisinde (159 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar post açmıştım daha öncede kardeşimin düğünü olacak diye biz düğün için başka memleketten kalktık geldik damadın annesi gile düğüne üç gün kala damat biz burdayken hiç gelip kalmadi bizle hoşgeldine falan gidip hep ablasında falan yattı kardeşimi de başka ablasında yatırdı bizim yanımızda bırakmadı kardeşim yolculuktan geldiğinde ise onu direk eve götürdü kardeşim ile arkadaşı evi düzenlemeye gittiler bir günlük yol yorgunluğu açlığı umrunda olmadan evi düzenleyin dedi gece bire kadar iki gün kardeşime iş yaptırdı bide arkadaşına kardeşim de ağlamış annem orda son günlerim onların yanında değilim diye bide kardeşimin kinasindan takılan paralarını da harcamış ki kardeşim de az bir para kalmıştı damat ne kendi ailesiyle ne kardeşimle anlaşamıyor bizim aileyi de beğenmiyor kardeşime senin ailen benimkinden beter demiş yanımızda com yumusak hareket ediyor ama dişini hep kardeşime gösteriyor en ufak şeyde ona kızıyor bağırıyor kardeşim hep ağlıyor daha çok şey var yazacak uzun olacak diye yazmıyorum ne yapacağımızı bilmiyoruz çok üzgünüm 

14 Cevaplar

0 oy
(1,936 puan) tarafından
E geçen de evim kirlenecek diye seni kabul etmemiş seni kırmıştı üstelik, elbet kıymetinizi anlar dedik de çok çabuk olmuş sanki 
(159 puan) tarafından
Evet ama keşke böyle olmasa yine mutlu olmasını isterim
-Reklam-
0 oy
(5,841 puan) tarafından
E kardeşin bu durumda size sarılacağı yerde birde size burun kıvırıyor sizi istemiyor kusura bakma ama müstehak diyesim geldi 
(394 puan) tarafından
Bence eşi kendi kötü olmamak için kızı kötü ediyor.
(159 puan) tarafından
Ya belki de bilmediğimiz çok şey var yinede mutlu olmasını isterim
0 oy
(2,677 puan) tarafından
Ve siz hala bu evliligi onayliyormusunuz?

Kusura bakmayin balik baştan kokarmiş 

Kardeşinizin neler yasayacagi o kadar belli ki 

Buradaki kaynana eş postlarini okursaniz anlarsiniz

Ustelik kardesin agladigina gore pek dişli güçlü bir kadinda degil 

Annen kardeslerim burdayken ne diye sizinle durayimniş yapayim dememis

Evlendikten sonra damat bey anasinin bacisinin evinide temizletir bebegi olur size gosterneye yeltenmez

