+1 oy
949 göst.
Diğer kategorisinde (3,278 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar eşim evdeki herşeye karışıyor bu niye burda bunun yeri iyi değil bu yemek niye tuzsuz olmuş bilmem çayda niye tat yok bu evin halı ne niye supurmedin gibi gibi sürekli bu meseleden kavga ediyoruz eşim gececi uyuyor doğal olarak fazla ses çıkınca bağırıyor bende o gidince işlerimi yapmak zorunda kalıyorum evi niye supurmedin diyor diyorum uyuyorsun diye diyor süpür supuruyoum bu saaatte ev mi supurulur ne zmana uyuyacam ben diye bağırıyor ben bu adamı anlamıyorum dışarda yemek söylese tutturuyor bunun şurasında şu eksik bu eksik ay hiç güzel olmamış ben yapınca da bunun tuzu yok yada böyle mi olur diyip yemiyor sonra tartışıyoruz ne yapacaz böyle bilmiyorum kardeşleri ve eltimde diyor ki o hiç bir şeyi beğenmez bizede aynısıni yapıyordu herşeyi eleştirir diyor evi temizliyorum kızım var tuvalete alistiyirum halılarımi yıkadım kızımın odası oyuncak doluydu oraları topladım kalkmış bu evin halı ne diyor ne yapacam ben bunla 

38 Cevaplar

0 oy
(11,061 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bu benim kocam maalesef 
(3,278 puan) tarafından
Bizimkide ben dün dişim ağrıyordu evi supurdum halıları yıkadım çocuk tuvalete alışıyor camları falan sildim dip bucak evi temizledim kalkmış bu evi niye supurmedin kızım elinde yine bir şeyler yemiş onuda o kendi vermiş kalkmış benle kavga ediyor
(11,061 puan) tarafından
Benim kide aynı kendi kılı dökülüyor eee niye supurmedim sanki supurgeyim ben
(3,278 puan) tarafından
Valla ya bir insanı bu kadar yipratirlar çok yıprandım yoruldum artık
(11,061 puan) tarafından
Bende çok yoruldum çocuklarım için kendimden vazgeçtim resmen Rabbim hayırlı etsin isyan etmek istemiyorum
(3,278 puan) tarafından
Valla bir yerde insan deliriyor ya
-Reklam-
+1 oy
(623 puan) tarafından
Kalk beğenmiyorsan kendin yap de. Bi çalışıyorlar diye sanıyorlar dünyayı kaldırmışlar. Hiç karışmaz benimki. Aksine otur dinlen biraz yapma der 
(3,278 puan) tarafından
Kız dün dişim tuttu kalktım halıları yıkadım o halde gordim evi dip bucak temizledi çocuk bu elinde sürekli bir şeyler yiyiyor kalktım camları sildim kalkmış evi niye suourmedin işten gelmiş bana sayıyor yemek yapıyorum bunun şurasında şu eksik olmamış bu bilmem ben bunu yemem ya tavuğu soslayip kızartıyorum onlar öyle yiyiyor diye başlıyor bu tavuk böyle olmaz diye diyorum geçen kardesinnde yedin ya yok diyor olmaz diyor çay yapıyorum tadı yokmuş
(623 puan) tarafından
Ayyyy nasıl dayanıyorsun sen buna. Yaptığın halde gözü görmüyorsa bence yapma. Zaten her türlü görmüypr huzursuz ediyor seni
(3,278 puan) tarafından
Kız görsen geçen ablasinin evine gittik kokudan durulmuyor çıktım diğer ablasına evi çok kirli pis diye laf söylüyor dedim sanane yani ne karisiyorsun kadının 8 tane çocuğu var yapamıyordur herşeye bir kulp herşeye bir kulp kardeşleri bile diyor sen nasıl katlaniyorsun ona diye
(623 puan) tarafından
Gelin bana sorun de nasıl katlanıyorum. Tepki göster şuna bir şekilde bunun yaşlılığı bile çekilmez çok konuşuyor belli ki kız seni çürütür
(3,278 puan) tarafından
Canım teokimide koyuyorum sesimde çıkar konuşmamda bir süre yekim bellidir yine aynı düzelir gibi oluyir tekrar aynı
