+1 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (611 puan) tarafından

Biz kullanmıyoruz evlenmeden önce de eşime demiştim hiç bir şekilde ne sen nede ben sosyal medya kullanamayacagiz telefona vereceğimiz ilgi alakayı ailemize kendimize vereceğiz diye söz verdik elhamdülillah şuanda hala öyle devam ediyor peki siz kullanan taraf mısınız yoksa kullanamayan mı??:sideways:

34 Cevaplar

0 oy
(1,250 puan) tarafından
Tweter face instagram beraber ortak kullanıyoruz sadece vatsaplarımız ayrı
(611 puan) tarafından
Ortak iyi bak en azından birbirinizden haberiniz var
-Reklam-
0 oy
(260 puan) tarafından
Eşim de bende kullanıyoruz, doğru kullanıldığında bir zararı yok bence. Ben gündemi sosyal medyadan takip ediyorum eşim de öyle haber izlemeyiz pek
(611 puan) tarafından
İyi bak kendini kaptırmadigin sürece sorun yok bence
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Esimin face hesabi bile yoktur bende swarm tiktok instegram Twitter hepsi var.d
(611 puan) tarafından
Ahahah adamda yoksa tamamdır yaa şaka şaka insanın nasıl kullandığına bağlı bence :)
0 oy
(973 puan) tarafından
Biz instgram kullanıyoruz  telefonlarımız ortada  alıp bakmaz ben arada bi yoklarım:)  pek anlamıyor ama k3sfetine bakıyorum sürekli futbol var :) çok sukur bazen beraber reesls izleriz o bana atar ben ona  aile fotoğrafları paylaşırız allahima sukur bi sorun olmadı umarimda olmaz
(611 puan) tarafından
Allah bir sıkıntı vermesin inşallah canısı ❤️
0 oy
(13,713 puan) tarafından

Eşimin ınstegramda Facebook da var ama keşfetmenin önüne düşenleri izliyor veya bisi alacak olduğunda arama yapıyor onun dışında kendi bi nokta yazmış paylaşmış değil bende yok YouTubede takılıyorum  :)

(611 puan) tarafından
Hee buda iyi canısı
0 oy
(2,732 puan) tarafından
İkimizde kullanıyoruz. Ama oturup saatlerce telefonda sosyal medya da takılmıyoruz. Wcde filan bakıyoruz çıkıyoruz. Sonra yine oturup sohbet muhabbet. Havalar sıcak genelde dışarıda sahil kenarında filanız.
(611 puan) tarafından
Aile ile vakit gerçekten de güzel ben artık doğuma yaklaştım diye pek gezemiyorum evde tıkılı kaldım :(
(2,732 puan) tarafından
Neden kız evde tıkılı kaldın. Çık gez son zamanlarmış zaten. Ben doğuma gitmeden bir gün öncesine kadar gezdim tozdum. Nereden bilicektim ki aniden doğum yapacağım :)
(611 puan) tarafından
Valla canısı görümcem erken doğum yaptı o hiç durmazdi yerinde garibim bı iş bı başka şehire git gel derken bizimkiler de korku benim başıma da gelir diye eşim de evham yaptı arada yürüyüşe çıkarır ama çok uzak yerlere götürmez ama canım bişey çekerse Allah var yukarıda ya sipariş eder yada oraya götürür yedirir ama yinede çok dikkat eder
(2,732 puan) tarafından
Benim de bir arkadaşım o da hamile şu an. 5 haftası kaldı. O da aynı şekil sadece aşağı iniyor beni görünce.
(611 puan) tarafından
Çok zor yaa valla neyse hayırlısı ile doğsunlarda o zaman bol bol gezeriz inşallah
0 oy
tarafından
İkimiz de kullanıyoruz abartılı şekilde değil bir sorun yaşamadık şükür 
(611 puan) tarafından
Allah sorun göstermesin inşallah canısı
0 oy
(14,674 puan) tarafından

2017 yılında sevgiliyken kapattık hala kapalı açmadık k :)

(611 puan) tarafından
Daha güzel o zamanı birbirinize harcayın canısı
0 oy
tarafından
Twitter ve burayı kullanıyorum eşim ise son dakika haberleri yorum yapar genelde
(611 puan) tarafından
Güzel canısı pek aktif değilmiş
0 oy
tarafından
İkimizde kullanıyoruz daha az önce şunu düşündüm keşke herşeye bu kadar kolay ulasamasam 

Çünkü şu dünyada olan her kötü şey inanılmaz etkiliyor beni şu an öyle nefret kin doluyum ki çoğu insanlara 

Yaşanan herşey kalbimi dağlıyor:(
(611 puan) tarafından
İşte herkese ayrı bir dert veriyor cidden
0 oy
(436 puan) tarafından
Kullanıyoruz ama öyle bağımlılık seviyesinde değil. Yatarken vs bakıyoruz öyle :) 
(611 puan) tarafından
Onda sorun olmaz gııı
0 oy
tarafından
Aktif kullanan biri değilim ama hesaplarımız var. Arada fotoğraf falan paylaşıyorum o kadar.
(611 puan) tarafından
Buda iyi canısı
0 oy
(2,014 puan) tarafından
Ben kullanıyorum arada girerim ama eşim sürekli girer oyun oynar girmesede
(611 puan) tarafından
Sizinle de vakit geçirir mi peki
0 oy
(41 puan) tarafından
Bizde bekarken kullanıyorduk şuan ikimizde kullanmıyoruz ama istiyorum bazen gel ortak hesap açalım diyorum kabul etmiyor
(611 puan) tarafından
Bence şuan iyiyseniz hiç açmayın derim canısı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (4,634 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 353 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (4,634 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 222 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gencolar1 (6 puan) tarafından soruldu