Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_52d4e4887b393eb5496cc3d717f221d5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kızlar sizinde eşiniz böyle mi ???-Diğer
+1 oy
1,042 göst.
Diğer kategorisinde (4,209 puan) tarafından
Kızlar eşim evdeki herşeye karışıyor bu niye burda bunun yeri iyi değil bu yemek niye tuzsuz olmuş bilmem çayda niye tat yok bu evin halı ne niye supurmedin gibi gibi sürekli bu meseleden kavga ediyoruz eşim gececi uyuyor doğal olarak fazla ses çıkınca bağırıyor bende o gidince işlerimi yapmak zorunda kalıyorum evi niye supurmedin diyor diyorum uyuyorsun diye diyor süpür supuruyoum bu saaatte ev mi supurulur ne zmana uyuyacam ben diye bağırıyor ben bu adamı anlamıyorum dışarda yemek söylese tutturuyor bunun şurasında şu eksik bu eksik ay hiç güzel olmamış ben yapınca da bunun tuzu yok yada böyle mi olur diyip yemiyor sonra tartışıyoruz ne yapacaz böyle bilmiyorum kardeşleri ve eltimde diyor ki o hiç bir şeyi beğenmez bizede aynısıni yapıyordu herşeyi eleştirir diyor evi temizliyorum kızım var tuvalete alistiyirum halılarımi yıkadım kızımın odası oyuncak doluydu oraları topladım kalkmış bu evin halı ne diyor ne yapacam ben bunla 

38 Cevaplar

0 oy
(137,459 puan) tarafından
bu aralar herbokolog oldu benimkide
(4,209 puan) tarafından
Sorma ya
-Reklam-
0 oy
(13,939 puan) tarafından
Dün gece oturduk terasta küçüğum rahatsızdı durmadı mangal meze salata köfte et o ayarladı ama mutfak savaş alanı gibi 

4u geçiyordu sabah çocuklar la zor olur toplım dedim sana karişanmi var yat uyu yaparsın yarın yarın vakit bulunca dedi 