Sizin ki bile bile lades bence kardesin gec olmadan gozunu açsin yada siz açin

Koca bulunur ama genclik bulunmuyor 
(159 puan) tarafından
Bende ilerde birşeyler olmasındansa şimdi bitirsin derim ama herşey hazır yarın düğün olacak bu saatten sonra da nasıl olacak diyor kardeşim
(2,677 puan) tarafından
Valla bu evlilik çok gitmez zaten ben soyleyim
(159 puan) tarafından
Ben adam ona kötü bişey yapar diye korkuyorum
0 oy
(2,425 puan) tarafından
Kendi sesini çıkarmadıkça bişey yapamazsiniz. Ne söyleseniz evliligine müdahale olacak. Sikayetciyse ağlayarak çözemez. Sadece kardeşin için demiyorum, cevremde o kadar çok esinden yakınıp ailesi araya girince kocamda kocam diyen varki böyle yaparak annelerin yüreğine kor düşürüyorlar. Elbet ailesi ile paylaşabilir ama elinden geleni yapıp cozemiyorsa
(159 puan) tarafından
Evet bizi dinlemiyor da zaten
0 oy
(121,811 puan) tarafından
yani gurbet zor ama yoldasin iyiyse bi nebzede olsa iyi oluyo insan dugun olmadan biraksin kardesin bu isi bititsin
valla kucagi cocukla donse napcak omur boyu konusmak zorunda kalcak birakin milleti 3 gun konusur snr unuturlar valla siz yanarsiniz oylesinden kocada olmaz damatta
(159 puan) tarafından
Bırakmaz ki canım arkadasi da diyor bir iki ay evli kal olmasa altınları al çık o evden
canini alip cikarsa sukur etsin biraksin altini falan
(342 puan) tarafından
Ne kadar cahilce 2 ay evli kal olmadı altını al gel  
Ha nede olsa altınınj alıp geldi teselli mi olucak yani altın bu noktada  kadının adı dula cıkmıs 2 ay için Altını mı düşünüyor
(6,331 puan) tarafından
2 ayda karnında bebekle dönerse görür o zaman altını
0 oy
(4,624 puan) tarafından
Yol yakınken döndürğn kızı bence. Bırakın kötü siz olun ama ayrıl dıyın. Böyle eblılık olmaz. Istısnalar kaideyi bozmaz. Hıc bı evlılıkte böyle temellerle saglıklı yürümez 
(159 puan) tarafından
Aynen simiden böyleyse ileriyi düşünemiyorum çok zor
(4,624 puan) tarafından
Bak 2 kardeşim millet ne der diye dıye evlendı. Sonra boşandılae cocuklar perperışam oldu şımdı. Keşke göz göre göre yaomasaydk dıyorlar. Gercektem cok içten söyluyorum bu adam bu kıza en mutlu gunlerınde bunu yapıyorsa evlenınce neler yapmaz.
(159 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum canım ona önceden de dedim milleti değil kendi menfaatini düşün ama yarın da düğün:(
(4,624 puan) tarafından
İnan sankı au an kardeşimin yasadıklaeını yasıyormus gıbı geldı. Çok üzüldüm adına umarım söyledıklerımızın aksı çıkar da bu son ağlayısı olue kardeşinin
(159 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Eee daha ne bekliyor kardeşin madem bu adam baştan beri böyleydi böyle bir adım atmıyacaktı yol yakınken bıraksın bence ,şimdi böyle davranan evlenince Allah bilir neler yapar 
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Zor valla canisi o dönem de inan insanın gözü aşk dan kör oluyor bende eşimin ne olduğunu bile bile göre göre evlendim Nişan günüm düğün günüm eşya seçme gelinlik seçme hepsi burnum dan geldi yine de evlendim şuan bosaniyorum. Senin de yapcak biseyin yok. Bazen kaderini degistiremiyorsun.
0 oy
(14,088 puan) tarafından
Bile bile yangına gidiyor kardeşin İnşallah evlenince mutlu olur 
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Bu evlilik yürümez maalesef . Başlamadan bitirsin bence. Yine de hakkında hayırlısı. Umarım yanılırız
0 oy
tarafından
Yol yakınken kardeşin vazgeçsin bu işten ağlayıp sızlamakla şikayet etmekle olmaz bu işler 
0 oy
(52 puan) tarafından
Arkadaşımın ablası da nişanlanmıştı adam ona düzgün davranmıyorms arkadaşım telefon konuşmalarına denk gelmiş  sonra ailesine söyledi nişanı attırdı ablası korktuğu için bir şey demiyordu herkes çevre akrabalar falan arkadaşımı suçladı ama arkadaşım hiç umursamadı ömür boyu ablam mutsuz olacağını şimdi olsun dedi. Şimdi ablası başkasıyla evli mutlu mesut yaşıyor
0 oy
tarafından
Valla yol yakınken şutlasin hiç bir şey için geç değil 

Ben de düğüne 10 gün kala nisan attım ev vs her şey dayalı düşeliydi sadece çeyizim gitmedi ama koltuk ve beyaz esyalarim gitmişti alın hepsi sizin olsun dedim geri istemedim 
0 oy
tarafından
Sizlerdede hata var ama ne diye aceleye getirip tanışma nisan olaylarına musade ettiniz ki en wzindan sevgili dönemi olarak biraz birbirlerini tanımlarına musade etseydiniz ama artık olan olmuş sırf düğün tarihi alındı maddi durumu iyi elalem ne der diye kendi hayatını mahvetmeye değer mi evlendikten sonra kucağında çocuk annesinin yanına dönmesi daha mı iyi Allahını seversen şu millet denen illet takımını takmayın yarın öbür gün mutsuz okursa kucağında çocuk kardeşin ortada kalırsa onlar mı sahip çıkıp bakacaklar ikisine yazik etmesin kardeşin kendine

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 239 göst.
16 Eylül 2023 Aile kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,102 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (159 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 285 göst.
23 Eylül 2021 Aile kategorisinde DuyguHira (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 402 göst.