0 oy
141 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
38+3  şehir hastane 3 saat uzak  

7 Cevaplar

0 oy
(2,307 puan) tarafından
Ekipman tedariği önemli yeterli ekipman varsa her ihtimale karşı yapılabilir ama ekipman yetersizliği varsa tedarikte edilemezse hemen sıkıntı yaratabilir ne desek yalan olur 
-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından
İlçe çok yetersiz ya gece doktor yok, gündüz belli saatler var. Bebek küvöze girme durumu olsa vs. Yok hiç bir halt yok
0 oy
(376 puan) tarafından
İlk doğumun olacaksa 3 saatlik yolu dayana bilirsin direk şehir hastanesine git ama . 2 . 3 .dogumunsa  bilemem . İlk doğumda acılma çok geç oluyor doğum yapma süreci 24 saati bulabiliyor. 
0 oy
(17,300 puan) tarafından
Bende köyde oturuyorum ilçedeki hastane arabayla bize 15 dk falan şehirdeki hastanede 1 saat. Ama ilçedeki hastane öyle sıradan bir hastane değil içinde her şey var. Sizin hastane öyle değil mi?
0 oy
(2,055 puan) tarafından
İlçe var ilçe var canım 

Benim ilçemdeki hastane küçük doğum yapılmaz yarım saat uzakta ki hastane gidiyoruz orada her şey var.. herkes genelde orada doğum yapıyor
0 oy
tarafından
Ben guvenemezdım Allah korusun olası bır durumda anne bebek sıkıntıya girdiğinde anne ıcın ayrı bebek ıcın ayrı yoğun bakım ünitesi çok çok önemli ıkısı ıcınde yoksa bebekte anne de farklı hastanelere sevk edilir çok sıkıntı çekersın süt getır götur o dikişli agrılı halinde..ekipmanları yeterlı mı degıl mı bır sıkıntı olduğunda her alandan doktor mevcut mu hastanede müdahale edebilecek bunlar basit şeyler degıl ben olsam 5 saatte olsa sehır hastanesine giderdim doğum başlamış dedikleri an gerekırse bır otelde kalırdım bırkac gun ordan gıderdım hemen
0 oy
(417 puan) tarafından
Bizim ilçede ki hastane yeni yapıldı kocaman güzel. Ama gel gör ki doktorlar yok her doğumda şehir hastanesine gönderiyorlar . Iki yıl önce kızımda zar zor yetiştirdim kendimi hastaneye mecbur doğumumu yapmak zorunda kaldılar . Doğumdan sonra ambulansla tekrar şehir hastanesine gönderdiler.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 299 göst.
14 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 400 göst.
21 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,509 soru

12,308,645 cevap

38,638 kullanıcı

Kategoriler

...