+2 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (62 puan) tarafından

Mutlu değilim eşimle severek evlendik maddi manevi her zaman yanında oldum 6 yıl oldu eşim kahve de mutlu arkadaşları ile mutlu işinde mutlu kızımızla mutlu ama benle ilgili değil bir sorun varmı diye kaç kez konuştum gayet sakin ve umursamaz halde yok dedi  herşeyi ben abartıyor muşum işten gelir yemek yer maç izler çocukla ilgilenir benimle muhabbet yok karı koca hayatımız ayda alemde neyin eksik diyor bakıyorum bazılarının birşeyi yok ama eşi nasıl ilgili gerçekten üzülüyorum imreniyorum alışveriş yapıyorum çok kilo aldım çok sigara içmeye başladım defalarca dememe rağmen umursamıyor n'olacak bilmiyorum kime danışayım tek kızım bilemiyorum ona karşı saygısızlık kıracak birşey de yapmıyorum her konuda destekliyorum ama eşim hiç oralı değil 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,555 puan) tarafından

Herkesten her her şeyden önce  kendine sen değer ver her zaman mesela kilo vermekle başlayabilirsin sigarayı azaltabilirsin niye kendine bu kötülüğü yapıyorsun kızın için dimdik dur ve eşini karşına al açık açık konuş derdi neymiş diye sor

(62 puan) tarafından

Kaç kez konuştum dedim ya ona göre normalmiş ben abartiyormuşum kadın ilgisiz kalınca mecburen ya yemeğe yada sigaraya sarıyor benimde o hesap

-Reklam-
0 oy
(2,464 puan) tarafından

Bazı insanların mizacı böyle tatlım değiştiremiyorsun. Seviyordur ama belli edemiyordur dediğin gibi yoğun ilgi gösteremiyordur. Ciddi bir şey yoktur altında. Sen de çok haklısın da değiştirmek çok çok zor olur.

0 oy
(3,526 puan) tarafından

Senin yapman gereken tek şey var. Eşini umursamamak sadece kendine odaklanmak. Kaçan kovalanır hesabı. O konuşmuyor mu sende konuşma. O yokmuş gibi davran. Kilo aldım demişsin yemene dikkat et evde spor yap bir haftada enerjin değişir. Giyin süslen kendine bak.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 793 göst.
7 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 520 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Glstanbeste (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 959 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Oykulku (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 457 göst.