0 oy
(66 puan) tarafından
Boşanma davasi ac bitir
(3,278 puan) tarafından
Valla o raddeye az kaldı
(66 puan) tarafından
Ben bosandim simdi kopek gibi pesimde umrumda degil ne *** yiyosa yesin
(3,278 puan) tarafından
Valla az kaldı o raddeyede çünkü canıma tak etti hiç bir şey den memnun olmuyor unutuyorum bazı şeyleri diye bağırıyor bir şeyi yapacam diyorum kız tuvaletim geldi diyor gidiyorum ona unutuyorum bazen bu sefer de ondan tartışıyor
0 oy
(6,143 puan) tarafından

Ayy bu ne bacım Allah sana sabır versin :woot:

(3,278 puan) tarafından
Amin canım işte ben dün halılarımi yıkadım camlarimi sildim eve dip bu ak girdim kızımda elinde bir şeyler yemiş tutturmuş sen evi suourmedin ya supurdum diyorum birazdan tekrar supururum yok sen oturuyorsun iş yapmiyorsun evi *** götürüyor valla son raddeyim
0 oy
(406 puan) tarafından
Gececi dedin ya benim eşimde bı dönem vardiyalı çalıştı aksam gider sabah gelince uyumadan 1 2 saat içinde evi supurur silerdim eşim de ya yardım ederdi ya çocukla ilgilenirdi isim bitince uyurdu o uyurken de yemeğimi yapardım yoksa gece çalışan insanla zor oluyor 
(3,278 puan) tarafından
Canım ben supuruyoum ama benim kızım bir şeyler yiyiyor elinde bide benim eşim yardım eden bir eş değil yani hastaneye giderken çocuğu bırakmama bile izin vermez yani uyuyacam uyuyacam çok uyuyor abartıyor bide ben zaten halıları yikamisim işimi yapmışım kalkıp laf söylemesi bu sefer kavga ediyorum ben yapıyorum da sen hep uyuyorsun bizim yuzumuze bakmiyorsun diye
(406 puan) tarafından
O zaman temizlik yemek yapma canım bi sure yapsam da yapmasam da laf söylüyorsun de ne diye kendini yorcan sen yapmayınca nasıl oluyormuş gorsun. Her şeye karışan erkek de zor yanı
(3,278 puan) tarafından
Onuda denedim canım yine aynı daha koyu kavga ediyoruz bu sefer
0 oy
(644 puan) tarafından
Yok ya Allah'tan böyle değil çekilmez boyleleri
(3,278 puan) tarafından
Kız sorma kendi kardeşleri diyor her şeye bir kulp bulur sen nasıl dayanıyordu buna diye
0 oy
(5,868 puan) tarafından
Sana yemin ederim aynı hep dyor bu yemek nye tuzsuz artık başına dokecem daha nkdr tuz koyacam dyorim yrler yapış yapış bilmem bnyo paspasi ıslak dezgahin başında bekliyor kapılarda Leke var blmem ne hep hep aşırı takıntılı çocuğu parka çıkaryorum çocuğa dkkat et yola çıkmasın kenarda yürüsun elini tut ayy deli etmiş bni
(3,278 puan) tarafından
Kız sorma bir şeyin yerini değiştiriyorum bu niye burda niye değiştirdin hiç olmamış burda valla benide delirtti sürekli tartışma sürekli
(5,868 puan) tarafından
Valah ben hep hehe dyorum geciuorim huyu byle napim çok aşırı titiz takinli pinpirkli
(3,278 puan) tarafından
Valla canım ben he he desem daha da delirirtor beni sesim çıkıyor o halde böyle
(5,868 puan) tarafından
Valah napim canım onceden eşim daha kötüydü mesela bende o işe gidderken evi süpürge atarım oyizinden resmen psikolojim.bpzuldu temizlik için elimde bez yda süpürge kizimida ihmal edyorum durmuyor TV ye telefona.atyor kendini hep dyor bu yemek niye tuzsuz koyuyorum tuz koyuyorum dyor tuzlu olmuş blmem nee
(3,278 puan) tarafından
Hepsi aynı desene
0 oy
(2,214 puan) tarafından