Şimdi yavaş yavaş topluyorum 
(4,209 puan) tarafından
Oh mis ne güzel bizdeki şikayet eder boyna
0 oy
(3,768 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun bacım en ufak şeyde bile insan karışmasın istiyor eşin maalesef bayağı uğraşıyor belli
(4,209 puan) tarafından
Evet malesef canım çok yıpratıyor
0 oy
(110 puan) tarafından
Şimdi gidip eşimin boynuna sarılasım geldi . Eşim asla karışmaz hatta kızar ne var ki evde kendini mahvediyorsun diye . Ama senin bu anlattığının tipkısı benim kayınpeder hiçbişeyi beğenmez kendisini çok üstten görür resmen kaynanam eridi ellerinden 
(4,209 puan) tarafından
Valla canım sorma ya berbat bir şey yıprattı beni
0 oy
(14,088 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canim senin derdini okuyunca şükrettim bi an en azından evdeki işime hiç karışmaz istediğimi istediğim zaman yaparım 
(4,209 puan) tarafından
Bence git eşine sarıl canım deki içimden geldi beni çok yıprattı çünkü eşim
(14,088 puan) tarafından
Valla canjm bende çok yıprandım ev işime karışmaz ama hiç de memnun edemedim sevgisiz ilgisiz bi adam soğuttu kendinden
(4,209 puan) tarafından
Valla canım hiç bizi anlamıyorlar ki
(14,088 puan) tarafından
Aynenn öyle canım katılıyorum
0 oy
(20,688 puan) tarafından
Yok canım benim eşim yapmaz böyle senin eşin resmen seninle uğraşıyo seni delirtmeye çalışıyo 
(4,209 puan) tarafından
Sorma canım delirtiyorda zaten herşeyde ikilemde sır somrankarar verir işte sen bunu yapsaydın ben yapacaktım dediğini der
(20,688 puan) tarafından
Allah sabır versin canım valla
(4,209 puan) tarafından
Amin canım amin en kış aornek bayram da babamı ara diyorum ben onun babasını aramışim akşama kadar gezerken sürekli aramayacam ara ayıp diyorum aramayacam diyip duruyor akşam eve donecez diyor ki ben babamı sabah erkenden aradım yani burnumdan getirdi bayramı bir yere gidecez hayır gitmeyecek dedi sonra tamam ben gidiyorum dedim sen böyle demeseydin bende gelecektim dedi şimdi gelmiyorum dedi gelmezsen gelme dedim gittim gezdim akşam eve geldim yine uyuyor
0 oy
(9,675 puan) tarafından
Böyle insanlar gercketen çekmesi zor kaynana kılıklı derim ben:))
(4,209 puan) tarafından
Sorma canim kaynanam bu kadar karışmaz etmez valla çok yıprandım yoruldum
(9,675 puan) tarafından
Kayınpederim de öyle anlıyorum seni ama bu biraz karakter meselesi galiba konuşunca düzeltmeye çalışıyor mu kendini
(4,209 puan) tarafından
Canım konusuyorum tavır koyuyorum tavrimda belli yani hemen barışmak kusersemde kendi hemen bir ey yokmuş gibi davranır yüz vermem ama yine aynı
0 oy
(2,285 puan) tarafından
Benim eşimde öyle her şeye karışır  
(4,209 puan) tarafından
Nedir bunlardan çektiğimiz
(2,285 puan) tarafından
Ah bilsem
0 oy
(436 puan) tarafından
Kalkta istediğin gibi sen yap, bende göreyim öğreneyim de. Alla allaaa ben buradan sinir oldum Allah sabır versin 
(4,209 puan) tarafından
Amin canım inşallah ben onuda diyorum yok ama ondada tartışma çıkarıyor 12 saat çalışıyorum geliyorum yine aynı diyor
(436 puan) tarafından
Valla yapmak isteyen yapıyor. Yapmak istemeyen de bahane üretir. Benim eşimde 12 saat çalışıyor ama çok şükür eve gelince de her işin ucundan tutar.
(4,209 puan) tarafından
İşte canım bizimki yapmaz bide kulp buluyor ondan tartışma çıkıyor
(436 puan) tarafından
Valla allah sabır versin
(4,209 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(9,812 puan) tarafından
Benim eşim böyle değil. Eşinin problemi var maalesef 
(4,209 puan) tarafından
Maalesef ama bu beni yormaya ve yıpratmaya başlattı
0 oy
(651 puan) tarafından
Bunlara yaranılmaz doğumdan önce çalışıyordum sabah gidiyordum akşam 10 da eve geliyordum haftada bir gün evde oluyordum geldiğim gibi yemek yapıyordum evdeki işleri bitirmeye çalışıyordum haliyle yetişemiyordum sürekli tartışıyorduk halden anlamıyorlar. Hamile halimle bütün gün canım çıkıyordu umrunda olmuyordu. Şimdi bebek var tek başımayım yine yetişemiyorum geçen yine kavga etti o kadar ağlattı neymiş dolapların içi düzenli değilmiş bir ton hakaret etti bunlar tamamen bencil hiçbir şeyi haketmiyorlar halden de anlamıyorlar dinlenince göze batıyor günde 2 saat uyuyacağım onu bile çok görüyor
(4,209 puan) tarafından
Sorma canım hepsi aynı düşüncesiz in teki
0 oy
(607 puan) tarafından
Benim kocamda bi ara cok titizssin hergun süpürme evi hergun camasir suyuyla yikiya yikiya tezgah asinmis diyodu ogun oyuncaklari salona doktum kiz oymasin diye eve gelmis bu eve nolmus diye sasiriyo bugun niye toplamadin diyo ogun yatak odasinda hersey toplu sadece ortumuz daginikti duzenlememistim ikinci gunde ayni olunca sasirdi niye toplamadin daginik diyo toplu duzenli olunca cok titizsin diyo az biyerde bisi olsun niye toplamiyosun diyo
(4,209 puan) tarafından
Felaket bir şeyler ya yaranamiyiruz
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Mamnuniyetsiz begenmiyorsa kalksin kendi yapsin bi zahmet
(4,209 puan) tarafından
Kız onuda söylesem ben 12 saat çalıştım diyip durur
0 oy
tarafından
Psikolojik baskı uyguluyor sana.sana yardim etmiyor bide böyle mi diyor
(4,209 puan) tarafından
Hiç sorma canım valla çok kötü yıprandım ve yoruldum
tarafından
Severek mi evlendin
(4,209 puan) tarafından
Evet canım yaklaşık 11 ylldri beraberiz 6 yıldır evliyiz
0 oy
tarafından
Kaynananın erkek versiyonu  hiç çekilmez valla benim kocam asla karışmaz.Evi 1 yıl temizlemeyeyim neden demez aksine yardim eder ben temizlik yaparken, tek yaparken de kendini yorma yavaş yap yada bekle hafta sonu yapalım der.bende kıyamam ona kendim yapabildiğim kadar yaparim.
(4,209 puan) tarafından
Ne güzel canım
0 oy
tarafından
Ay bu kayinbabam kaynanamın burnundan getiriyo yemek tuzlu olmuş yok çay iyi çıkmamış iş yapar öyle yapma böyle yap giyimine karışır o kıyafet olmamış bizim düğünde 2 elbise getirttim internetten kaynanama giydirmedi neymiş simliymis salonda he dokulurmus ne alaka yani sigara iciyo ona kiziyp valla kaynanama çok şaşırıyorum nasıl tahammül ediyo bu kadar 
(4,209 puan) tarafından
Valla canım sorma deliriyorum ben
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Allah sabır versin çok şükür eşim öyle değil kartını bana verir eve ne lazımsa ben alırım harcamaya evin düzenine yemeğe hiç karışmaz işten eve evden işe 
(4,209 puan) tarafından
Oh. Ne güzel canım
0 oy
(3,101 puan) tarafından
İzin günün de koycan mutfağa. Bugün yemekler senden. Bu kadar laf söylediğine göre daha iyisini yapıyor olman lazım diyecen. Begenirsem senden bir kaç tüyo alırım diyecen. Bu erkekler kendileri çalışıyor diye evde bütün gün yatıyoruz sanıyorlar. 
(4,209 puan) tarafından
Vall canım pazar günü bile çalışıyor evde kaldığı gün olsa atacam onu mutfaga

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 221 göst.
28 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde 341166 (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
24 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,239 göst.
28 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde leylanehir (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 583 göst.
18 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu

413,914 soru

12,458,709 cevap

46,596 kullanıcı

Kategoriler

...