+1 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
Eylül ayında oğlum tam 3 yaş alacak çalışıyorum şimdilik kuzenim bakıyor kreşe yollasam mı yoksa kuzenimde kalmaya devam mı etse bilemedim güzel anneler sizin fikirleriniz ne olur

4 Cevaplar

0 oy
(13,811 puan) tarafından
Yarim gun gonder bence çok farkediyo gercekten. Ben memnun kaldim
(133 puan) tarafından
Tüm gün çalışanım aklım çok karıştı ne yapsam acaba
(13,811 puan) tarafından
Gondermesen kim bakicak. Kuzenin degilmi yine. Yarim gun bakar iste
-Reklam-
0 oy
(2,306 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
3 .5 yaş olcak Eylülde ilçedenin Mahallesi'ndeyim 5 çocuk olunca açılıyor ama göndermicem çünkü bikiyor çocuklar anasınifi 1 sene yeterli bana göre anasınıfı da çalıştım öğretmenim öyle soyledi 1 sene yeterli diye arkadaşım gönderdi 2.5 yaş neden gönderdin bakacak kimse yokmu demisti teyze nene dede bakmalı demişti cocuklar sürekli etkinlik.etkinlik diye aynen çok saçma 3 sene çocuk kreşe gidiyor 1 e gidiyor eee zaten herşeyi biliyorum deyip basit geliyor çocuğa
0 oy
(102 puan) tarafından
Bence 3 yaşından sonra coxuklar yarim gunde olsa krese gitmeli ben sınıf öğretmeniyim buna rağmen artik oğluma yetemiyprum çabuk sıkılıyor ve dikkati çok dağınık bunun düzelmesi için okul ortami şart 
0 oy
(6,535 puan) tarafından
25 aylikken gonderdim. Eylulde 34 aylik olacak bu sene de gidecek. 

Yani evde kuzeniniz cocuga ne katabilir ki ? Benim cocugum cok seviyo okulu ozellikle arkadaslarini. Sosyallesmeyi cok isteyen bi cocuk yani arkadas istiyo kendi yas grubuyla guzel vakit geciriyo. 

2 yasindan sonra cocukla evde kaliteli vakit geciremezsiniz. Cok zor yani. Suan tatil evdeyiz 2 yasina kadar ekran acmadim ama suan sabah-aksam toplamda 2 saati gecmiyecek sekilde izliyo maalesef. Tum gun kitap,oyun hamuru,resim,yapboz ,parka cikariyoruz ama yine de yetemiyoruz. Bazden arkadasim geliyo ayni yas cocuguyla cok guzel vakit gecirip oyuncaklarla islevli oynuyolar. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 372 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,403 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 270 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Guness.ozlem (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 199 göst.