+1 oy
197 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (670 puan) tarafından
Kızlar oğlum 5 yaşında 16 kilo yani iki yıl falandır hep bu kiloda çok zayıf görünüyor iki gün önce kusma halsizlik vardı 15 kiloya düştü doktora götürdük tabi serum falan yaptı kusma için ama gelişimi için konuşamadık bazı nedenlerden dolayı. Evde yapabileceğim bişey var mı yani yemek konusunda sorun yok yiyor yemeğini ama  çok hareketli ondanda kilo almıyor olabilir endokrin doktoruna mi götürsem bilmiyorum ne yapsam tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim kilo aldırmak için 

4 Cevaplar

0 oy
(1,472 puan) tarafından
Raporlu mama alabilirsin canım o iyi gelir 
(670 puan) tarafından
Eşimin halasida çocuğuna almış o mamalardan acaba kilo aldırır mı
(1,472 puan) tarafından
Aldırır bence benim görümce de çocuğuna aldı iki haftada 1 kilo almış
(1,121 puan) tarafından
Canm doktor mu yazıyor yoksa eczaneden falan alabiliyor muyuz
(1,472 puan) tarafından
Doktor yazmis csnim rapor olmadan baya pahalı ama raporla 400 e almışlar 30 lu mamayi
-Reklam-
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Benim kizcemde senelerdir 18 kilo asla almiyoda vermiyorda beş yaşında kızım boyu da var boy uzadıkça kilosu azalıyor hiç bişey yemiyo sürekli hasta oluyor bizde sastik elinden canım çözüm bulursan bana da söyle 
(670 puan) tarafından
Bizim pek hasta olmuyor yemekte yiyor ama bilmiyorum kilo neden almıyor, sen hiç doktora götürdün mü
(2,938 puan) tarafından
Kaç kere kuzum iyi diyor sağlığı yerinde olduktan sonra kilo iyi bişey değil prenstij tablosuna uygun diyor
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Benim kızımda 4 yaşında 12 kilo cnm bende ne yapicam bilmiyorjm çok asiri zayıf:(
(670 puan) tarafından
Balık yağı dene sende bende alacam, küçük oğlumda 4 yaşında 16 kilo o zayıf gelmiyor bana kilosu iyi ama büyük oğlum boyuda var diye zayıf görünüyor
(1,121 puan) tarafından
Eczaneye gittim arcivit verdi cnm bitti o daha goturmedim balık yağı hangisi peki bide ne işe yariyor
0 oy
tarafından
Ocean balık yağı kullanıyorum kızım üç yaşında istahsiz hem iştah aciyo hem kilo aldiryo bol bol ceviz ve hamur işi de evinde yap yedir farkı göreceksin muz da ver 
(670 puan) tarafından
Aa doğru ya vala iyi hatırlattın balık yağı alayım ben hemen bide ceviz alayım zaten ceviz çok seviyor, her çeşit yemek yapıyorum valla yemek konusunda sorun yokta ek takviye olarak balık yağı da alalım bakalım ne olacak

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 401 göst.
4 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yigidinannesi (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 2,776 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 149 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,126 göst.
3 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,954 cevap

37,571 kullanıcı