+1 oy
841 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
yaklasik 2 yildir evliyim. kayinvalide ve eltimle beraber yasiyoduk. son zamanlar eltim kocasiyla sürekli kavga edince benden kaynakli oldugunu dusunup kayinpederim evimi ayirdi. 2 ay onlardan ayriydim ve her sey iyiydi. birgun yine kavga olmus eltim baba evine gitmis olay olali 1 ay oldu ve bosanmayi dusunuyolar. kaynimin 3 tane cocugu da burada bizimle. kayinpederim onlara anne gibi davranmami bekliyor. her işe benim kosmami bekliyorlar. ben yapabildigim kadar yapiyorum ama nankor davranacaklarini biliyorum. simdi merak ettigim burada benim gibi bir durum yasayan var mi? 

19 Cevaplar

+10 oy
tarafından
Ben nereye takıldım biliyor musun, kaynanayla bile durmanın çok abes olduğu şu zamanda elti ve kaynana ile birlikte durmak. Neden yani 3 aile nasıl bir arada yaşar. Bir de kimsenin çoluğuna çocuğuna annelik yapmak zorunda değilsin. Yarın öbür gün yapmasaydın olur veya sen bu çocuklara düzgün annelik yapamıyorsun olur düzgün yengelik yapamıyorsun olur kimse yaptığını da beğenmez. Şahsen ben hiç kimsenin çocuğunun sorumluluğunu alamam.
(442 puan) tarafından
Al bir + benden de
tarafından
amaan valla biktim askim bunlari dusunmekten benim bebegim var daha kendime vakit ayiramiyorum bide bunlarla ugrasiyorum her seye bir laf ediyolar
(6,301 puan) tarafından
yani Eltin çoluğunu çocuğunu alıp alıp gitmediyse bakacak kaynanan ya da gelip çoluğunu çocuğunu alıp öyle gidecek geriye babasının evine sen niye bakasın ki
tarafından
kaynanam yaşlı diye boyle yapiyolar aslinda isteyince her seyi de yapiyor
(616 puan) tarafından
+++++  buda benden çok haklısın
(6,301 puan) tarafından
yasliysa yasli. ozaman eltin dusunecek kaynanam yasli ccklarima bakamaz diyecek. sananeki kaynanaa sen birakmadin ki ccklari eltin brakti eltin dusunecek yasi basi ccklara bakabilirlermi bakamazlarmi. cok cocuk bakmaya merak olsan zaten kendin yaparsin
tarafından
Valla bende bir anne ne yaşamış olabilirki üç evladını eltiye kaynanaya bırakıp evi terk eder
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Kayınpederin haksızlık yapmış önce o evli olduğu için onu ayırması gerekiyordu 
tarafından
Bence kadın haklı gitmekte ev üstüne ev mi olur
tarafından
canim bizim oturdugumuz ev onlarindi. ben kayinvalidegille oturacakyim ama evlenirken ben ayri ev istiyorum diye israr edince kaynim evini bize verdi kendisi babasiyla oturmak istedi. yani evimiz aslinda ayri ama yiyip icme beraberdik. tabii eltim evini bize verirken gönlü olmamis falan uzun hikaye
tarafından
Şimdi daha haklı kadıncagız kimde olsa kabul etmez ben asla istemezdim böyle birşeyi
(703 puan) tarafından
Zavallı kadıncağız çözümü gitmek de bulmuş olan çocuklara olmuş
tarafından
Eltinin kocası hangi kafayı yaşıyor ya evini kardesine verip kendi babasının evine geçecek kadar
+2 oy
(5,327 puan) tarafından
Yorumda gordum de kadin birakip gitmekle hakli 
+1 oy
(14,752 puan) tarafından
Azeri misiniz 

Bursa da Azerbeycanlılar genel de hepsi cümbür cemaat yaşıyor 

Birde eltin çocukları Mı bırakıp gitti 
(958 puan) tarafından
Canım ne yazık ki eşimin tarafında da var vanlilar gorumcemin eltileri falan 3 elti bir kaynana beraber yaşıyorlar sadece onlarda değil ha burada çok var öyle sacma sapan adetler banada başta gel eltin ve kaynananla yasa dediler eltiyle yaşamam dedim kaynanaya da sadece 10 ay tahammül edebildim
(14,752 puan) tarafından
Doğulu tanıdıklarımız. Var ama hiç duymamıştım

