+1 oy
266 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Lütfen bakar mısınız dün akşam 10 11 gibi kızıma corba yapmıştım daha oturmadigi için uzanarak  içiyor. Birden sesi çıkmadı ağlıyor aldım sırtına vurdum bir iki dakika sesi geldi öksürüyor eşimi çağırdım oda sırtına falan vurdu sakinleşti. Gece 2de uyudum ben bebeğin biseyi  yoktu 3 te uyandım çocuk yanıyor ateşi 38 hemen eşimi uyandırdım ilaç verdim pamuk ıslattım 37 oldu ara ara ağlayarak uyanıyor corba ne yapmış olabilir ki kızlar akcigere mi kaçtı acaba öğlen 2de geliyor doktoru öğlen gidicez o yüzden 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayir canım çorbada değil ayrıca çorba gibi sıvı gıdaları sakın ola yatırarak yedirme çok tehlikeli mama sandalyesine sıkıca bağlayıp oturtarak içir ateşi corbadan değil korkma başka biseydendir 
tarafından
Ve sakin boğazına bisey kactigini dusunursen sırtına vurmaya kalkma oda tehlikeli çocuk o ara nefes almaya çalışırken sırtına vurarak aslında nefes almasını engelliyorsunuz kucağına al öne doğru eg hafif bas aşağı pozisyonuna tut 1 defa cok hafif sırtına vur sadece o ara zaten çıkar
tarafından
Bosver erkekler saçmalar böyle ayrıca genze kaçtı diye bugüne kadar kimsenin ateşi çıkmadı
tarafından
Enfeksiyon mu var acaba birden ateş hızlı nefes alıp verme
tarafından
Enfeksiyon olabilir zaten tahlil yaparlar orda belli olur ama sakın corbadan falan diye düşünme hiçbir çorba gene kacsa bile ateş enfeksiyon yapmaz kafana takma
tarafından
Sağol canım inşallah degildir
-Reklam-
0 oy
(7,843 puan) tarafından
Ondan dolayı olmaz sıvı gıdaları direk yatırıp verme tam oturamıyorsa bile kanepenin köşe kısmına hafif yatar vaziyette koy öyle yedir Rabbim şifa versin inşallah
tarafından
Amin canım bundan sonra böyle yapicam sağol canım

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 439 göst.
8 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde bbsradrkk (1,654 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 251 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifcik010101 (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 375 göst.
17 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraninanasi (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 493 göst.
6 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,262 soru

24,382,952 cevap

348,865 kullanıcı

...