0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (1,881 puan) tarafından
Yarin mahkemem var kızlar ilk mahkeme ne olcak bilmiyorum tabiki ama bu süreç de şunu anladım ki düşünce eliniz den tutan yok ne en yakın arkadaşlarım nede akrabalarım ne sordular nede yanım da oldular gerçi şu saat den sonra önemli değil ama insan yine de nasılsın diye sorulmasını bekliyor. Bu yol da olanlara Allah kolaylık versin 

6 Cevaplar

+1 oy
(9,676 puan) tarafından
Amin canım rabbim senin de zorunu kolay eylesin...
-Reklam-
+1 oy
(483 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm benim boşver üzülme takma arayani sormayani niye kendini uzcenki boşa inşallah iyi geçer benimde Eylül'de 4 cu.mahkemem var Eylülde bakalım bu duruşmaya gidicem ben önceki duruşmaya gitmiyordum avukat hallediyor diye , sen neden boşaniyorusn sebep neydi ve çocuklarına ne kadar nafaka veriyor her ay düzenli yatırıyor mu 
+1 oy
(257 puan) tarafından
Aynı yollardan geçmiş hem de hamileyken geçmiş biri olarak söylüyorum. Yavaş yavaş herşeyi sindirip ışığa çıkacaksın. Ve hayatının geri kalanında soframda kim oturmaya layık kim değil net göreceksin. Çatır çatır insan sildiğin döneme girmek üzeresin hazır ol arınmaya :)))
0 oy
(4,480 puan) tarafından
Benimde ilk mahkeme 4 Haziran'daydı ön duruşma oluyor hakim sadece dosyaya bakıyor nafaka bağlanmadıysa nafaka bağlıyor hakkınızda hayırlısı olsun 
(1,881 puan) tarafından
Amin inş nafaka bağlandı 2 çocuk 2bucuk umarım yükseltir bakalım gerçi kurtulayım da parası umrumda bile değil
(4,480 puan) tarafından
2 çocuk için çok az bağlanmış benim tek çocuk 7 bin bağlandı.  Baro avukatı mı özel avukat mı tuttunuz
tarafından
Eşiniz ne kadar maaş alıyor benimde tek çocuk 1500 TL oda yükseltilmiş fiyatı yani nasıl 7 bin merak ettim
(4,480 puan) tarafından
Avukat 20 bin talep etti nafakayı ne kadar yüksek tutarsak hakim o kadar yüksek bağlar demişti. Ama mal varlığı da iyiydi üstüne ev araba arsa ofis arabalar vardı. Son bir yılın hesap giriş çıkışları da kontrol edildi yüksek para girişleri olmuş galericiydi ama galeri ablasınındı
tarafından
Anladım bizim asgarî ücret üzerinden değerlendirildi ondan bu kadar düşük demekki
(4,480 puan) tarafından
Yinede çok düşük asgari ücret alan tek çocuk için en az 3 bin diye biliyorum
tarafından
Aynen öyle hakimden hâkime değişiyor demekki
(1,881 puan) tarafından
Bugün nafaka güncellendi çalışmadığı halde 2 çocuk 5 bin bana da 2 bin 500 bağlandı avukatım yok suan birdaki duruşma da ins
tarafından
Bizim avukatla hakimde iş Yok demekki canım
(4,480 puan) tarafından
Çok sevindim sizin adınıza olması gereken budur. Yalandunya sizde avukatınizla tekrar tekrar görüşün bu konuyu
tarafından
Ama avukat nafaka için dilekçe yazmıştı gayet düzgün bir dilekçeydi ama hâkim vermiyor çok çok az veriyor avukatta şaşırdı gecenki duruşmada yani bilemiyorum
(4,480 puan) tarafından
Hakim değiştirme şansın yok mu araştırdın mı hiç
tarafından
Yok hâkim değiştirme olaylarına girmedim hiç ama duruşmaya yakın avukata sorarım
(4,480 puan) tarafından
İnşallah bir sonuç alırsınız
tarafından
İnşallah
(1,881 puan) tarafından
Bizim hakim sagolsun iyi birine benziyor ins ilerde de benim açımdan iyi olur çünkü çocukların babasi suan çalışmıyor ona rağmen yüksek tuttu ins bosnma da kısa süre de olur
tarafından
Ben görmedim ama verdiği nafakadan belli hiç adil davranmıyor taraf tutuyor resmen onun parasına kıymiyor
0 oy
tarafından

Umarım gönlünce olur herşey.. 

İnsan ne ümitle başladığı yolda ne hayal kırıklıklariyla yürüyor..

Rabbim içine ferahlık, gücüne güç katsin
0 oy
tarafından
Amin inşallah 2 senedir mahkeme devam ediyor ne çektiğimi ben biliyorum Allah hepinize kolaylık versin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ankakus_1 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 374 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 496 göst.
+1 oy
3 cevap 124 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (299 puan) tarafından soruldu