Allah kolaylik sabir versn sana.benm esimde karisir ama bukadr degil mesela evi temizleyemedim ogun soylerim bisj olmaz birlkte yaparz der.yemeklerimi cok sever ama bazen niye bu burda yada niye camasr bitmemis yok balkon niye yikanmamks diye karisir bu bile beni daraltiyor.huyunu bildgm icnde ses etmiyjrm uzaklasiyorm ya kendi yapar yada ben kendim yaparm.3covuk var yetisemiyorm derim haklisin der ama yinede o cene allahm vok zor
(3,278 puan) tarafından
Kız bizimki yaptığım halde yapmadım diyir bir şeyin yeri değişsin o orda olmus mu diye tutturuyor geri yerine koyuyorum orda begenmesemde bir şeyi degistirecem diyorum hayır ne gerek var diyor
(2,214 puan) tarafından
Allah sana peygamber sabri versn diyorm canm.seninki biraz abartiyor belliki hayt nasil bu adamla bilemedm.simdi boyleyse yaslilignj dusunemiyorm valla
(3,278 puan) tarafından
Valla canım bilemedm ki çok yıprandım ve yoruldum
0 oy
(333 puan) tarafından
Ayy valla benimkide öyle ya bide iş yoksa evdeyse vay halime herşeye karışır .
(3,278 puan) tarafından
Valla ya sinirlerim bozuldu artık yapıyorum yapmazsam diyecem haklı ama bir yere kadar yani deli etti beni dün halıları yıkadım çocuk tuvalete alışıyor camları sildim evi dip bucak girdim akşam oturdum tutturmuş sen hep oturuyorsun bilemm bir şey yapmadın
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Ne kadar yipratici bir durum sanirim en iyi ben anlarim sizi. Benim esim bundan daha fazlasi desem. Sabah gece  vardiyasindan geldi.  Bende sabah oglum uyaninca bezini degitirdim yenisini taktim. Dis cikardigi icin sabah iki defa mama verdim cunku kati yiyemiyor aciyor diyor. Sonra dediki bu cocuk kaka yapmis  ben yikicam  tamam dedim. Bu cocugun bezi gecedenn boyle kalmis dedi. Bende hayir sabah degistirdim cok mama ictigi icin cis dolmus olabilir dedim. Sonra yemege karisir hicbirseyi begenmez. Gecen gun tum atletlerinj yikadim astim nemden kurumamis dedim ki simdilik siyah yada gri giy sabah pant ve gomlekle beyaz atlet birakirim giyersin. Birsey demedi kapiyi carpti bende gittim odaya bu kapi bana tepki olarak mi carpildi. Hesap sormaya bela aramaya mi geldin dedi. Evet dedim . Simdi iki tane ornek anlattim daha anlatsam bitmez. Bu adamlarla bir yere varilmaz 
(3,278 puan) tarafından
Kız fazlası değil bunları da yaşıyorum yani bu benim uaziklarimda bir kaçı devamında bunlarda var yani
(1,451 puan) tarafından
Dedigim gibi bi adamlar degismez cunku hata yada eksik gormeye meyilliler. Anneligime kadar laf eden birisi cocugu zayiflatmisim hep ayni yediriyormusum eksik ogun veriyormusum
(3,278 puan) tarafından
Kız kendileri de gören nerden gelir sanır var ya annem 12  çocuk bakmış diyor lafa gelince ama kendi söylüyordu hepimizi çıplak sogaga atardı diye
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Alacagim seye cok karisir yoksa evi *** goturse ses etmez yeterki masal dursn ben guler yuzlu oluym ona yeter
(3,278 puan) tarafından
Alacağı şeyi bana bile sormaz alır gelir ev çok kalabalık her yer eşya
(5,297 puan) tarafından
Benimkinin parasi esyaya gidecek diye akli cikar.d.d.d
(3,278 puan) tarafından
Bizimkide gereksiz nerde eşya var onu alır gelir
0 oy
(1,898 puan) tarafından
Hicbir şey yapmiyacaksin. Beğenmiyorsa kendi yapacak. Çok yüz vermişsin şımarmış. 
