+2 oy
1,743 göst.
Aile kategorisinde (87 puan) tarafından
Kızlar biliyorum biraz ayıp ve komik ama eşim maalesef özellikle uyurken çok gaz çıkarıyor bunu ona demeye de utanıyorum ama rahatsız da olmaya başladım bu karı koca arasında normal mi yok normal degilse bu konu hakkında ne yapabilirm

38 Cevaplar

+1 oy
(2,106 puan) tarafından
Ama uyku halinde napsın adam canım benim engellese engelleyemezde yani. Normalden fazla gazının gelmesine çözüm hani mide şişkinliği falan oluyorsa bi doktora gider gaz problemi varsa tedaviyle azaltabilir ancak
-Reklam-
+1 oy
(1,937 puan) tarafından
Yorumlara çok şaşırdım kocan sonuçta normal diyen birbirinin yanında yapan ne çok varmış ama benim.kesinlikle kabul etmeyeceğim bişey uyku dışında böyle biseyi kabul etmem yaparsa saygısızlık olarak görürüm kendim de asla yapmam zaten. 
(50,554 puan) tarafından
gaz problemin olsa boyle konusmazdin canim
(1,937 puan) tarafından
Öyle bir sorun varsa da yanında yapmak zorunda değilsin kendini bilir insan sonuçta git başka odaya yada lavaboya orda yap. Benim kabul etmeyeceğim bişey dediğim gibi
(50,554 puan) tarafından
iste durmuyor biliyor musun
(82 puan) tarafından
Durmuyorsa arastirabilirsin belki çözümü vardir. Bence aşırı itici bir sey. Cok da saygisizca.
+1 oy
(9,409 puan) tarafından

İstem dışı ama aşırı ise konuşurum tabii..

Ama eşimin yanında yaparım rahatım diyende bana garip geliyor o evlilikte kaçıncı level8-)

0 oy
(86 puan) tarafından

Kız sen yine iyisin benimki sofrada odada , merdiven de her yerde yapıyor ve kesinlikle bu iyi bişey değil normal değil. Çünkü ikimizde birer bireyiz , ben rahatsız oluyorsam bunu yapmaya hakkı yok ama yapıyor. Diyor içimde mi tutayım , :angel: git wc ye yap desemde olmuyor . Evliliğin ilk başlarinda bişey demedim ayıp kaçar diye . Şimdi dio niye başta demedin ona göre bende davranirdim. En azından senin ki uykuda yapıyor diye şükret. 

(87 puan) tarafından
Ay çok iyi ya :)
(86 puan) tarafından
Hee çok iyi ne demezsin :⁠-⁠):⁠-⁠):⁠-⁠) o kadar iyi ki birgün bayilacam (kokudan)
0 oy
(50,554 puan) tarafından
adama demeye.utaniyosun onu tanimayan bunca kadına kocanin gazini soruyorsun. esin birine karim cok gaz cikariyo dese bosanma asamasona gelirsin ozelimi nasil söylersin diye 
(87 puan) tarafından
Saçmalama ya komşuma mi sordum buradaki herkes normalde belki birine soramayacagi şeyi burdakiler tanımıyor diye soryo elestirecem diye sacmalama
(50,554 puan) tarafından
sacmalayan sizsiniz ozeliniz bu sizin esinin ozeli gidip uygulamaya sordum de bakalim ne tepki verecek
gaz bu bazi insan cok gazli olur bende.oyleyim karnım hep siser
bazisi ayda.yilda bir gaz çıkarır
0 oy
(14,110 puan) tarafından

Gündüz bilerek yapsa belki uyarısında gece bilinçsiz yapıyor bir şey diyemezsin :)

0 oy
(10,687 puan) tarafından
canım insan uyurken buna engel olamaz ki
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Uyanıkken yapılmasından bende rahatsız oluyorum ama uyurken bu bilinçli yapılan bir şey değil. Sizde uyurken yapıyorsunuzdur emin olun
0 oy
(12,933 puan) tarafından
Uyanıkken desen bence yapılmamalı ama uyurken istemsiz oluyordur yani bazen ben bile kacirabiliyorum uyurken ona uyanıyorum 
0 oy
(970 puan) tarafından
İlk zamanlar eşim birkaç kez yanımda kaçırdı uyardım. Cunkubu sonra önünü alamadığım bı duruma dönüşecekti biliyorum. Şimdi dikkat eder. Gece uyurken de ne diyebiliriz ki yani istemsiz olan bişey ki sende yapiyosundur adam ses etmiyordur. 
0 oy
(272 puan) tarafından
Bu her evlilikte oluyo galiba benim esimde yapar bazen bende sabah kalkinca derim esimde sen kendini hic duymuyon heralde sende yapiyon uykunda der guleriz bazen yanlislikla gitti oluyo cok utaniyorum esimde utandimi bildi icin onune egilip kis kis guler 
0 oy
(280 puan) tarafından
Wllaha bacım benim eşimde sürekli yapıyor ama isteyerek bazen bende rahatsız oluyorum ama o gayet rahat kızıyorum ona ama boşuna 
0 oy
(9,472 puan) tarafından
Göz yumulur g.öt açılır canım olabilir 
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Kocam diye de yanında osurmam oda yapmasın bı zahmet uykudayken bilmem ama bilerek asla yapmam oda yapmasın yaosada aşka dile getirmem utanirim ne kadar kocada olsa edep ya 
0 oy
tarafından
Bir osturuk bin doktora bedel adamı rahat bırak 
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Kız sen böyle dedin benim eşim tutamıyorum diyor çocuğu sevmek için eğildi benim babamda otiruyir öyle bir osurmus ki sonra yemek falan yemedi com utanmisti hemde baya utanmisti o günden sonra eşim yanımda falanda daha dikkat eder 
0 oy
(571 puan) tarafından
Benim eşimde de vardı bu sorun .biraz sagliksal çokça keyifsel diyelim .Ben uyardım valla hep ama arada yapar o kadarına bişey dememde zart zırt, zart zırt asla tahammül edemem.Birde geğirmek.Benim için iki tarafında birbirine saygısı olacak.Evet insanız bende yapıyorum ama istemsizceyse normal ama bilerek ulu orta kocam diye yanında yapmıyorum,ondanda yapmasını istemiyorum .Ama arada oluyor tabi insanlık hali .Niye utanacaksin al karşına konuş 
0 oy
(659 puan) tarafından

7 yıllık evliyiz birgün eşim yanımda gaz çıkarmadı bazen aklima geliyor kendi kendime bile düşünüyorum bu adam hiç gaz çıkarmıyor diye yani uykuda bile çıkarmıyor :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
14 Eylül 2024 Aile kategorisinde Fatma1112 (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 418 göst.
2 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Yareneda (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
29 Ekim 2024 Aile kategorisinde Zeynepjdjdjd (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.