0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (3,670 puan) tarafından
İlcedeyiz 15 gün e çık diyor ev sahibi bir kaç ev bulduk ama yanev sahibi oturacak ya kiraya verilmiş eşim de diyor eşyaları dukyana güzelce dizelim 3 5 ay annemle kalalım ya bn kaynanamı gram sevmiyorum hiç yapmam onla evi yol geçen hanı 1+1 ev yani bana ait bir oda bile olmacak kabul etmedim 1+1 de olsa kapımız ayrı olsun dedim iyi bul ben eşyayı taşırım diyor ya inanın çocuğun beşiği bile sığmaz banyosu tuvaleti bile dışarda olan bir ev ,en onmeliside sevmiyorum benm yaptığım ona onun yaptığı bana batacak evde bulamiyorm şaştim kaldim 2 de çocuk var ailemin evide uzak gidemem gitsem ne kadar klacam toki yıl bekliyoruz yapımı durmuş of of

3 Cevaplar

0 oy
(4,689 puan) tarafından
Size ne zaman çıkın dedi 
(3,670 puan) tarafından
3 ay dir çık diyorda oyle laf diye  bu ayda kira sneesi geldi zam yapmiycam çık diyor kesinn
(4,689 puan) tarafından
Haa eğer yeni söylediyse bir kaç ay otur ev bulana kadar zaman iste dicektim, baştan söylediyse illa ki çıkartıyor o zamandan bakınsaydınız keşke
(3,670 puan) tarafından
Ya inan boş yere çıkartıyor keyfi tadilat yapacak bnm alt katta boş kiraya vermiyor 7 yiflir boş ev ısınmıyor bayadir ariyorm evde yok ya
-Reklam-
0 oy
(595 puan) tarafından
Çok zor bulmak ya bulsanda kim bilir kaç milyar o kiralar Allah vicdan merhamet versin ev sahiplerine inş bulursun ya Allah yardım etsin 
(3,670 puan) tarafından
Ya 4 5 ev buldum boş ev sahipleri bahane uydurur r ver miyor yok ben oturucam.yok akraba gelecek ev aylaridr boş halbuki ,
(595 puan) tarafından
Ev sahipleri hep öyle der yok aakraba yok oğlum gelecek, ya  nasibin varsa bulursun demek o evler hayırlı degilmiş mutlaka bulucaksn hayırlı olan bı evi Allah yardım etsin
(3,670 puan) tarafından
İnşallah ya
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Öyle çık deyince hemen çıkartamaz zaten. Hem bidaha nerde gorceksin ev bulana kadar çıkma. Zorla çıkaramaz ki 
(3,670 puan) tarafından
Valla bunsabahta gelmiş çık diyor bulduguklarimiz da vermiyoruz diyor evim sobali istiyorm ki bari doğal gazlı olsun madem cikacam oda bulamıyoruz vermiyorlarda
(1,963 puan) tarafından
Zorla çıkaramaz. Mahkemeye verse bile anca kendi ihtiyacı varsa çıkartabilir. Kendi ihtiyactan çıkarsa bile mahkeme en az 1.5 yıl sürer o zamana da sen evi bulmuş olursun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 383 göst.
22 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,400 göst.
19 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 542 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,963 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 580 göst.