(3,278 puan) tarafından
Kız sadece bana yapsa ben den kaynaklı diyecem bu kendi kardeslerinenyapiyor dışardaki yemeğe bile küp buluyor şımartmak değil bu beyefendi sanırsın gurme yemek eleştiriyor
(1,898 puan) tarafından
O zaman psikolojik sorunları var tedavi olsun. Ama sen gene de her dediğini yapma.
(3,278 puan) tarafından
Kız her dediğini yapmıyorum zaten ben normal temizliği yapıyorum o herşeye bir kulp bulduğu için yapmasamda kulp bulur yapsamda bulur
0 oy
(637 puan) tarafından
Önceden benimki de aynısını yapardı.  Banyoya götürür bu aynanın hali ne derdi . Eline bez ile camsili verip çıkardım.  Birseye kusur bulsa önünden alır çöpe dökerdim. Kaç tabak çöpe  attım. Sürekli birsey isteyip beğenmediği konuları biliyorum sonuçta " kalk de ***..m " de yavrum diyip odadan çıkardım.  Zamanla susmayı öğrendi.  Kalkıp kendi yapiyor . Baktı cevap veriyorum o kendini durdurdu . Çok zor oldu ama Bi nebze huyu duzeldi
(3,278 puan) tarafından
Canım bende cevap veriyorum susmuyorum ki o illa beni suçlu çıkarıp bağırıp çağırıyor sadece
0 oy
(2,808 puan) tarafından

Yapıyor sürekli olmasada . mutfak ta niye bulaşık var niye bu çamaşır yıkanmadı ( 1 kot çıkarmıştır onu diodur) yemek niye ilk geldiğim 5 dk içinde hazır olmadı .. kapıyı çaldım 15 sn bekledim niye geç açıldı vs.vs. çocuklar bahane asla edemem ona çok sinirlenir tek çocuk sendemi var die ( bu arada 4 tane çocuğumuz)

Bazen gökten vahiy inmiş gibi temizlipe yardım eder yemeğe yardım eder tmm telaş etme yaparız acelesi yok der bazen sabah kahvaltı hazırlar öperek uyandırır. Benimkinn ruh hali çok farklı :blink:

(3,278 puan) tarafından
Senin ki yine onu yaoiyormus benimki hem şikayet eder hemde yardım etmez
0 oy
(1,836 puan) tarafından
ayy memnuniyetsiz adam çok zor, Allah yardımcın olsun:(
(3,278 puan) tarafından
Amin canım sorma valla maf oldun çok yıpratıyor ya
0 oy
(2,103 puan) tarafından
Başlıkta sorduğun için söylüyorum canım asla yemek yanmış olsa bile neden yanık demez sağolsun hiç itiraz etmez böyle şeylere, senin için durum zor valla Allah yardımcın olsun 
(3,278 puan) tarafından
Saolsin canım ya böyle yaparak yıpratıyor farkında değil farkına varmasını da sağladık tavrimi belli ederek ama yine aynı bakalım ne olacak
(2,103 puan) tarafından
Kesinlikle yıpratır canım, işin olabilir yorgun olabilirsin her zaman dört dörtlük olamayız anlayış göstermesi gerekir
(3,278 puan) tarafından
Canım daha yeni kimyasal gebelik geçirdim kardeşimle kavga ettim kafam zaten dolu kızım tuvalete alışıyor unutabiliyir bazen temizliyorum çocuk ta elinde bir şeyler yemeyi çok seviyor illaki tekrar dökülüyor hiç mi dinlenmeyyim anlamadım ki iki dakika oturuyor görüyor ya başlıyor sen hep oturuyorsun evi *** götürüyor diye valla yıprandım bunaldım TV bozuk internet var diyor TV yi yapmıyor sadece internetle de olmuyor kafam dağılıyor en azindan TV den diyorum yok bir şey olmaz diyor valla çok yoruldum
