+1 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (5,455 puan) tarafından
Kızlar selam. Benim kız 21 aylık ve inanılmaz memeye düşkün bir bebek. O yüzden memeden kesme olayını azaltarak yapmaya karar verdik. Konuşuyoruz öpüşüyoruz koklaşıyoruz ikna yöntemiyle hallediyoruz. Baya da iyi yol aldık. 10 dkkada bir meme isteyen çocuktan günde sadece sabah 1 gece yatmadan 1 emmeye kadar düşürdük. Ama benim sütüm asla azalmıyor. Özellikle gece memesini kestikten sonra 2.ye mastit oluyorum. Çok ağrım var şuan :(( ne yapıcam ben. Normal mi böyle olması? Nasıl kesilecek bu süt

7 Cevaplar

0 oy
(5,478 puan) tarafından
Aynısını yaşadım 21 aylıktı bıraktığım da memeye düşkün bı bebekti ben gogsumu yara bandı yapıştırdım açmaya çalıştı ruj sürdüm aciyo dedim istemedi bir daha. Gogsum şişti asma yapragi sardım rahatlattı ama hiç saymadım süt geç kesilirmis öyle 
(5,455 puan) tarafından
Deneyeyim asma yaprağı teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Göğüslerini sıkıca sar kaynanam öyle kesmişti sütten gorumcemi
(5,455 puan) tarafından
Kız olay sütten kesmek değil. Olay sütümün kesilmemesi :D
tarafından
Sütun kesilecek zaten cnm göğüsleri sarınca sütun gelmeyecek
0 oy
(745 puan) tarafından
Bizde 20 aylik olduk sabah öğle gece yapiyorum ama arada canı sıkılıyor ve bana sariyor baska bisey teklif etsem de kabul etmiyor bazen 

Ve bir anda kesesim geliyor sanki aşk yaşıyor memeyle birisini emerken digerinin canına okuyor
0 oy
(723 puan) tarafından

Ilıktan biraz soğuk suda duş al ağrıdıkça.1-1.5 ay oldu bıraktıralı gayet rahat atlattım.Benim ki de 21 aylık şuan :)

(5,455 puan) tarafından
Emin misin kız bana da sıcak suda dediler bak :D ay darısı başıma inşallah mahvetti ağrısı
(723 puan) tarafından
İlk çoçuğumda bana sıcak yap dediler sütümü arttırdı mastit oldum.Güven bana soğuk sütün gelmesini yavaşlatır.Deneyince rahatlıcaksın.O zaman anlarsın.Yaz bana denersen
(5,455 puan) tarafından
Tamam kuzum çok sağol
(723 puan) tarafından
Göğüslerin doluysa biraz sağıp duş al ama.Ben biyük diye çoçuğun sadece ağrın var sanmıştım.
0 oy
tarafından
Emzirmeseydin maydanoz suyu iç diyecektim canim benim de kesilmedi şişti ağrıdan  2 gün kivrandim ama ben birden kestiğim için maydanoz suyu içtim bir de ılık duşun altında masaj yaparak azcık sağdım öyle öyle rahatladım 
(5,455 puan) tarafından
Şimdi sağarsam tekrar artmasından korkuyorum ama olmadı ben de sağayım biraz. Müthiş aptı ve yangı var çünkü :(
tarafından
Bende korkarak sağdim ama artma olmadı bende
(5,455 puan) tarafından
İnşallah bende de olmaz bakalım
0 oy
(5,635 puan) tarafından

Canım inanır mısın ben de mastit oldum, ölüyorum o derece en son annem salamura asma yaprağını koydu ve sonuç mucize gibiydi :) 

Tavsiye ederim kesinlikle. 

(5,455 puan) tarafından
Ayyy filizimm tamam. Nasıl yapıcaz peki gece yatarken falan mı koyayım nasıl yapayım?
(5,635 puan) tarafından
İstediğin zaman koyabilirsin bir de taze nane demişti annem. Naneden süt korkarmış :) denemedim naneyi bilmiyorum. Titreme olunca mutlaka parol iç
0 oy
(959 puan) tarafından
Canım ben sütten bir kerede sabır taşı sürüp kestim ağrı olmasın diye de sağlık ocağından ilaç yazdirmiştim ama ilacı tamamen kesince içtim o arada da el pompasıyla sağıp döküyordum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 96 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 418 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mucizelerim4444 (177 puan) tarafından soruldu

412,435 soru

12,416,316 cevap

45,041 kullanıcı

Kategoriler

...