0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
nstye girmeden cikolata yemistim bebeginde kalp atislari tavan yaomis ck hizli atmis doktor bu kalp atislari ne boyle ben dedimmi sana cikolata ue diye dedi bende dusunemedim belki degerleri iyi olur diye cikolatabyedim kalbi hizli atti diye bebegimi tehlikeyemi soktum 

8 Cevaplar

0 oy
(13,904 puan) tarafından
:)) hareketli olmasi icin yeniyor ya genelde canım. Nstdede hani bebegin hareketleri kalp atisi kasilmasina falan bakiliyor. Cikolata yiyince tavan yapmis demek :))
tarafından
evette kizmasina ne gerek vardi aglicaktim az kalsin kuzum
(13,904 puan) tarafından
ne kadar kızmaydiki o öyle aglicaktin kız
-Reklam-
0 oy
(2,242 puan) tarafından
ilk defa duydum canim zararli olcagini ben hamileligim boyunca yedim . Allah korusun yinede doktorunu dinle 
tarafından
bana kizdi aglicaktim az kalsin
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Çikolata yiyince bebek çok hareketlenir cinsiyet görmek için tavisye eder drlar sen çok mu yedin kalp atışı okadar hizlandi ve ntsde yeme hareketlenir sancıyı ölçemez alet
tarafından
kuzum kucucuk bi parca yedim ya
(3,615 puan) tarafından
Hangi doktordu kiz feti sekine mi gidiosun
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Kızarmaz. Tavsiye edebilir bir doktor. Ne demek kızdı. Durumu acıklar bir daha olmaması gerektigiyle ilgili tavsiyede bulunur. Bekletir daha sonra tekrar ceker
0 oy
tarafından
Acaba sen çok mu yedin ki çünkü bende her seferinde yiyordum kendileri ye meyve suyu iç hatta diyordu 
tarafından
aslinda kucuk yedim anlamadim
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Bebeğin riskli olmaz canım. Bebek uykusundan uyanır aşırı hareket eder. O yğzden senin sancına bakamazlar. Bundan dolayı çikolata yeme demiş.. Ama ben hastaneye gitmeden önce evde 1 tane yarım yerdim her zaman. Benim çocukta uyuyor oluyordu çünkü uyuyunca da uyandırmaya çalışıyorlardı :)
0 oy
tarafından
Ya kızdı diyorsun ağlayacaktım diyorsun arkadaşım biraz kendini savunsana doktor diye seni ağlatacak kadar nasıl kızabilir? Kendinizi bu kadar ezdirmeyin kimsenin hakkı yok çocuk gibi azarlamaya tavrını koy 
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Ben nst ye giricemde de normal kontrollerdede cikolata yerdim önce ve hiç doktor bişi demedi hatta bi kere nst net cıkmadı doktor yemek ye ve tatlı bişiler ye dedi nst çeken hemşire çikolata ye dedi ve bi kere nst sırası bekliyodum benden önce nst ye giren bayanın nst net cıkmamış hemşire çikolata yeseydin keşke dedi o kadına bende şimdi yese olur mu dedim yanımdaki çikolatayı kadına verdim yedirdi hemşire
tarafından
bikere yedim sknti olmamisti yine yedim cok artmis kizdi bana aglicaktim nerdeyse
(1,346 puan) tarafından
Doktorunu değistir öyle kızmaya hakki yok

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 222 göst.
30 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zzeynebim (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 363 göst.
14 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,115 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde curious (1,185 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,929 soru

24,484,312 cevap

357,238 kullanıcı

...