0 oy
tarafından
Aynı benim kocam bir an ben yazdım zannettim o kadar mı olur :D sırf üç ay geçen sene çiş eğitimi için çocuğu bezlemedim kavga ettik hep sonunda dedim seninle mi uğraşacağım bezledik çocuğu şimdi de diyor bir sene daha bezle çocuk olmuş üç yaşında öğreniyor ne güzel 
(3,278 puan) tarafından
İşte çok zor hep yipratiyorlar farkında değiller aslında farkına varmasını da sağladım ama yine aynı tavrimida dusuncemide belirttim yani sonrada hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor dahada sinirleniyorum
tarafından
Sırf istediği maratonda koştum sabah akşam günde iki kez ev süpür sil geçen sene 5ay boyunca hiç ses etmedi sonra iki gün hasta oldum burnumdan geldi sonuç belde iki fıtık sahibi oldum şimdi günde evi zor süpürüp siliyorum
tarafından
Rabbim yardımcımiz olsun kolay değil sabretmek ben de 4sene de artık yıprandım
(3,278 puan) tarafından
Benim de 5 sene 6 sene olacak bende yıprandım vala
0 oy
tarafından
Yapacağın şey belli cnm yemiyor mu eleştiriyor mu yemek yapmayacaksin çamaşırı kulp mu buluyor yikamayacaksin yani neyi elestiriyorsa onu yapmayacaksin kavga gürültü yerine böyle ders vereceksin
(3,278 puan) tarafından
Canım ben bu yöntemide denedim dahada beter kavga ettik tavrimda belki ediyorum sesimde çıkar söylenirim yine aynı yani sonrada bir şey yokmuş gibi davranıyor
tarafından
O bisey yokmuş gibi davranınca sen maalesef uzatmaya devam edeceksin sanırım hiçbir şekilde ortak nokta bulamiyorsunuz o zaman bi evlilik terapistindrn destek almayı dener misin inan ki çok işe yarıyor
(3,278 puan) tarafından
Canım zaten ben uzatıyorum ki belki bir hafta konuşmam tavrını korurum oda biraz düzelir gibi olur sonra tekrar aynı
0 oy
(85 puan) tarafından
Benim eşim asla öyle değil . Bir şeyden rahatsız olsa derim kalk kendin yap , kendisi yapar 
(3,278 puan) tarafından
Ne güzel canım Allah bozmasın
(85 puan) tarafından
Amin Sağol ama her insan gibi beni çıldırttigi durum var aşırı derecede arkadaşci gına geldi
(3,278 puan) tarafından
Valla ben delirmek uzereyim
(85 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun ,onlarada akıl fikir hidayet versin
(3,278 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Kocan Dengesiz mi?
(3,278 puan) tarafından
Hiç sorma hemde nasıl
(1,860 puan) tarafından
Bendede var bitane ama bu kadar değil tabi başka başka huyları var :)
(3,278 puan) tarafından
Bizde ki beter ya valla yıprandım yoruldum bakalım nereye kadar gidecek

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 208 göst.
28 Aralık 2022 Aile kategorisinde 341166 (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
24 Aralık 2022 Aile kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,186 göst.
28 Aralık 2020 Aile kategorisinde leylanehir (264 puan) tarafından soruldu