Valla eltimkaynana ile birlikte yaşamak olacak iş değil
+1 oy
(4,929 puan) tarafından
Kendi ailem herşeyden önemli ben kendi yuvamda mutlu olmaya bakarım kimseye yetmek iyi olmak için uğraşmam  bu devirde üç aile bir aile bir arada yaşayan mı kalmış ne biçim bir düzen bu eltin gitmek ile iyi yapmış evlilik böyle birşey değil 
+1 oy
(3,927 puan) tarafından
Ev üstüne ev olmuyor canım sende diyemedin mi ben sorumluluk kabul edemem bakamam diye birine bir şey olsa çocukların bütün suç senin sonuçta senle kalıyorlar herkes kendi evine çıksa Belkıs böyle sorunlar yaşanmazdı Eltinn senden dolayı değil kaynana ve kayinpederle aynı evde kalmaktan dolayı kavga ediyor olabilir 
+1 oy
(1,192 puan) tarafından
Anlamadığım şey siz neden kaynana ve eltiyle yaşamayı kabul ediyorsunuz. Hayat bu kadar mı değersiz sizin için.  Neden gençliğinizi bu şekilde heba ediyorsunuz?
+1 oy
(1,192 puan) tarafından
Yaa anlamadığım elinden geleni niye yapacaksın ki hanımefendi kendi keyfi için gitmiş babaevine sen niye 3 çocuğa bakacaksın asla kabul etme bırak anneligi yengelik bile yapma ne gerek var ya anneleri sağ sağlıklı olan çocuktan sen mi mesulsun .çocuklarını da götürsün bir zahmet herkes doğurduğuna baksin
+1 oy
(15,891 puan) tarafından
Sana güvenerek mi ayriliyorlar. Ayrılmayı göze alan anne baba çocuğuna kimin bakacağinida düşünmeli. Çocukların anne babası hayatta olmasa elimden geleni yapardım ama ayrılma durumunda kimsenin sorumluluğunu ben almazdım. 
+1 oy
(3,769 puan) tarafından
Ev üstüne ev olmaz derler ama sizinki pek üst üste olmuş nasıl kabul edip evlendiniz herkesin kendine göre bir yaşam tarzı var insan bazen kendi annesiyle bile anlaşamazken bu kadar kalabalık garip yani eltin çocukları almayacakmı onlarada sen bakarsan bu sefer evlilik senide yıpratır bu sefer sende eşinle anlaşamazsın çocuklara en güzel annesi bakar eşin burda tavrını koysun eğer anneleri bakmayacaksın babanne mecbur bakacak anlaşamayan insanların bu kadar üremesi de çok garip olan çocuklara oluyor 
+1 oy
(617 puan) tarafından
Hayir direk bakamam diyceksin anasi var o çocukların ayy bu ayrilma sehlerinde buyuklerin guya cocuklara sahip cikmalarina anlam veremiyorum zaten uzak dursalar o cocuklarin annesj babasi var ve belkide sifir sorunla buyutecekler
+1 oy
(7,003 puan) tarafından
En başta şen ola eltin ola neden 3 aile bir eve girdiniz ki kayınpederin madem hem seni hem eltini ayırsaydı bu haksızlık olmuş büyük ihtimalle bu yüzden kavga çıktı çocuklara bakmak büyük sorumluluk yani 
+1 oy
(8,917 puan) tarafından
Ölum kalım yok sonuçta niye bakem ayrılan insan çocuklarınıda düşünür
+1 oy
(397 puan) tarafından
Aslinda benimde takildigim kayınpederin eltinle kaynının kavgasını neden senden bildiği için evini ayirmani soyledi
+1 oy
(57 puan) tarafından
Allah'ım saçmalıklardan seçmeler 
+1 oy
(71 puan) tarafından
Neden senden kaynak lı olduğunu düşündü ki kayınpederin
+1 oy
(2,546 puan) tarafından
İyide senden bildikleri evden kaçma olayını unutup,çocuklarına bakmani nasıl isteyebilirler yuzsuzler 
+1 oy
(628 puan) tarafından
Benden kaynaklı olduğunu düşünüp evi ayıracak sonra da annelik yapmamı bekleyecek kusura bakmasın valla 
0 oy
(29,502 puan) tarafından

Elimden geleni yaparım ama herşeylerine yetemem desydin 

Zaten anne çocuklarını neden bırakır insan ne yaşarsa yaşasin evladını nasip bırakıp gider.

tarafından
oyle yasadigi kotu bir sey de yok kocasiyla pek anlasamiyor ama kocasi kendini duzeltmisti bayagi. cok yazik ettiler
(57 puan) tarafından
Kocası kendisini istediği kadar düzeltsin onlar bir aile ve evleri olması gerekirken sadece bir pdaları var eşiyle kendsine ait olan hala böyle kafalara şaşırıyorum
tarafından
askim kayinpeder ogullarindan ayrilamiyor
(57 puan) tarafından
O zaman sonu böyle olur üç çocuk da vermiş adama madem ailelerinden ayrılamıyorlar böyle aileler dağılır eltiniz çok bile dayanmış.

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 636 göst.
0 oy
39 cevap 2,130 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 837 göst.
9 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde nevinnzn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 898 göst.
14 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Minik oglusum1 (150 puan) tarafından soruldu

412,232 soru

12,409,627 cevap

44,783 kullanıcı

Kategoriler

...